Μαντώ - Μια σημαντική φωνή με προδιαγραφές για διεθνή καριέρα

Στο "Τέλειο ζευγάρι" εν το μεταξύ, έπιασα έναν περίεργο στίχο.

Θεότρελοι κι οι δυο


Το τέλειο ζευγάρι



Τα ρούχα μου φοράς



Σε πάω και με πας


Ποιος φοράει τα ρούχα ποιου; Αυτός φοράει τα ρούχα της;
smiley_emoticons_confusednew.gif
pardon.gif
images.jpg
 
Ειχαμε και παλαιοτερα τετοιου ειδους κρουσματα:

Το πουκαμισο το θαλασσι,

μια φορουσα εγω και μια εσυ.
 
Προφανως τα unisex ρουχα δεν τα προλαβατε (ή εχουν καταργηθει και δεν με ενημερωσε κανενας....).
 
Το πρωτο. Ειμαστε μικρες και δεν τα προλαβαμε. :p :p:D:D
 
Ευχαριστω πολυ, admin! :)

:thanx2:
 
Αφήστε τα αυτά, απο τότε είχε ξεκινήσει η διαφθορά.
DS_Naughty2-2.gif
 
Θεϊκό κι αυτό,διασκευή του Until I'm Satisfied.Aπό τον εκπληκτικό δίσκο "Για όλες τις φορές"
 
2 εκπληκτικά σπάνια videoclips της,που επιτέλους βρέθηκαν.Είναι από το δίσκο "Αισθήσεις" (1992)

Χρόνια Μας Πολλά

 
To ρεφραιν του "Χρόνια Μας Πολλά" δεν ειναι ομοιο με το Crucified των Army of Lovers???
 
Μοιάζει πάρα πολύ!Στο cd αναγράφεται η Μαντώ ως συνθέτης του τραγουδιού!Αλλά είναι πάρα πολύ καλό όπως τα περισσότερα κομμάτια της!!!!!!
 
οχι καλε...αυτοι το χαν τσουρνεψει απ τη Μαντω..τι λες τωρα..?
 
Τελικά ξανακοιταξα το back cover του cd,και έχει ως συνθέτη το Χάρη Χαλκίτη.Είναι ο πατέρας της Βικτώριας Χαλκίτη.Στο cd υπάρχει και το κομμάτι "Ταιριάζουμε σαν γάντι" που είναι διασκευή του κομματιού "Love To Hate You" των Erasure.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mandrake είπε:
Γνωρίζετε φαντάζομαι πως οι μουσικοί Mike Portnoy, John Myung και John Petrucci των "Dream Theater" ήταν συμφοιτητές με την Μαντώ στο μουσικό πανεπιστήμιο του Berkeley των Η.Π.Α.! Έτσι; ;) Και φημολογείται μάλιστα πως γνωρίζονταν κι όλας!
Και οχι μονο γνωριζονταν. Αυτο που ισως να μην γνωριζεις ειναι πως το 1999, η Μαντω προσκληθηκε απο τους Dream Theater για να κανει τα φωνητικα στο (εκπληκτικο) επικειμενο album τους "Metropolis PtII", αλλα αρνηθηκε γιατι ειχε υποχρεωσεις με τη δικη της -τοτε- νεα δισκογραφικη δουλεια "Σε αλλη διασταση" που πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα της album.
 
Είχα την τύχη να την δω πριν από μερικούς μήνες σε ένα live της αδελφής της, της Χρυσώς, από πολύ κοντά (καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια). Εκτός που είναι πολύ πιο συμπαθητική από κοντά (γιατί η τηλεόραση της δίνει έναν λίγο υπεροπτικό αέρα), η τηλεόραση αδικεί και τη φωνή της. Κάποια στιγμή λοιπόν η αδελφή της τη φώναξε επάνω (τι πιο λογικό!!!) και ροκάρανε μαζί. Το αποτέλεσμα εξέπληξε κι εμένα, που ενώ εκτιμώ τη φωνή της, ομολογώ ότι τη θεωρούσα πιο πολύ ποπ. Μπράβο της!!!
 
