[ΜΙΚΑ] Δημοπρασίες (1990)

AORISTAS

Retro Member
Joined
31 Δεκ 2015
Μηνύματα
151
Αντιδράσεις
384
Καλησπέρα σε όλους τους Vintage Board Gamers! Πρώτη μου παρουσίαση ( θα ακολουθήσουν και άλλες), με ένα πολυαγαπημένο μου επιτραπέζιο. Ο τίτλος του "Δημοπρασίες". Πρόκειται για την ελληνική έκδοση του επιτραπέζιου "Hoity Toity", από την θρυλική ΜΙΚΑ. Το συγκεκριμένο επιτραπέζιο πήρε την αναγνώριση Spiel des Jahres 1990! Στην Ελλάδα μας ήρθε ένα χρόνο αργότερα και πρόκειται για μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες της ΜΙΚΑ. Παίζεται από 2-5 παίκτες, με την ιδιαιτερότητα ότι η αξία του αναδεικνύεται αποκλειστικά στο παιχνίδι από 3 παίκτες και πάνω.

Σκοπός του παιχνιδιού: Κάθε παίκτης είναι ένας Λόρδος, που στόχο έχει να αποκτήσει μέσα από τη διαδικασία των Δημοπρασιών να αποκτήσει τα πιο πολύτιμα αντικείμενα. Παίρνοντας μέρος σε δημοπρασίες και εκθέτοντας ακολούθως τη συλλογή τους βρίσκονται κάθε φορά ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος και στην ανάδειξη του μεγαλύτερου συλλέκτη. Για την τελική νίκη, ο κάθε παίκτης δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει διαρρήκτες για να αποκτήσει κάποιο συλλεκτικό κομμάτι αλλά και ντετέκτιβ για να οδηγήσει τους διαρρήκτες των αντιπάλων του στη φυλακή. Το πρωτότυπο είναι, πως σε κάθε γύρο όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα!! Ένα πραγματικά εξαιρετικό επιτραπέζιο με αγωνία και ανατροπές!

145906.jpg145907.jpg145946.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

1@AORISTAS[/USER]

Παρακληση...

Αν ειναι ευκολο μερικες φωτο παραπανω (οδηγιες,περιεχομενα κλπ...) απο το παιχνιδι. :)

stayros είπε:
Καλο θα ηταν αν προκυψει μια νεα παρουσιαση να μην ειναι του τυπου "Α,εχω αυτο παρτε δυο φωτο και παπαλα!". :D

Φωτογραφιες...προσωπικα το θεωρω σημαντικο να υπαρχουν μπολικες φωτο απο το εκαστοτε παιχνιδι.

Ετσι λυνονται τυχον αποριες που προκυπτουν και μαθαινουμε και δυο πραγματακια παραπανω. ;)

 
Οντως από τα πιο σημαντικά, όχι μόνο της MIKA, αλλά εκείνης της εποχής! Τα ποιοτικά και βραβευμένα παιχνίδια ήταν σπάνια στην Ελλάδα απ το 1990 και πριν. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο με κάλυψε απόλυτα ο AORISTAS. Το παιχνίδι το απέκτησα κι εγώ πριν λίγες μέρες σε πολύ καλή κατάσταση και προσεχώς θα υπάρξει υλικό κι από μένα!!
 

1@boomer[/USER] καλόπαιχτο!! Είναι πράγματι εξαιρετικό!
 
Πίσω
Μπλουζα