Μη λειτουργικά ΜΑΜΟgames.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας giorgos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

giorgos

Banned
Αντιδράσεις
19
Yπαρχει καποια λιστα με τα games του ΜΑΜΕ που δεν δουλευουν?

Να ξερουμε να μην τα κατεβαζουμε τσαμπα!:rolleyes:

Στο κάτω μέρος δεξιά στο MAIN GUI του ΜΑΜΕ32 υπάρχει αναφορά με την κατάσταση του παιχνιδιού:

Working

Not Working

Κ.λπ. κοίτα εκεί (γραμμή κατάστασης δίπλα στον αριθμό που λέει πόσα παιχνίδια είναι στον κατάλογο που βρίσκεσαι).

Επίσης για ολοκληρωμένη και πάντα ενημερωμένη λίστα σχετικά με τα παιχνίδια μπορείς να κοιτάς στο MAWS στο σημείο που γράφει "Updated: MAME Source .106u12 - what's new gamelist.txt..." στο αρχείο gamelist.txt θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

(εάν κάνεις κλικ στο Link gamelist.txt και σου βγάλει σελίδα με σφάλμα, απλά πάτα το βελάκι "Μετάβαση" ή "Go")

Στο κάτω μέρος δεξιά στο MAIN GUI του ΜΑΜΕ32 υπάρχει αναφορά με την κατάσταση του παιχνιδιού:Working

Not Working

Κ.λπ. κοίτα εκεί (γραμμή κατάστασης δίπλα στον αριθμό που λέει πόσα παιχνίδια είναι στον κατάλογο που βρίσκεσαι).
Eλα βρε μεγαλε μας κουφανες! :D Αυτα τα ξερουμε. Αλλα τα πραγματα μεταβαλλονται, η εκδοση που εχω εγω μπορει να εχει μεινει ενενημερωτη.'Η μηπως νομιζεις οτι τρεχω καθε φορα και βαζω την τελευταια εκδοση?

Επίσης για ολοκληρωμένη και πάντα ενημερωμένη λίστα σχετικά με τα παιχνίδια μπορείς να κοιτάς στο MAWS στο σημείο που γράφει "Updated: MAME Source .106u12 - what's new gamelist.txt..." στο αρχείο gamelist.txt θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.(εάν κάνεις κλικ στο Link gamelist.txt και σου βγάλει σελίδα με σφάλμα, απλά πάτα το βελάκι "Μετάβαση" ή "Go")
Ομολογω οτι δε καταλαβα τιποτα.Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα απευθειας link που να εχει τη λιστα με τα non-working ΜΑΜΟπαιχνιδα?

Λυπησου με,μη με στελνεις απο δω κι απο κει! :)

Δεν γίνεται αυτό φίλε Γιώργο... Γιατί από έκδοση σε έκδοση, αλλάζουν τα ROM's που παίζουν... δηλαδή υπάρχουν ROM's που σε μια έκδοση παίζουν και σε μεταγεννέστερη ΟΧΙ...

Δύσκολο αυτό που λες...

Ακόμα και αν μπορώ να φτιάξω ένα txt αρχείο εγώ αποκλειστικά για σένα για το ποια παιχνίδια είναι non working, για ποια έκδοση να το κάνω αυτό...? και εάν βάλεις την επερχόμενη 0.107 τα μισά από αυτήν πια θα παίζουν. Ωστόσο, στο internet πάντα βρίσκεις τις ROMs της τελευταίας έκδοσης (εκτός και εάν είναι κανένα site long dead). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι θα πρέπει αφενώς σιγα-σιγά να ακολουθήσεις και εσύ τις εξελίξεις (Update την έκδοση του ΜΑΜΕ που έχεις) και αφετέρου για να "αγαπήσεις" το emulation να βουτήξεις και λίγο στα βαθιά. ;)

Ωστόσο το Link που σου έδωσα δεν ήταν από εδώ και εκεί... ήταν το καλύτερο σημείο για να δεις ποια παιχνίδια βρίσκονται σε ποια κατάσταση... (βάλτο στο excel και βάλε το φίλτρο να δουλεύει στην στήλη non working).

Όμως, εάν έχεις υπομονή να βγει σε λίγο η 0.107 έκδοση, θύμησε μου να σου κάνω εγώ αυτή την λίστα.

Παιδιά, μιας και λέμε για μη λειτουργικά παιχνίδια ....