Δυστυχώς η Μαντώ είχε την ατυχία να γεννηθεί στην Ελλάδα.
 
Πολύ καλή φωνή...Ωραία τραγούδια τη δεκαετία του '90...Αγαπημένα το ''Στοιχηματίζω"...(ναι, είμαι φαν του Χαριτοδιπλωμένου μέχρι τα μπούνια), το "'Αλλη μια νύχτα" και το "ταιριάζουμε σαν γάντι"...Ψιλοναιφ ακούγονται σήμερα, ωστόσο σίγουρα οι θύμησες της παιδικής ηλικίας με κάνουν να μην είμαι αντικειμενικός...Επίσης πολύ καλές οι "αισθήσεις" (από τα πρώτα κομμάτια του Θεοφάνους), οι "επικίνδυνες αποστολές", ο - λιγότερο γνωστός- "λαβύρινθος" και το "θέλει άνεμο η αγάπη"...Να σημειώσω επίσης την -συνήθως- υψηλή ποιότητα των βίντεοκλιπ της..(btw, θυμάμαι καλά;Το "θέλει άνεμο η αγάπη" είχε γυριστεί στη Τυνησία ; Θυμάμαι χαρακτηριστικά το "η δική μας η αγάπη" , με την αισθητική του '60...Είχε βγάλει και ένα αγγλόφωνο τραγούδι το 1985, το "fill me up"..Αρκετά καλό...Το 1989 ήταν υποψήφια για τη Γιουροβίζιον με το τραγούδι "μόνο εσύ" με το οποίο κατέλαβε εν τέλει τη 2η θέση,πίσω από τη Μαριάννα Ευστρατίου (και πολύ έσκασε βεβαίως..) Οι φωνητικές της ικανότητες αναμφισβήτητες, ωστόσο ποτέ δεν υπήρξε αγαπημένη μου τραγουδίστρια εξαιτίας της έπαρσης της..Για μένα δεν αρκούν μόνο οι φωνητικές ικανότητες αλλά και ένα οικείο feeling που θα πρέπει να βγάζει στο κόσμο..Μπορεί να κάνω λάθος Lady Naty σ'αυτά που λέω και εσύ που τη παρακολούθησες από κοντά να τη βρήκες διαφορετική, ωστόσο ανέκαθεν μου έδινε τη παραπάνω αίσθηση υπέρμετρου σνομπισμού...Ότι "αυτή είναι και καμία άλλη"...Και δε νομίζω 20 χρόνια τώρα να τη "βγάζει" έτσι η τηλεόραση...Κάποια στιγμή φαίνεται ο χαρακτήρας, όσο και να προσπαθείς να τον κρύψεις ή τα μέσα να δείχνουν κάτι διαφορετικό..
 
Clemence είπε:
είναι αλήθεια ότι είναι από τη ρόδο? επίσης, αν δε κάνω λάθος ήταν η φωνή της ''anastasia'' (του cartoon του 1997) έχει κανείς κάποιο βιντεάκι από εκεί μήπως?
Ναί είχε κάνει και τη φωνή της Αναστασίας στα τραγούδια. Δυστυχώς η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε DVD μεταγλωττισμένη (για λόγους που δεν γνωρίζω δυστυχώς), αλλα μόνο με υπότιτλους. Είχε τραγουδήσει επίσης και στην ταινία της Disney ''Ο Αδελφός μου ο Αρκούδος'' το τραγούδι της εισαγωγής.
 
Έχει φωνητικές δυνατότητες που θα ζήλευαν πολλές ξένες stars!!!Χαίρομαι που κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις στην tv και σε clubs.Παραμένει πολύ όμορφη ακόμα και σήμερα,και φυσικά η φωνή της είναι ακόμα πιο τέλεια!!!!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα