Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.885
Τετοια εποχη, 10 χρονια πριν, ο κοσμος ηταν καπως καλυτερος. Σε εορταστικο κλιμα εψαχνα κατι πανω σε ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια, το Quest for Glory. Ων συνηθισμενος να συμμετεχω σε ξενα φορουμ σε θεματα gaming, εκπλησσομαι οταν ο θειος Γκουγκλης μου επιστρεφει κατι στα... ελληνικα! Ομιτζι, υπαρχουν ελληνες γκειμερς που συζητουν καπου για το Quest for Glory, σκεφτηκα, και μαλιστα προκειται για ενα χωρο που ασχολειται κυριως με παλια παιχνιδια, οπως εγω.
Εσπευσα λοιπον να γραφτω, να κανω το κοματι μου, να ανταλλαξω κουβεντες με αλλα ατομα με τα οποια θα ειχαμε κοινες αναμνησεις. Δε χρειαστηκε να σκεφτω πολυ για ονομα, αφου στο Quest for Glory υπηρχε ενας ηρωικός και πολυ θετικος χαρακτηρας, που καθοδηγει τον παικτη, ο λεοντάνθρωπος Rakeesh.
Εζησα πολλες εκπληξεις, οταν ατομα της ηλικιας μου, αλλοτε μεγαλυτερα, αλλοτε μικροτερα, να καλυπτουν τα δικα μου "κενα μνημης", ειτε οι δικες μου γνωσεις να καλυπτουν κενα μνημης των αλλων. Δεν ελειψαν και οι "αποτυχιες", οπως θεματα που ανοιξα και τελικα δεν ανταποκρινονται σε ενδιαφερουσες αναμνησεις κανενος αλλου, ή που δεν ηξερε κανεις να μου απαντησει.
Και μολις συνειδητοποιησα οτι ολα αυτα εγιναν στο περας 10 ετων
(Ενα παραδειγμα-σταθμος σε ολο αυτο ηταν η ερωτηση μου για το κομικ "Το Ξιφος του Μιτον" για το οποιο επι χρονια κανενας δεν ηξερε τιποτα, και μολις πολυ προσφατα καποιος εμαθε για λογαριασμο μου που ηταν...
Κατι που θεωρω μεγαλη μου... "επιτυχια" ηταν ενα θεμα που ανοιξα για το μυστηριωδες γκραφιτι "Συρμα η Λολα". Μπορει να μη βρηκα απαντηση, αλλα καμποσο καιρο αργοτερα μπηκε ενα μελος αναζητωντας πληροφοριες για αυτο ακριβως το πραγμα και σταθηκε στο thread αυτο!! Παντως αναπτυξαμε καποιες θεωριες)
Σε πιο ανθρωπινο επιπεδο τωρα, εχω παρευρεθει σε ελαχιστες συναντησεις σας, δεν προβηκαμε σε καποια στενοτερη σχεση με κανεναν απο σας, ενω πιστευω οτι αποτελω μια αγνωστη, μυστηριωδη απροσωπη φιγουρα (και θα παραμεινω ετσι ). Το ίδιο ισχυει και για μενα, αφου δεν εχω εικονα για τα περισσοτερα nicknames. Τωρα, με καποια μελη εχει τυχει να εχουμε κοινους γνωστους, ενω αυτο το φορουμ υπηρξε η αφορμη να αναπτυξω ενα δικο μου κυκλο γνωριμιων.
Παροτι, απο οσο θυμαμαι, δεν εχω συμμετασχει σε ιδιαιτερες διαφωνιες, παρεξηγησεις ή εντασεις, ελπιζω να μη δημιουργησα καποια αντιπαθεια ή δύσκολη θέση με καποιο λογο ή σταση μου.
Συγκεκριμενα ατομα με εχουν εντυπωσιασει με το επιπεδο γνωσεων τους σε συνδυασμο με την προσιτοτητα, τη φιλικοτητα και τη διαθεση τους να με βοηθησουν, και στο προσωπο μου, κατ' επεκταση τον καθε συναγωνιστη ρετρομανιακο.
Θελω να ευχαριστησω ολα τα ατομα που εχουν ανταποκριθει σε ερωτησεις και πραγματα που εχω ζητησει, και συγκεκριμενα τον αγαπητο μου 1@billy[/USER], ο οποιος βρισκοταν παντα εδω οποτε χρειαστηκα κατι απο αυτον, σημαντικό (οπως τεχνικη βοηθεια) ή ασημαντο (οπως πληροφορια), προθυμος να μοιραστει τις τεραστιες γνωσεις του με φιλικοτητα και ενθουσιασμό σαν πραγματικός γκουρου. Με αυτους ως παραδειγματα, θελω να πιστευω οτι εχω κρατησει αναλογη σταση όπου εχει χρειαστεί.
ΥΓ. Κανενας δεν εχει αναρωτηθει τι παριστανει το αβαταρ μου;;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: