Olorin
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 41
Πολύ περίεργο μου φαίνεται που υπάρχουν gamers (πόσω μάλλον retro gamers) που δεν γνώριζαν τον AVGN. Από τις πιο διάσημες πέρσόνες του διαδικτύου και δίχως αμφιβολία ο πιο διάσημος στο είδος των χιουμοριστικών reviews (έστω και αν περιορίζεται κυρίως σε retro games). Θυμάμαι σε κάποιο επεισόδιο είχε δείξει τι γινόταν στο Inbox και στο Forum του και μιλάμε για πολλές χιλιάδες(!) μηνύματα, ενώ δεκάδες άτομα κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν cover στο theme του ή ζωγραφίζουν artwork ή ακόμα και φτιάχνουν παιχνίδια εμπνευσμένα από το show και τις ατάκες του, ενώ άλλοι έφτιαξαν δικά τους σόου μόνο και μόνο εμπνεόμενοι από το δικό του (π.χ. ο αρκετά συμπαθητικός Happy Video Game Nerd)...
Για να είμαι ειλικρινής, στη φετινή σεζόν είχε πέσει λιγάκι η απόδοσή του και ήταν λίγο άγευστος. Ίσως για αυτό αποφάσισε να διακόψει για λίγο καιρό τη δουλειά του με την πρόφαση της υπερκόπωσης (όχι ότι αποκλείεται να είναι αλήθεια)...
//Όσο για τη συλλογή, πέρα από το ότι έχει παίξει πραγματικά πολύ περισσότερα παιχνίδια από ό,τι φαντάζεστε, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, τα περισσότερα προέρχονται από δωρεές. Ειλικρινά, δεν σας περνά από το μυαλό για τι fanbase μιλάμε. Χωρίς υπερβολή, εκατομμύρια από gamers βλέπουν τα βίντεό του...
Για να είμαι ειλικρινής, στη φετινή σεζόν είχε πέσει λιγάκι η απόδοσή του και ήταν λίγο άγευστος. Ίσως για αυτό αποφάσισε να διακόψει για λίγο καιρό τη δουλειά του με την πρόφαση της υπερκόπωσης (όχι ότι αποκλείεται να είναι αλήθεια)...
//Όσο για τη συλλογή, πέρα από το ότι έχει παίξει πραγματικά πολύ περισσότερα παιχνίδια από ό,τι φαντάζεστε, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, τα περισσότερα προέρχονται από δωρεές. Ειλικρινά, δεν σας περνά από το μυαλό για τι fanbase μιλάμε. Χωρίς υπερβολή, εκατομμύρια από gamers βλέπουν τα βίντεό του...