Μίνι Κουίζ - Βουγιουκλάκη, Βέγγος

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
16.575
Αντιδράσεις
28.384
Σε ποια ταινια του 1965, η Αλικη Βουγιουκλακη και ο Θανασης Βεγγος κανουν ενα περασμα κυριολεκτικα αστραπη;

Μαλιστα, τα ονοματα τους δεν αναγραφονται καν στους τιτλους.
 
Ο Παράς και ο Φουκαράς!!!Η Αλίκη έκανε γκεστ σε ταινία του Χατζηχρήστου μετά το γκεστ που είχε κάνει εκείνος στη ''Σωφερίνα''της...

υποτίθεται πως η Αλίκη ζητά βοήθεια σε ένα σταυρόλεξο...τώρα για το Βέγγο δε θυμάμαι τι ακριβώς έκανε...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μιλας για το ριμεικ του Σαντα Τσικιτα. Οχι, δεν ειναι αυτη η ταινια, αν και η Αλικη εμφανιζεται για ενα λεπτο περιπου, οπως περιγραφεις. Ο Βεγγος δεν εμφανιζεται καθολου ομως.

Στην ταινια που ζηταμε, η εθνικη σταρ και ο καλος μας ανθρωπος εμφανιζονται ο ενας μετα τον αλλον (ο Θανασης πρωτος) για ελαχιστα δευτερολεπτα. Τη δε Αλικη, ισα που την παιρνει το ματι σου.

Αλλωστε, Ο παρας κι ο φουκαρας ειναι του '64, ενω οπως ειπα, ψαχνουμε για φιλμ του '65.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περάστε την πρώτη του μηνός
 
Αψογη! Μπραβο σου γιατι η ερωτηση ηταν δυσκολη.

Οπως εχω διαβασει, αρχικα επροκειτο να εμφανιστει μοναχα ο Θανασης Βεγγος. Η Αλικη ομως παρακολουθουσε το γυρισμα μια και στο φιλμ πρωταγωνιστουσε ο αντρας της, Δημητρης Παπαμιχαηλ (νιοπαντροι τοτε) και η Αννα Φονσου.

Η Αλικη περασε μπροστα απο την καμερα, προτου ακομα προλαβει να αντιδρασει κανεις και η σκηνη αυτη παρεμεινε στην ταινια. Ειναι η πιο συντομη εμφανιση της εθνικης σταρ στον κινηματογραφο.

Ιδου:

http://www.youtube.com/watch?v=G9fecvI6uWM&feature=feedwll&list=WL
 
συγχαρητηρια παιδια !!!εχετε μεγαλη παρατηρητικοτητα :) ειδικα εσυ bambinella 100 που βαζεις ολες αυτες τις ερωτησεις και η rapide που τις απαντα!!
 
Να εισαι καλα!
 
Να αντιστρέψω την ερώτηση!! Σε ποια ταινία του Βέγγου εμφανίζετε η Αννα Φόνσου και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για ελάχιστα δευτερόλεπτα;;
 
Η ερωτηση μου δηλαδη, δουλευει και αντιστροφα; Μπραβο, boomer!

Πρωτη φορα το ακουω αυτο που λες. Για να δουμε λοιπον!
 
Ναι υπάρχει παιδιά!! Για να βοηθήσω λίγο είναι κι αυτή ταινία του 1965.
 
Ειναι ενας τρελος - τρελος Βεγγος;
 
Μήπως είναι η τανία "Είναι ένας τρελός, τρελος Βέγγος" ;( Η Φόνσου εμαφανίζεται όταν ο Βέγγος γυρνάει το χερούλι μιας τέντας υπό την μουσική της λατέρνας και αυτή τον ρωτάει τι κάνει)
 
Μπράβο παιδιά!! Και κάτι άλλο!! Αν προσέξετε και στις 2 σκηνές, Βέγγος, Φόνσου και Παπαμιχαήλ φοράνε ακριβώς τα ίδια ρούχα! Οπότε δεν αποκλείεται οι 2 αυτές σκηνές να γυρίζονταν ίδια ώρα περίπου και η μια σε κοντινό σημείο απ' την άλλη!! Δείτε στο 08:08.

http://www.youtube.com/watch?v=0Rv1uvO15lU
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχεις δικιο! Και οι δυο σκηνες γυριστηκαν σιγουρα πολυ κοντα χρονικα και εγινε ανταλλαγη ηθοποιων απο ταινια σε ταινια.

Boomer, σε ευχαριστω ποιυ εδωσες μια τοσο ενδιαφερουσα τροπη στο κουιζ μου!
 
Bambinela μπορεί να σκέφτηκες ένα ωραίο κουίζ για μια συγκεκριμένη σκηνή, κι όμως άνοιξες ολόκληρο θέμα!! Υπάρχουν αρκετές ταινίες όπου γνωστοί ηθοποιοί δεν συμμετέχουν ούτε καν σαν guest star αλλά περνάνε σαν πραγματικοί σίφουνες, όπως πχ το πέρασμα του Γκιωνάκη στην Ταινία Ο Εμίρης κι ο κακομοίρης του Λάσκου καθώς και το πέρασμα του Νικολαίδη στον Παπατρέχα του Βέγγου!! Αν το ψάξουμε θα θυμηθούμε πολλές τέτοιες σκηνές ''έκπληξη''.
 
Επισης Βουτσας και Κοντου στην Παριζιανα, στη σκηνη του ξενοδοχειου.
 
Πολλά τέτοια guest έκαναν στην ταινία "Δημήτρη μου Δημήτρη μου" στο φινάλε. Αν θυμάμαι καλά , Μάρω Κοντού , Λάμπρος Κωνσταντάρας , Σταύρος Ξενίδης... Πρέπει να ήταν κι άλλοι...
 
Μάρω Κοντού στα καμάκια, Γιάννης Γκιωνάκης στον ανακατοσούρα (σαν προσκεκλημένος στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης) , Τάκης Μηλιάδης στο και οι 14 ήταν υπέροχοι.

Ωραία απασχόληση βρήκα βραδιάτικο!! :D
 
Μίνι Κουίζ - Βουγιουκλάκη, Βέγγος Νο 2

Στο τελος της δεκαετιας του '70, η Αλικη Βουγιουκλακη και ο Θανασης Βεγγος επροκειτο να συμπρωταγωνιστησουν σε μια ταινια του Κωστα Καραγιαννη. Η ταινια αυτη δε γυριστηκε ποτε.

Ξερετε ποια ηταν;
 
Η λαίδη και ο αλήτης
 
Πίσω
Μπλουζα