Μήπως υπάρχει κάποια έκδοση του Run and Gun που να λειτουργεί? Η δικιά μου κολλάει στην αρχή (βγάζει ένα Error σε EEPROM check) και κάνει restart συνέχεια χωρίς να προχωραει.

Έχω την έκδοση 1.05 full, τσεκαρισμένη με ClearMamePro ( και το έχω διασταυρώσει με κανα 2 φίλους και είχαν το ιδιο προβλημα).

Ένα κουλό μόνο που θυμάμαι , είναι οτι σε κάποια έκδοση 0.72 (όταν είχα ακόμα τις roms χύμα ) πάταγα 2 reset και το error εξαφανιζόταν.

Όποιος έχει καμμια πληροφορία για τις εν λόγω roms ας μας φωτίσει.

Thnx!

@giorgos

Sorry, φίλε αλλά κόλλησε το μυαλό... (γεράματα?) στην τρέχουσα έκδοση 0.106 υπάρχει αριστερα και ξεχωριστή στήλη με τα Not working παιχνίδια.

Δεν ξέρω σε ποια έκδοση είσαι και εάν το έχει αυτό.

@keeper7k

Το Run and Gun είναι working αλλά:

Την ώρα που φορτώνει (μετά τα ΟΚ που πετάει κάτι περίεργα χρώματα)

ΠΑΤΑΣ ΤΟ F2 KAI ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ F3.

Έτσι κάνει initialise την ΕΕPROM και πλέον δουλεύει...

Μόνο την πρώτη φορά το κάνεις αυτό και το κρατάει...

Enjoy my friend ;)

Φίλε ambu_dare, αυτό ήταν! Το eeprom initialization το αγνοούσα εντελώς. Μου έλυσες μια απορία χρόνων. Ευχαριστω!

ambu_dare είπε:
Δύσκολο αυτό που λες...
Ακόμα και αν μπορώ να φτιάξω ένα txt αρχείο εγώ αποκλειστικά για σένα για το ποια παιχνίδια είναι non working, για ποια έκδοση να το κάνω αυτό...? και εάν βάλεις την επερχόμενη 0.107 τα μισά από αυτήν πια θα παίζουν...

Aσφαλως θα αστειευεσαι φιλε Aμπού Νιντάλ...εεε Ντέαρ θέλω να πω :D

Αν ηταν σε καθε εκδοση να δουλευαν τα μισα απ την προηγουμενη παιχνιδια δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.

Η απαντηση στο "για ποια εκδοση να το κανω" φυσικα ειναι: Για την ΤΡΕΧΟΥΣΑ.

Υπαρχουν ΜΑΜΟπαιχνίδια που ειναι NON WORKING χρονια τωρα,δηλαδη απο τοτε που πρωτοεμφανιστηκαν στο ΜΑΜΕ(πχ.RAIDEN II).

Δε λεω να κανεις εσυ τη λιστα, αλιμονο. Μη μου πεις οτι δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ μια τετοια λιστα?!!

Και βεβαια δε θα ειναι μονο για μενα αλλα για ολους τους mamers:p

στην τρέχουσα έκδοση 0.106 υπάρχει αριστερα και ξεχωριστή στήλη με τα Not working παιχνίδια. Δεν ξέρω σε ποια έκδοση είσαι και εάν το έχει αυτό.
Οριστεε??

Μα αυτο δεν ειναι μονο για τις roms που εχει ο χρηστης στο pc του??

[/QUOTE]

giorgos είπε:
Οριστεε??Μα αυτο δεν ειναι μονο για τις roms που εχει ο χρηστης στο pc του??
1. OXI είναι για όλες τις ROMs που υποστηρίζει το MAME.

2. Mα ΟΛΕΣ οι ROMs του ΜΑΜΕ είναι στο PC μου... :D

giorgos είπε:
Aσφαλως θα αστειευεσαι φιλε Aμπού Νιντάλ...εεε Ντέαρ θέλω να πω :D
Αν ηταν σε καθε εκδοση να δουλευαν τα μισα απ την προηγουμενη παιχνιδια δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.

