"Μαγικές" στιγμές στην αλληλογραφία του USER!

Αυτά τα γράμματα μου θυμίζουν ένα τρισγελοίο video που μας έδειχναν στον στρατό (2001) με κάτι καμμένους χριστιανοταλιμπάν που έλεγαν για τον σατανισμό που προωθεί η ροκ και το heavy metal και στη λεζάντα έγραφε "Πρώην σατανιστής"! Το γέλιο που είχε πέσει δεν θα το ξεχάσω! Είχαν βγάλει σατανιστή μέχρι και τον Michael Jackson επειδή στα χορευτικά σχημάτιζε με το σώμα του τον κεραυνό! Μετά το τέλος του video είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά να γίνω σατανιστής για να αποφύγω τη συναναστροφή με τόσο ηλίθιους!
Πάντως έναν εγχώριο σατανιστή που είχε βγεί εκεί αρχές 2000 (νομίζω 2003 ήταν) ένας με κάτι γυαλιά,τον είδα πρωταγωνιστή σε επεισόδιο οικογενειακές ιστορίες
 
Η αλληλογραφία στα τότε περιοδικά ήταν ο πρόγονος των hate σχολίων σε δημοσιεύσεις στα social media

Επίσης, η αλληλογραφία πολλές φορές ήτο και ΨΕΥΤΙΚΗ, γραμμένη από τους συντάκτες.

Ορίστε, το είπα.
 
Επίσης, η αλληλογραφία πολλές φορές ήτο και ΨΕΥΤΙΚΗ, γραμμένη από τους συντάκτες.

Ορίστε, το είπα.
Συμφωνώ, σε αρκετές περιπτώσεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις στα περιοδικά πληροφορικής (σε Ελληνικά και ξένα), μου φαινόντουσαν τόσο στημένες.
 
Παιδικός μου φίλος ήταν συντάκτης σε παραδοσιακό περιοδικό για υπολογιστές και μου έλεγε ότι πολλά άρθρα ήταν μαϊμού και γενικά σκαρφίζονταν διάφορα για να βγει η ύλη! Φυσικά δεν έθαβαν τα προϊόντα του διαφημιζόμενου και πέρναγαν ωραία στις καλές εποχές. Μετά έπεσε περονόσπορος...
 
Επίσης, η αλληλογραφία πολλές φορές ήτο και ΨΕΥΤΙΚΗ, γραμμένη από τους συντάκτες.

Ορίστε, το είπα.
Ακούγεται τόσο λογικό για αίτια που μπορεί να σκεφτούμε όλοι αλλά αν δεν αναφερόταν δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου.
 
Εντάξει ρε αλήτες...γκρεμίστε όλα τα παιδικά μας περιοδικά...να δούμε τι θα καταλάβετε...τσακίστε τα όλα...user, pixel, micromad και ότι αλλο διαβάζαμε τότε με λαχτάρα... ( Προφανώς και έχετε δίκιο για τα στημένα και τα χαζά άρθρα χαμηλού επιπέδου της εποχής...όμως το να κρίνουμε με τα έμπειρα μεσήλικα + μάτια μας την ύλη περιοδικών 35-40 χρόνια πίσω, που έγραφαν πιτσιρικάδες ή νέοι της εποχής είναι άδικο...για εκείνους και για εμάς! Οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και προφανώς και οι δημοσιεύσεις...σε τελική ανάλυση δεν υπάρχει πλέον περιοδικό τεχνολογίας...ξεπεράστηκαν από τις εξελίξεις)
 
Φυσικά όλοι ήμασταν μέγκα φανς των περιοδικών.
Προσωπικά διάβαζα μόνο Pixel μέχρι το 1989 περίπου.
Επίσης ήμουν απο αυτούς που το καλοκαίρι του 1987 ψήθηκαν στο γήπεδο του ΠΑΟ στη συναυλία του Pixel με ΚΗΛΑHΔΟΝΗ και ΑΓΝΗ επειδή θα γινόταν κλήρωση μιας AMIGA!
Άλλαξα 3 λεωφορεία για να πάω! Μόλις είχα τελειώσει την Γ΄ Γυμνασίου.
Εργάζομαι σε Νοσοκομείο πλησίον του γηπέδου και πάντα θυμάμαι εκείνη τη συναυλία!
Ωραίες, υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις.
 
Πίσω
Μπλουζα