Μεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου Γ Μέρος

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Άρης12
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου το 1950-1960;

  • Γιώργος Φούντας

  • Δημήτρης Χορν

  • Βύρων Πάλλης

  • Θανάσης Μυλωνάς

  • Νίκος Τζόγιας

  • Γιώργος Καμπανέλης

  • Στέφανος Στρατηγός

  • Βαγγέλης Σειληνός

  • Γιώργος Πάντζας

  • Θεόδωρος Δημήτριεφ


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο μετά την ψηφοφορία.
Αρίστος ξεκίνησε και έγινε στην πορεία Άρης. Έχει πολύ ιστορία όμως το γιατί κόλλησε το Αρίστος και ας μην την πούμε εδώ.

Λεβεντοπαιδο Αριστο, μπες στο μαγαζι και κλεισ' το. :)
 
Μολις ψηφισα.
Πεντε ψηφους δεν μας δινονται; Ε, τις χρησιμοποιησα και τις πεντε για να μην παει τιποτα χαμενο! :)
Με σειρα προτιμησεως ειναι οι εξης:
Θανασης Μυλωνας. Κουκλος και αριστοκρατικος. Του πηγαιναν απιστευτα οι ρολοι σε αστυνομικα. Στον Εφιαλτη και στο Ο θανατος θα ξαναρθει, ηταν μοναδικος. Τρομερη αδυναμια του εχω και τον ξεχωριζω με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους τεσσερις που ψηφισα.
Νικος Τζογιας. Αντρουκλας με ολη την σημασια της λεξεως. Δεν ξερω αν επαιξε τιποτα πονηρουτσικο με την Χατζηαργυρη, αλλα στα κινηματογραφικα ολο μαζι τους βλεπω. Αν ηταν ετσι, μπραβο στην Ελενη γιατι ηταν καλογουστη!
Στεφανος Στρατηγος. Γοητευτικοτατος και μεγαλωσε και παρα πολυ ωραια. Στα συν οτι δεν εχασε ουτε τριχα απο τα μαλλια του μεγαλωνοντας.
Γιωργος Καμπανελλης. Πολυ ωραιος αντρας με φινετσα και υπεροχη κορμοστασια. Απο φωνη ομως, αυτα που λεγαμε και πιο πανω. Εντελως αχωνευτη, αλλα κανω πως δεν ακουω.
Θεοδωρος Δημητριεφ. Ωραιος και αυτος, αλλα αρχισε να χανει το μαλλι του απο πολυ νωρις. Οχι βεβαια πως αυτο χαλαει παντα εναν αντρα. Εχω δει οτι σε πολλους προσδιδει γοητεια. Ο συγκεκριμενος παντως ηταν κουκλος και με πολυ μαλλι και με λιγο.
 
εδώ μέσα είναι πάνω από 10.000 γράμματα θα σκέφτηκε ο πατέρας του. Και με λιγότερες από τις μισές να πήγε ο τρελλάρας ο γιός μου, με 4000 πάνω κάτω πρέπει να έχει πάει. :p

Madamina, il catalogo è questo

In Italia seicento e quaranta;
In Lamagna duecento e trentuna;
Cento in Francia, in Turchia novantuna;
Ma in Ispagna son già mille e tre.
 
Μολις ψηφισα.
Πεντε ψηφους δεν μας δινονται; Ε, τις χρησιμοποιησα και τις πεντε για να μην παει τιποτα χαμενο! :)
Με σειρα προτιμησεως ειναι οι εξης:
Θανασης Μυλωνας. Κουκλος και αριστοκρατικος. Του πηγαιναν απιστευτα οι ρολοι σε αστυνομικα. Στον Εφιαλτη και στο Ο θανατος θα ξαναρθει, ηταν μοναδικος. Τρομερη αδυναμια του εχω και τον ξεχωριζω με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους τεσσερις που ψηφισα.
Αντικειμενικά μιλώντας, ο Μυλωνάς ήταν μανάρι (σορρυ κιόλας αλλά αυτό μου βγαίνει να πω όποτε τον βλέπω). Αλλά οι περισσότεροι ρόλοι του ήταν κάπως καθώς πρέπει να το πω, γλυκεροί να το πω, ξενερουά να το πω, δεν ξέρω. Μπορεί να κάνω και λάθος και θα δεχτώ και τις αντιρρήσεις σας αλλά στις περισσότερες ταινίες που τον θυμάμαι (με εξαίρεση τα νουάρ πλην του Εφιάλτη) είναι πάντα το καλό συμπαθητικό παιδί που μοχθεί τόσο για τη ζωή όσο και για την αγάπη. Τίποτε προκλητικό, τίποτε ακραίο ή άγριο, έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα. Είναι αυτό που λέει η Βιβή για την Τίρνεϋ. Είναι όμορφη αλλά όχι επικίνδυνη, ώστε να θεωρείται σέξυ. (Θα μου πεις, κι ο Καμπανέλλης τα ίδια έκανε αλλά αυτός τουλάχιστον είχε κι αυτό το αυστηρό φιζίκ που κάπως μου φαίνεται πιο γοητευτικό). Εννοείται ότι μετά χαράς να μου προτείνετε κάποια ταινία του που να δείχνει πιο δυναμικός μήπως και τον δω και λίγο διαφορετικά απ' ότι τον έχω στο μυαλό μου. Όπως είπα δεν έχω πλήρη εικόνα του τι έχει παίξει.
 
@Bajar Δες τον Θαναση Μυλωνα στην ταινια του 1967, Aυτη η γη ειναι δικη μας.
Εκει οχι μονο ειναι πολυ δυναμικος, αλλα και το απολυτο καθαρμα. Αρραβωνιαζεται την Ανουσακη στο χωριο, ενω εχει φιλεναδα στην Αθηνα. Ο αρραβωνας γινεται για να βαλει χερι στην προικα ο γαμπρος. Κανει κομπινες με υποπτους τυπους, χαρτοπαιζει, και στο τελος κλεβει ενα τεραστιο χρηματικο ποσο ενω ο πεθερος του ειναι ετοιμοθανατος και ριχνει την κλοπη στον Πετρο Φυσσουν.
Μονο ανθρωπο δεν σκοτωνει δηλαδη! Παντως του παει πολυ ο ρολος. :)
 
Μυλωνάς και Δημήτριεφ. Πολύ όμορφοι άνδρες. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερη φαν του Χορν.
@Bambinella Κι έλεγα τι θα δω με τον απογευματινό καφέ μου! Mille mercis, Bambi!

Α, ναι. Είναι πολύ ωραίο εργάκι.
 
Πολύ ωραία τα κουίζ!!!
Ψήφισα Δημήτρη Χορν! Δεν ξέρω αν ήταν γόης, δεν ξέρω αν είχε πολλές κατακτήσεις...αλλά εγώ είμαι σίγουρα μία από αυτές :whistle::whistle::whistle: Έχω δει όλες τις ταινίες του και με μαγεύει σε όλες! Δυστυχώς δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον δω στο θέατρο. Στα πολύ δυνατά του σημεία η ΦΩΝΗ του!!!! Αχ :love::love::love::love::love:
Με την Λαμπέτη έκαναν ένα απίστευτο δίδυμο...αυτό το "Σ'αγαπώ"...αχ!
Αγαπημένη μου σκηνή του στο Κυριακάτικο Ξύπνημα, όταν ανακαλύπτει ότι κέρδισε το λαχείο ενώ τραγουδάει το "Δυστυχισμένος"...
Μαζεύτε με :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
 
Πίσω
Μπλουζα