Η απαντηση στο "για ποια εκδοση να το κανω" φυσικα ειναι: Για την ΤΡΕΧΟΥΣΑ.
1. Για κοίτα εάν θέλεις: ΜΑΜΕ 0.106u13 Not Working Games for my Friend

2. Εάν το πρόβλημα σου είναι τί να μην κάνεις download... σταμάτα να ασχολείσαι και εάν είσαι καλό παιδί μπορεί να βρεθεί κάποιος να σου τα δώσει όλα τα ROMs για μην κουράζεσαι... ;)

Φιλε Αμπου,

θα αριθμησω 1-4 τις προτασεις σου, με τη σειρα οπως ειναι γραμμενες, ωστε να απαντησω καλυτερα :)

1. Μα βρε Αμπου, εγω εχω την εκδοση ΧΨΩ, αν κλικαρω για να βγαλω τη λιστα με τα non-workings λογικο δεν ειναι οτι θα μου εμφανισει ΜΟΝΟ τα non-workings αναμεσα σε αυτα που εχω?? ΠΩΣ ειναι δυνατον να μου πει για ολες τις roms που υποστηριζει το ΜΑΜΕ απ τη στιγμη που δεν θα το ξερει γιατι δεν θα ειναι ενημερωμενο?

Εγω ξερω οτι αν ζητησω τα non-workings, θα μου βγαλει με ΚΟΚΚΙΝΟ χρωμα τις roms εκεινες που εχω αλλα δεν δουλευουν. Roms που ΓΕΝΙΚΑ δεν δουλευουν(πχ.RAIDEN II) δεν μου τις εμφανιζει, μηπως αυτο γινεται γιατι εχω παλια ΜΑΜΟέκδοση?

2. Ολες?? Και οι κλωνοι? και τα διπλα-τριπλα-τετραπλα? Ποσα GBs ειναι συνολο? Ο μισος χωρος θα ειναι περιττος,προφανως ε... :D

3. Το κατεβασα αυτο το αρχειακι. Ειναι .xls, πως το ανοιγω?? (μη μου πεις με το word γιατι δεν το εχω :o ...ετοιμαζομαι ομως να βαλω τα beta office 2007 που πηρα απο ενα περιοδικο)

4. Ε, οχι και ολες, τι να τις κανω? Μονο αυτες που θελω! :D Βασικα ειναι καποια games που ειναι χρονια τωρα non-working και θεμω να μαθω αν τωρα ειναι working.

1. Στις στήλες δείχνει όλα όσα υποστηρίζει η τρέχουσα έκδοση που έχεις (εκτός και εάν έχεις βάλει φίλτρα να μην δείχνει κάποια πράγματα π.χ. κλώνους) κι ας μην έχει ούτε μία ROM.

2. ΟΛΕΣ, ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ROMs / Samples / CHDs / Full Extras (artwork - backgrounds - cabinets - control panels - flyers - icons - marquees - snaps - titles - cheats - hiscores - history - infos).

Άνευ CHDs περίπου 16 GBs. Mε αυτά όλα + τα επόμενα CHDs που θα προστεθούν εν καιρό περίπου 11 DVDs ίσως και 12 δεν ξέρω..

3. XLS = Microsoft Excel ή OpenOffice.org (ή άντε κατέβασε το txt που έφτιαξα)

4. Άπαντα roms + Extras = 4 DVDs κάτι σχετικά εύκολο (ευκολότερο από το να διαλέγω ROMs...)

Φίλε giorgos για τσέκαρε

http://www.mame.gr

και θα καταλάβεις τι εστί Ambu dare!!!!!!!

Maximum respect!

1. Ok Αmbu, πες μου ακριβως τα βηματα για το πως θα δω ολα οσα υποστηριζει η "τρεχουσα εκδοση που εχω" (εκφραστικο λαθος...και τρεχουσα...και εχω? κι αν την εχω προ 5ετιας, παλι τρεχουσα θα ειναι?) ανεξαρτητως των roms που εχω.

4. Και πως θα αποκτησω αυτα τα 4 dvds ?..

pooky(1), το γνωριζω αυτο το site. Ο δε σεβασμος ειναι δεδομενος για τον οποιονδηποτε.

@ giorgos: Το Avatar σου είναι πολύ πρώτο!!!!

Θα είναι ακόμα τρέχουσα για σένα...

Τώρα πάνω αριστερά στον τίτλο προγράμματος δίπλα στο ΜΑΜΕ32 θα δεις την έκδοση του.

Αριστερά στο πλαίσιο των καταλόγων (λίστες) θα δείς:

All games = ΟΛΑ τα παιχνίδια που υποστηρίζει σε αυτή την έκδοση.

