Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.269
Οπως λεει και ο τιτλος θελω μια βοηθεια παιδια.Στο σπιτι μου εχω συνολικα 6 τηλεορασης αλλα χρειαζομαι να παρω ακομα μια για να την βαλω σε ενα δωματιο που θα εχω αποκλειστικα καποιες συγκεκριμενες κονσολες και πιστευω οτι μια 23 ιντσων θα ειναι μια χαρα.Ουτε πολυ μεγαλη ουτε πολυ μικρη.Επειδη ομως τον τελευταιο καιρο ειχα πολλα εξοδα και για το μαγαζι και για διαφορα αλλα πραγματα δεν εχω σκοπο να ξοδεψω πολλα(ασε που ερχεται και το 3DS XL
).
Επειδη το ιντερνετ ειναι τεραστιο και εχει πολλα ελληνικα online μαγαζια που μπορεις να παραγγηλης πραγματα αλλα δεν ειναι δυνατων να τα ξερω ολα θα ηθελα οποιος ξερει να πει κανενα online shop η καποιο μοντελο τηλεορασης 23 ιντσων με 200 ευρω που να μην ειναι για τα μπαζα ασχετα το μικρο ποσο των 200 ευρω.Δεν εχω πολλες απαιτησης για θυρες κτλ τα απαραιτητα να εχει θελω μονο.Ευχαριστω προκαταβολικα για της απαντησης σας.

Επειδη το ιντερνετ ειναι τεραστιο και εχει πολλα ελληνικα online μαγαζια που μπορεις να παραγγηλης πραγματα αλλα δεν ειναι δυνατων να τα ξερω ολα θα ηθελα οποιος ξερει να πει κανενα online shop η καποιο μοντελο τηλεορασης 23 ιντσων με 200 ευρω που να μην ειναι για τα μπαζα ασχετα το μικρο ποσο των 200 ευρω.Δεν εχω πολλες απαιτησης για θυρες κτλ τα απαραιτητα να εχει θελω μονο.Ευχαριστω προκαταβολικα για της απαντησης σας.