tsalk είπε:Μου έχει κάνει εντύπωση πως δεν βρέθηκε κάποιος μέχρι στιγμής να ποστάρει....ΑΥΤΟ
Ειναι το "Εκεινη η γυναικα", με μια πραγματικα συγκλονιστικη ερμηνεια.mesologitisa είπε:ψαχνω να βρω ταινιες με την μαρια αλιφερη..υπηρχε καποια που εκανε την ναρκομανη αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν ταινια η σειρα στην τηλεοραση...αν μπορειτε βοηθηστε με!!! ευχαριατω!!!
Ηταν ο Παυλος Σιδηροπουλος, ενα πολυ καλο και ευαισθητο παιδι που χαθηκε πολυ νωρις.gomfaios είπε:λοιπον να δωσω και εγω ενα κουιζ για την μαρια αλιφερη οποιος το βρει ειναι πολυ φαν της)-ποιος πολυ γνωστος τραγουδιστης ηταν παραφορα ερωτευμενος μαζι της και την επισκεπτοταν συνεχεια στο θεατρο και της πηγαινε λουλουδια?για να βοηθησω λιγο:δυστηχως δεν ζει πλεον και πανε πολλα χρονια που μας αφησε(ειναι ο αγαπημενος μου ελληνας τραγουδιστης-μουσικος για αυτο το γνωριζω)...
Ναι το ειχε πει σε μια τηλεοπτικη συνεντευξη.gomfaios είπε:οντως ηταν ο παυλος σιδηροπουλος...μπραβο φιλε χρηστοΜ(απλα δεν μπορω να θυμηθω αν το ειχε πει η αλιφερη σε συνεντευξη η αν το διαβασα σε καποιο βιβλιο για τον παυλο)?...μαλλον το πρωτο...
Βεβαια, ηταν και τηλεοπτικη και παιζοταν συνεχεια απο την ΕΡΤ και την ΥΕΝΕΔ.tsalk είπε:Αυτή την διαφήμηση την θυμάτε άραγε κανείς.........
Ναι.thebest20 είπε:Ισχύει ότι το πραγματικό της όνομα είναι Αλιφεροπούλου και το έκανε Αλιφέρη?