Με ποιον τρόπο παρακολουθείτε το Retromaniax από το κινητό σας;

panp είπε:
Μπορεί να σας φαίνεται ξενέρωτο, αλλά δε μπαίνω στο ίντερνετ από κινητό. Δεν έχω τόσο ακριβή συσκευή, ούτε και θέλω να πληρώνω mb για αυτή τη δουλειά. Τα χρήματα πάνε σε άλλες προτεραιότητες.
Συμφωνώ και επαυξάνω !
 
Οπως ειπα και πριν, για τον Αυγουστο τουλαχιστον, σχεδον ολες οι εταιριες τηλεπικοινωνιων εχουν δωσει ειτε δωρεαν surf-αρισμα, ειτε με τζαμπα μεγαλο quota (>1.5GB)
 
Τον πραγματικό επαγγελματία, όμως, Πάνο, δεν τον καίει ο Αύγουστος. Είναι σαν να μου λένε ότι θα μειώσουν τα εισητήρια του μετρό στο μισό για τον Αύγουστο, ή τη κάρτα απεριορίστων.

Φούμαρα επί της ουσίας.
 
Ελπίζω να το συνεχίσουν και μέχρι να βγούμε από την κρίση ! ;)
 
Ααααα συμφωνω! Μα και εγω με το κραπ κινεζοτηλεφωνο μου δεν μπαινω το καιρο που εχω PC. Θελω μεγενθυτικο φακο και κινδυνευω να παθω κανα γλαυκωμα. :)

Αλλα τον Αυγουστο, στη παραλια με το τζαμπε...δεν βρισκω λογο γιατι να μην εκμεταλευτω την προσφορα για να ριξω ενα βλεφαρο...που να κουβαλας λαπτοπια...
 
(Πστ μόλις παρέλαβα από ανανέωση συμβολαίου ένα HTC Explorer, μη το πεις πουθενά..... )

Συμφωνώ, αλλά στη παραλία δεν συνιθίζω να κουβαλάω τηλέφωνο! Όποιος με θέλει βγαίνει στο μπαλκόνι και ουρλιάζει, τον ακούω καθαρά!!!!!!!! :p
 
Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:)
 
Κάτσε καλά, τους ξύπνησες όλους!!
 
Wally είπε:
Αλλα τον Αυγουστο, στη παραλια με το τζαμπε...δεν βρισκω λογο γιατι να μην εκμεταλευτω την προσφορα για να ριξω ενα βλεφαρο...που να κουβαλας λαπτοπια...
Συμφωνω απολυτα και αυτο κανω τωρα στο ενα χερι το κινητο στο αλλο την μπυρα.Γεια σας απο την παραλια αλανια :beer:
 
Εσύ να πας να φτιάξεις παγωτά! :D
 
Μπράβο παιδάκια. Αφού "βόσκετε" όμως στην παραλία (browser), να κάνω κι εγώ την άσχετη ερώτηση (μια που απαντάμε όλοι εντός θέματος) : δηλαδή για να διαβάσετε retromaniax τα κάνετε όλα αυτά; (για να επανέλθουμε και στην ερώτηση, δηλαδή)

Τουλάχιστόν παίξτε κανένα bet, να βγάλετε και τις διακοπές σας !

Μην παρεξηγηθείτε, μπορεί να ποστάρω στο retromaniax στις 5 το πρωί από το laptop δίπλα στο κρεβάτι, αλλά στην παραλία δε νομίζω ότι θα το έκανα ποτέ...

Προσωπική άποψη !
 
Οπως αλλοι στη παραλια διαβαζουν περιοδικο, εφημεριδα, σταυρολεξα αλλοι ενημερωνονται-ψυχαγωγουνται μεσω ιντερνετ.

Εκτος αν η επαφη σου με την θαλασσα ειναι για καμια ωριτσα, οποτε οντως εχεις δικιο...δεν χωρανε αλλες ασχολιες περα των απλωτων.