Available games = Τα παιχνίδια για τα οποία έχεις ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ROMs.

Νot working = ΟΛΑ τα παιχνίδια που υποστηρίζει η έκδοση αυτή αλλά ΔΕΝ λειτουργούν ακόμα.

Κάτω δεξιά στην γραμμή κατάστασης φαίνεται και ο αριθμός των διαθέσιμων παιχνιδιών ανά κατάλογο (λίστα).

(φτάνει να μην έχεις ενεργοποιήσει κάποιο φίλτρο).

Για τα 4 DVDs εάν είσαι καλό παιδί και κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να βγεί η νέα stable έκδοση του ΜΑΜΕ η 0.107 (είναι προ των πυλών), με το που την κάνω update και τις ROMs αλλά και όλα τα υπόλοιπα extras θα μιλήσουμε...

Οταν λεμε "τρεχουσα" ενοουμε τωρα, σημερα. Την τωρινη.

Τελικα δε μου ειπες γι αυτο που λεγαμε(αυτα που εγραψες μου ειναι γνωστα), αρα μενω με την εντυπωση οτι εχω δικιο: Η καθε εκδοση σου δειχνει τα non-workings ΜΟΝΟ της εκδοσης αυτης που εχεις και οχι γενικα.

Παραδειγμα/αποδειξη: Δεν εχω την non-working rom του RAIDEN II. Και δεν μου το εμφανιζει στη λιστα(Συμφωνα με σενα ομως θα επρεπε να μου το εμφανιζει!)

Με τα 4 dvd τι ακριβως εννοεις? θα τα διαθεσεις μεσω νετ? Ή τα πουλας?

EDIT-> Για να ειμαστε 100% σιγουροι: Πως διαχειριζομαστε αυτα τα φιλτρα?

Δεν αγοράζω - δεν πουλάω τίποτα. Το ΜΑΜΕ είναι ελεύθερο πρόγραμμα και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει κέρδος από αυτό. Η έκδοση 0.107 βγήκε. Υπομονή να μαζέψω τις ROMs και όλα τα Extras που θα αλλάξουν και θα τα πούμε. (Μάλλον, μετά τις δέκα του Αυγούστου - bye).

ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα Not working είναι της έκδοσης που έχεις στον υπολογιστή σου, ούτε της προηγούμενης - ούτε της επόμενης (!?!). Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις λειτουργίες του, σε παρακαλώ διάβασε τον Οδηγό Χρήσης του ΜΑΜΕ32 (φίλτρα: σελίδα 25 - ή στην acrobat αρίθμηση 27/67).

Θεωρώντας ότι το τρέχoν κεφάλαιο έχει πλέον απαντηθεί και κλείσει, θα τα ξαναπούμε όταν θα έχω έτοιμα τα DVD - μέσω pm. Υπομονή.

Αρα λοιπον συμφωνουμε.

Προφανως εσφαλες ή δεν ειχες καταλαβει τι ελεγα(και τα ειπα πολλες φορες...ειδες τι συμβαινει αν δε διαβαζεις προσεκτικα αυτα που λεει ο συνομιλητης σου??! Ξοδευεται τσαμπα χρονος!)

Οριστε τι λεγαμε

Αmbu:στην τρέχουσα έκδοση 0.106 υπάρχει αριστερα και ξεχωριστή στήλη με τα Not working παιχνίδια.

Δεν ξέρω σε ποια έκδοση είσαι και εάν το έχει αυτό.

Giorgos:Οριστεε??

Μα αυτο δεν ειναι μονο για τις roms που εχει ο χρηστης στο pc του??

Ambu:

OXI είναι για όλες τις ROMs που υποστηρίζει το MAME.

Btw, σε ευχαριστω για τη λιστα που μου εστειλες και ελπιζω να ειναι ενημερωμενη.

Το ΜΑΜΕ μπορει να ειναι ελευθερο προγραμμα, οι roms ομως δεν ειναι.

Εχουν κλεισει πολλα sites που διεθεταν roms στους users.

Παιδια υπαρχει καποιος που να εχει το rom monaco gp της SEGA και να τρεχει...

Τα εχω παρει στο κρανιο........

Επισης το Dragons lair τρεχει στο mame και mame plus η οχι?????

Πίσω
Μπλουζα