Μάντεψε το παιχνίδι!

@Blue Max Μπορεί να μη σχετίζεται και να τα έχω μπερδεμένα στο μυαλό μου με το Livingstone. Ίσως ήταν και τα δύο review στο ίδιο τεύχος... βασικά τώρα δεν είμαι σίγουρος ποιο απ' τα δύο είχα παίξει :)

Υ.Γ. Έψαξα βίντεο κι αυτό που θυμάμαι να παίζω είναι το Livingstone τελικά!
Και τα δύο σε ζούγκλα με μάο-μάο διαδραματίζονται, λογικό το μπέρδεμα. :fafoutis:

Πολύ καλό δείχνει και σε CGA !

Όντως ήταν πολύ καλό σε CGA. Αν και αρκετά δύσκολο παιχνιδάκι το είχα καταχαρεί στον pc1512.

Στο παιχνίδι που έβαλα η πρόκληση δεν είναι μόνο το όνομα του παιχνιδιού (εύκολο) και η πλατφόρμα (επίσης εύκολο αν και έχει μία τρομερή λεπτομέρεια στην οποία θα αναφερθώ μόλις το γράψει κάποιος) αλλά στο να με διαψεύσετε στον απόλυτο ισχυρισμό μου περί υπέρτατης έκδοσης-διασκευής original space invaders

Στο παιχνίδι που έβαλα η πρόκληση δεν είναι μόνο το όνομα του παιχνιδιού (εύκολο) και η πλατφόρμα (επίσης εύκολο αν και έχει μία τρομερή λεπτομέρεια στην οποία θα αναφερθώ μόλις το γράψει κάποιος) αλλά στο να με διαψεύσετε στον απόλυτο ισχυρισμό μου περί υπέρτατης έκδοσης-διασκευής original space invaders

Πιάσαμε την συζήτηση και μας ξέφυγε άθελά μας το παιχνίδι που είχε βάλει σε προηγούμενο post ο φίλος @spyros_s.

Ξαναβάζω την εικόνα του παιχνιδιού :

guess1-gif.306634

Τελευταία επεξεργασία:
Συνονόματε ασχολήσου μαζί του και θα καταλάβεις γιατί λέω ότι είναι το καλύτερο space invaders όλων των εποχών. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι πρόκειται για παιχνίδι 16k... Έτρεχε και στα πρώτα σπεκτρουμ.... Όπως και το πολύ αγαπημένο jetpack αλλά και το jumping jack που έβαλα παραπάνω... Επίσης είχε τον πλέον ιδιαίτερο ήχο που αν σκεφτείς ότι ακουγόταν από το beeper του γομολάστιχα το κάνει ακόμα πιο επικό.

Πίσω
Μπλουζα