Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Eλα βρε μεγαλε μας κουφανες!Στο κάτω μέρος δεξιά στο MAIN GUI του ΜΑΜΕ32 υπάρχει αναφορά με την κατάσταση του παιχνιδιού:Working
Not Working
Κ.λπ. κοίτα εκεί (γραμμή κατάστασης δίπλα στον αριθμό που λέει πόσα παιχνίδια είναι στον κατάλογο που βρίσκεσαι).
Ομολογω οτι δε καταλαβα τιποτα.Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα απευθειας link που να εχει τη λιστα με τα non-working ΜΑΜΟπαιχνιδα?Επίσης για ολοκληρωμένη και πάντα ενημερωμένη λίστα σχετικά με τα παιχνίδια μπορείς να κοιτάς στο MAWS στο σημείο που γράφει "Updated: MAME Source .106u12 - what's new gamelist.txt..." στο αρχείο gamelist.txt θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.(εάν κάνεις κλικ στο Link gamelist.txt και σου βγάλει σελίδα με σφάλμα, απλά πάτα το βελάκι "Μετάβαση" ή "Go")
ambu_dare είπε:Δύσκολο αυτό που λες...
Ακόμα και αν μπορώ να φτιάξω ένα txt αρχείο εγώ αποκλειστικά για σένα για το ποια παιχνίδια είναι non working, για ποια έκδοση να το κάνω αυτό...? και εάν βάλεις την επερχόμενη 0.107 τα μισά από αυτήν πια θα παίζουν...
Οριστεε??στην τρέχουσα έκδοση 0.106 υπάρχει αριστερα και ξεχωριστή στήλη με τα Not working παιχνίδια. Δεν ξέρω σε ποια έκδοση είσαι και εάν το έχει αυτό.
1. OXI είναι για όλες τις ROMs που υποστηρίζει το MAME.giorgos είπε:Οριστεε??Μα αυτο δεν ειναι μονο για τις roms που εχει ο χρηστης στο pc του??
1. Για κοίτα εάν θέλεις: ΜΑΜΕ 0.106u13 Not Working Games for my Friendgiorgos είπε:Aσφαλως θα αστειευεσαι φιλε Aμπού Νιντάλ...εεε Ντέαρ θέλω να πω![]()
Αν ηταν σε καθε εκδοση να δουλευαν τα μισα απ την προηγουμενη παιχνιδια δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.
Η απαντηση στο "για ποια εκδοση να το κανω" φυσικα ειναι: Για την ΤΡΕΧΟΥΣΑ.