Παντως δεν ειναι πολυπλοκο...3 κλικ στο ForumRunner ή στο tapatalk...4 στον browser :)
 
Ως aftermath των διακοπων...

Επειδη μολις προς τα τελη των διακοπων εμαθα το tethering (λογω Android 2.1) χρησιμοποιησα επι τω πλειστω το κραποκινητο μου για browsing.

Καθημερινα εκτος απο το RetroManiaX μπαινω και σε 4-5 ακομα sites και στα email μου...το ιδιο εκανα και στις διακοπες.

Σε ολα ετυχε και υπηρχε mobile skin και διαπιστωσα οτι ηταν μεγαλη η οικονομια στα megabytes. Οταν μαλιστα χρησιμοποιουσα Forum Runner ή Tapatalk για τα φορα, ηταν σχεδον αμελητεα η καταναλωση.

Νομιζω οτι πρεπει σιγα-σιγα τα sites να λαμβανουν υποψιν και τις φορητες συσκευες.

Εν κατακλειδι, ο παροχος μου ειχε δωσει δωρο 1.5 GB και σε 2.5 βδομαδες διακοπων ξοδεψα τα 170 MB.
 
Πλέον πρέπει όλα τα sites να λαμβάνουν υπόψην και τα Mobile devices. Μάλιστα, καλό είναι να γίνεται υποστήριξη απο τον ίδιο τον web server, ο οποίος οφείλει να αναγνωρίσει την συσκευή με την οποία μπαίνει ο καθένας.

Καλά, τα apps, αλλά έχει αρχίσει να παραγίνεται. App για το amazon, app για το ebay κ.λ.π.
 
Ευτυχώς από το κινητό μια χαρά πλέον με τον browser που έχει μπορώ και μπαίνω μια χαρά. Το έχω αποθηκεύσει κιόλας σαν bookmark.
 
Εγω ανοιγω το φορουμ σαν classic site απο οπου κι αν μπαινω, 99% απο το κινητο παντως.. Οι εκδοσεις που υπαρχουν για mobile δε μ'αρεσουν καθολου, αισθανομαι οτι χανω την οριτζιναλ αισθηση κι αυτα που εχει να μου προσφερει το οποιοδηποτε site..

Για να δω τα καινουργια θεματα που υπαρχουν, παταω στα Νεα Μηνυματα, που ειναι αριστερα πανω στο φορουμ, κατω απο το Αρχικη.. Ετσι βλεπω παντα τα πιο προσφατα θεματα που καποιος εγραψε..Νομιζω ειναι αρκετα βολικο και πρακτικο ετσι..
 
Ειδα στο poll οτι έχει κι επιλογή για tapatalk, αλλά όποτε έχω ψάξει εκεί το retromaniax δεν το βρίσκω...μπορεί κάποιος να μου πει πώς πρέπει να το ψάξω γιατί τα έχω όλα μαζεμένα εκεί;
 
Επανερχομαι στο θεμα γιατι μετα την αγορα του iphone 6 εδω και λιγο καιρο δοκιμασα αρκετους browser αλλα ο κορυφαιος απο ολους αυτους ειναι ο Puffin ο οποιος πραγματικα ειναι παρα πολυ γρηγορος και υποστηριζει και flash videos κλπ.Ετσι λοιπον με αυτον μπαινω στο Retromaniax και φυσικα παντα κανονικα γιατι το Mobile skin με νευριαζει και δεν μαρεσει καθολου.
 
Σχεδον ολα τα τηλεφωνα πλεον ειναι 1080. Δεν συντρεχει λογος για mobile skins νομιζω.
 
Tapatalk (App) αν και δεν το πολυχρησιμοποιώ τώρα,γιατί μπαίνω από το laptop μου.Πάντως στο στρατό που ήμουν έμπαινα συχνά και μου είχε φανεί χρήσιμη εφαρμογή!
 
Πίσω
Μπλουζα