DVD recorder δεν εχεις;tsalk είπε:Ευχαριστούμε Χρήστο για την πληροφορία.
Πρέπει να προγραμματίσω το βίνδεο να το γράψω (μην ξεχαστώ και χάσω την εκπομπή)
Αναμεταδόθηκε ΚΑΙ το βράδι της Κυριακής, αργά, αλλά πού να το ξέρεις...Εγώ άνοιξα κι έπεσα πάνω στον Σαλαμπάση, που ήταν στο τρίτο μέρος (στο δεύτερο ο Εσκενάζι).Wally είπε:Ειδα και εγω την εκπομπη με παλη για το τηλεκοντρολ διοτι δεν την αντεχει να την βλεπει η γυναικα μου και προτιμουσε το show του Παπαδοπουλου που βρισκω βαρετο.
Ευχαριστούμε Χρήστο. Όταν δημιουργηθεί η σελίδα της στο facebook κάντην αν θες και ένα copy paste εδώ για να μη τη ψάχνουμε.ChristosM είπε:Από αυτό το Σάββατο ξεκινούν για τρίτη χρονιά οι παραστάσεις του έργου "Βρώμικα Κόλπα" με την αγαπημέμη μας, τον Χρήστο Λιακόπουλο και τον Απόστολο Κρίτσα. Παράλληλα έχουμε να περιμένουμε την εμφάνισή της στο νέο ΑΡΓΑ που θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και την επίσημη σελίδα της στο Facebook που θα αναρτηθεί αυτές τις μέρες και που μέσα από αυτήν θα ξετιλυχθεί σιγά σιγά όλη η καριέρα της μέσα από σπάνιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.