Ναι έτσι ακριβώς το έδειξε και στη σειρά!Lord_Makro είπε:Δεν ξέρω πώς τελειώνει ακριβώς η σειρά, επειδή πάντως η Δημάδη είναι τοπική ηρωϊδα (το όνομά της έχει και μια από τις κεντρικές πλατείες της πόλης) ξέρω ότι την εκτέλεσαν λίγες μέρες μόλις πριν φύγουν οι Γερμανοί από την πόλη. Μάλιστα, υπεύθυνοι για τον άδικο χαμό της ήταν οι Έλληνες ταγματασφαλίτες υπό τον διαβόητο Τολιόπουλο και όχι οι Γερμανοί...
Δεν έχουμε πια το σπίτι της και ήταν αρχοντικό διοτι κόρη γιατρού και ανηψιά πλούσιου καπνοπαραγωγού! ασε που στο σπίτι της, άνετα θα μπορούσε να γίνει ένα μουσείο με πράγματα από εκείνη την εποχή του 40' που θα είχαν κάτι το πολύ ρετρό..αυτά όλα μάλλον θα μείνουν όνειρα.Lord_Makro είπε:Δεν ξέρω πώς τελειώνει ακριβώς η σειρά, επειδή πάντως η Δημάδη είναι τοπική ηρωϊδα (το όνομά της έχει και μια από τις κεντρικές πλατείες της πόλης) ξέρω ότι την εκτέλεσαν λίγες μέρες μόλις πριν φύγουν οι Γερμανοί από την πόλη. Μάλιστα, υπεύθυνοι για τον άδικο χαμό της ήταν οι Έλληνες ταγματασφαλίτες υπό τον διαβόητο Τολιόπουλο και όχι οι Γερμανοί...