Μαρία της γειτονιάς (Maria la del barrio)

nwntas είπε:
Οι τηλενουβέλες είναι μάστιγα...Ξεκινάς να τα βλέπεις από βαρεμάρα, ή επειδή παίζουν τόσο ψεύτικα, για να σπάσεις πλάκα, και μετά εθίζεσαι. Ειδικά αν έχει τρελό cliffhanger το τέλος του επεισοδίου.
Ακριβώς έτσι. Κι εγώ άρχισα να βλέπω ας πούμε τη Μαρία της γειτονιάς επειδή το έβλεπε η μητέρα μου και μετά με τράβηξε. Μέχρι την εφηβεία όμως με τραβούσαν τέτοια πράγματα, μετά κατάλαβα ότι πρόκειται για σεναριακά σκουπίδια που αναμασάνε το ίδιο παραμύθι κάθε φορά, όπου η φτωχή, αγνή κοπέλα θα περάσει από χίλια κύματα μέχρι να ζήσει ευτυχισμένη με τον πάμπλουτο νεαρό που την ερωτεύτηκε. Και εν τω μεταξύ, εντάσεις, δολοπλοκίες, μπουνίδια κτλ Τώρα τα βαριέμαι απίστευτα και δεν θα μπορούσα να τα ξαναδώ.
 
Και μονο για την Ταλια αξιζει να το δεις!!!(ναι το εχω δει!!!)
 
Το έβλεπε η μάνα μου, οπότε αναγκαστικά το χάζευα κι εγώ αφού είχαμε μόνο μια τηλεόραση!

Σοράγια!!! Τι γυναίκα!!!!!! :p :p:p
 
Οπως και οι παραπανω, κι εγω το εβλεπα λογω μητερας. Αραγμα το μεσημερι στο σαλονι, η νυσταλα να σε περιτριγυριζει, και η μανα να βλεπει τη Μαρια. Παντως δεν μπορω να πω. Μπορει η σεναριακη φορμουλα να ειναι σκουπιδι, αλλα μιλαει στην καρδια σου. Κατι απλοικο και οικειο, που απολαμβανεις χωρις να σε κουραζει, οπως το Ρετιρε :D Και θα συμφωνησω οτι η ομορφια της Ταλια ειναι εναςς λογος να βλεπει κανεις τουλαχιστον μερικα επεισοδια :D
 
Παιδια σημερα στο ε αυτή την στιγμή η μαρια της γειτονιας ;) σκεφτεστε τι έκπληξη ηταν να την δω :cheers: οποιος ξερει ωρες καθημερινά, ας ενημερώσει :)
 
θυμάμαι τη σειρά αυτή, προβαλόταν στον Alpha/ΣΚΑΙ? στα τέλη της δεκαετίας του 90...δεν την έβλεπα αλλά με εκνεύριζε το τραγούδι των τίτλων έναρξης...επίσης πολύ ωραία η πρωταγωνίστρια Thalia
 
αριαδνη είπε:
παντως η σειρα τρεχοντας την λιγο στο tube, ειχε και τα σκοτεινά της σημεία, στην αρχη ειδαμε τα φωτεινά θυμόσαστε την Σοραγια και την μανα της την μάγισσα, πριν ακομα αποκαλυπτει το μεγάλο της μυστικό, που της εφτιαχνε κατι πραγματα να αποπλανήσει τον Λουις Φερναντο! αλλα και ο θανατος της απο τα χερια της ιδιας της της κορης, ασε πια η δολοπλοκια της Σοραγια..καλε την νομιζα πεθαμενη , μετα πως αναστηθηκε..
το πιο ισχυρό σοκ με την Μαρια ηταν οταν την εκλεισαν στην ψυχιατρικη κλινική, ανατρίχιασα τοτε, ταλαιπωρημένη , χαμένη στον κοσμο της, με τα ασπρα του τρελοκομείου αφου εδωσε το παιδί της, κυνηγημενη απο τον Λουις αδικα εδω ηταν το τελος αθωοτητας για πολλα κοριτσακια γεννημένα λιγο πριν το 90' που εβλεπαν την Μαρία της γειτονιας σαν την δικη μας Καντυ..και ναι υπήρχαν, πηγαινα τοτε φροντηστηριο σε ενα τμήμα lower, 17-18 να ημουν τότε και ναι υπήρχαν πιτσιρικια, 13-14 ετων που την Μαρια την εβλεπαν σαν την τωρινη παττυ, την λατρευαν εξ' ου και ειχε γινει ο χαμός οταν η Ταλια ηρθε στην Ελλάδα. Ασε για τα μικρα παιδια που μολις ερχονταν απο το σχολειο τα πέταγαν όλα για να την δουνε...σακες , βιβλια...

αυτα τα σπιτια υπερπαραγωγη και η ηθικη των Μεξικανων , οι παραγκουπολεις διπλα στα μεγαρα, η αεναη διαμαχη πλουσιων-φτωχων και η μυθοπλασια της σταχτομπουτας που παιρνει στο τελος τον πριγκηπα, αφου περνα απο πυρος και σιδηρου, ηταν ενα θεαμα που παντα συγκινει και θα συγκινει!!!
πότε είχε έρθει η Thalia στην Ελλαδα;
 
ναι είχε έρθει και είχε γίνει χαμός από το αεροδρόμιο ακόμα λαοθάλασσα κυρίως μικρών κοριτσιών, πρέπει να ήταν τέλη του 90' με αρχές 2000/ τωρα έχω ξεχάσει λεπτομέρειες
 
Συγκεκριμένα στις 13 και 14/9/2000. Έχω μαζέψει τα άντερά μου από κείνη την περίοδο, Thalia, Natalia Oreiro, Leticia Calderon κλπ.
 
Πίσω
Μπλουζα