Γειά σας παιδιά!
Ψάχνοντας υλικό γιά τό ΜΙΝΙΟΝ (βρίσκω ελάχιστα πράγματα) βρέθηκα καί στή σελίδα σας.
Κατʼ αρχήν, νά συστηθώ: Είμαι αυτός πού δημιουργούσε τά θεάματα τών Χριστουγέννων καί τού Πάσχα, στόν όγδοο όροφο τού ΜΙΝΙΟΝ, τή Χιονάτη, τό Lion King, τήν Ποκαχόντας, τήν Παναγία Τών Παρισίων, τή Μπάρμπι, τόν Donkey Kong κλπ, καθώς καί τή μεγάλη βιτρίνα τής Πατησίων μέ τή Φάτνη, όλα αυτά πού σάς μάγευαν όταν είσαστε πιτσιρίκια.
Παρέλαβα τή σκυτάλη από τόν προηγούμενο κατασκευαστή τό 1983 (ήμουν τότε 28 χρονών) καί συνέχισα μέχρι πού έκλεισε τό κατάστημα, τό 1996-97. Χάρηκα διαβάζοντας τίς αναμνήσεις σας, θυμήθηκα κι εγώ τίς δικές μου περιπέτειες, τίς ατέλειωτες διαπραγματεύσεις μέ τούς εκάστοτε ιδιοκτήτες, τίς ασφυκτικές προθεσμίες γιά τήν έγκαιρη παράδοση, τά ξενύχτια, αλλά καί τή χαρά όταν όλα ήταν έτοιμα καί ο κόσμος περίμενε στίς σκάλες τριών ορόφων υπομονετικά γιά νά μπεί στό θέαμα, καθώς καί τή λάμψη στά πρόσωπα τών παιδιών όταν αντίκρυζαν μπροστά τους ζωντανούς τούς ήρωές τους.
Θά ʽθελα νά δώ τίς φωτογραφίες σας από τό χώρο τού θεάματος, καθώς καί ό,τι άλλο σχετικό υλικό έχετε (εγώ έχω εκατοντάδες από τότε, αλλά είναι όλες σέ slides, κι ακόμα δέν τίς έχω σκανάρει).
Είμαι στή διάθεσή σας γιά όποια απορία έχετε, γιά νά ξαναζήσουμε μαζί εκείνη τήν εποχή, πού μού έχει αφήσει υπέροχες αναμνήσεις.