Πολύ καλή φωνή...Ωραία τραγούδια τη δεκαετία του '90...Αγαπημένα το ''Στοιχηματίζω"...(ναι, είμαι φαν του Χαριτοδιπλωμένου μέχρι τα μπούνια), το "'Αλλη μια νύχτα" και το "ταιριάζουμε σαν γάντι"...Ψιλοναιφ ακούγονται σήμερα, ωστόσο σίγουρα οι θύμησες της παιδικής ηλικίας με κάνουν να μην είμαι αντικειμενικός...Επίσης πολύ καλές οι "αισθήσεις" (από τα πρώτα κομμάτια του Θεοφάνους), οι "επικίνδυνες αποστολές", ο - λιγότερο γνωστός- "λαβύρινθος" και το "θέλει άνεμο η αγάπη"...Να σημειώσω επίσης την -συνήθως- υψηλή ποιότητα των βίντεοκλιπ της..(btw, θυμάμαι καλά;Το "θέλει άνεμο η αγάπη" είχε γυριστεί στη Τυνησία ; Θυμάμαι χαρακτηριστικά το "η δική μας η αγάπη" , με την αισθητική του '60...Είχε βγάλει και ένα αγγλόφωνο τραγούδι το 1985, το "fill me up"..Αρκετά καλό...Το 1989 ήταν υποψήφια για τη Γιουροβίζιον με το τραγούδι "μόνο εσύ" με το οποίο κατέλαβε εν τέλει τη 2η θέση,πίσω από τη Μαριάννα Ευστρατίου (και πολύ έσκασε βεβαίως..) Οι φωνητικές της ικανότητες αναμφισβήτητες, ωστόσο ποτέ δεν υπήρξε αγαπημένη μου τραγουδίστρια εξαιτίας της έπαρσης της..Για μένα δεν αρκούν μόνο οι φωνητικές ικανότητες αλλά και ένα οικείο feeling που θα πρέπει να βγάζει στο κόσμο..Μπορεί να κάνω λάθος Lady Naty σ'αυτά που λέω και εσύ που τη παρακολούθησες από κοντά να τη βρήκες διαφορετική, ωστόσο ανέκαθεν μου έδινε τη παραπάνω αίσθηση υπέρμετρου σνομπισμού...Ότι "αυτή είναι και καμία άλλη"...Και δε νομίζω 20 χρόνια τώρα να τη "βγάζει" έτσι η τηλεόραση...Κάποια στιγμή φαίνεται ο χαρακτήρας, όσο και να προσπαθείς να τον κρύψεις ή τα μέσα να δείχνουν κάτι διαφορετικό..