Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
δεν ξέρω. Πάντος η γυναίκα μου λέει ότι το 1 κ το 6 είναι ένδειξη ασπεργκερnkarytia είπε:Το 7 (+8 μαζί) είναι χαρακτηρηστικό των όντων με νοημοσύνη. Εγώ επίσης όταν μου μιλάνε για 15' συνεχόμενα ο εγκέφαλός μου πέφτει για ύπνο (αρχίζει το 8).![]()
Ο δικός μου εγκέφαλος, ως pure 8bit machine (?), δεν έχει δυνατότητες multitasking και παίζει με μπαταρία (κάτι σα z88 πράμα)! Είναι γεννετήσιο χαρακτηριστικό μου που δε παίρνει αναβαθμισεις, επεκτάσεις, κλπ.pooky(1) είπε:Εγώ δεν έχω κίνδυνο από αυτό πάντως. Για να πέσει ο εγκέφαλος σε ύπνο, πρέπει να έχεις εγκέφαλο, δεν διαθέτω, γιατί "γέρασα ( ; ) και μυαλό δεν θα βάλω ποτέ" !!!!!!![]()
Τελικά οι γυναίκες δε μας καταλαβαίνουν. Πάει τελείωσε!Thor είπε:δεν ξέρω. Πάντος η γυναίκα μου λέει ότι το 1 κ το 6 είναι ένδειξη ασπεργκερ
Μια απτα ιδιαRIO είπε:Κατεβάζω τα σοκολατοειδή με τους τόνουςΑκόμα απεχθάνομαι το σχολείο
johnny19818 είπε:Τώρα τελευταία κάνω μια συνήθεια που έκανα μικρός το χειμώνα. Όταν ξυπνάω νωρίς βάζω τα ρούχα μου και την πέφτω ξανά στο κρεββάτι. Έτσι ζεσταίνονται και όταν ξυπνάω πάλι δεν φοράω κρύα ρούχα.
Ναι το έκανα κι αυτό πότε πότε.pardalotzatziki είπε:Εχω καλυτερο συστημα....παλια τα εβαζα μεσα στην κουβερτα μεχρι να γυρισω για να ντυθω. Το εκανα μεχρι πριν 10-12 χρονια γιατι ειχαμε σομπα στο σπιτι και το πρωι δεν εφτανε...Και καθομαι ακομα πανω στις καλτσες για να ζεσταθουν την ωρα που φοραω κατι αλλο..
![]()