Μια επιτυχής retro βόλτα στο κέντρο

Maddog

Immense Cult RetroFigure
Joined
10 Νοέ 2006
Μηνύματα
4.887
Αντιδράσεις
126
...σήμερα το μεσημέρι μετά την δουλειά! :)

Η "σοδειά" μου:

-R-Type III GBA (καινούριο, 29 ευρώ)

-Resident Evil 4 Gamecube (μεταχειρισμένο αλλά άψογο από κάθε άποψη, 18 ευρώ)

-Ducati World (not for resale, white label) Dreamcast (καινούριο, 6 ευρώ)

Και το highlight:

Keio Flying Squadron MegaCD (ολοκαίνουριο και σφραγισμένο, 10 ευρώ!!!)

Για όσους δεν το ξέρουν, είναι ένα από τα καλύτερα shoot'em up του MegaCD, αρκετά εώς πολύ σπάνιο και θεωρείς τύχη να το βρεις γενικότερα κάτω από 20 λίρες στο Ebay, πόσο μάλλον σφραγισμένο!)

Οπότε με συνολικό κόστος 63 ευρώ πήρα 4 πολύ αξιόλογα παιχνίδια, τα δύο τελευταία ιδιαίτερα σπάνια (στην Ελλάδα θα έλεγα εώς απίθανο να βρεθούν!) και σε πολύ χαμηλή τιμή (πλην του R-Type III που μπορεί ίσως να το βρεις και φτηνότερα online). Λογικά επίσης δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους, ήδη το Keio και το RE4 ήταν σαφώς φτηνότερα από τις τιμές του Ebay. Στα ίδια λεφτά πάνω-κάτω παίρνει κανείς το τελευταίο πχ FIFA στο 360 ή κάτι STALKER στο PC που σε ένα χρόνο κανείς δεν θα ασχολείται πλέον μαζί τους...και βέβαια από ποικιλία και ώρες gameplay, νομίζω ότι καταλαβαίνετε ποιός κερδίζει. :diablotin:

Retrogaming FTW!!! :thumbup:
 
που τα τσίμπησες αυτά όλα τα διαμάντια ?
 
Retrogaming FTW και απο μενα!Keep Gaming...Το Keio καταφερες να το βρεις στην Ελλαδα ή απο το εξωτερικο;
 
Tallman: δεν θα άξιζε να κάνω topic αν ήταν από το εξωτερικό (έχω βρει πολύ σπανιότερα πράγματα από εξωτερικό), τα βρήκα όλα στο κέντρο της Αθήνας όπως γράφω και στο topic.

Amigos: στο ELX και στο Game Center -από 2 στο καθένα. :)
 
Πρωτα να σου ευχηθω καλο παιχνιδι τυχερακια (εχω καιρο να περασω απο τα συγκεκριμενα και πρεπει να φεραν καινουργιο πραγμα).Και μιας και ασχολεισαι με MEGA CD εχω στην κατοχη μου αναμεσα σε αλλα το SUPREME WARRIOR CD 32X (αν δεν καταλαβες κατι ρωτα με :D ) μηπως ξερεις σε τι τιμη κυμαινεται τωρα ; :thumbup:
 
Thanks Aardvark! :)

Φυσικά και κατάλαβα...

Το Supreme Warrior είναι πολύ φτηνό στην Αμερικάνικη έκδοση (πρακτικά δεν ξεπερνάει ποτέ τα 8-10 δολλάρια). Η Ευρωπαική είναι σαφώς σπανιότερη, χωρίς όμως να έχει τρομερή ζήτηση, επειδή είναι ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω σίγουρη τιμή, πιθανολογώ γύρω στις 10 λίρες. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα που "τρέχει" στο Ebay εδώ.

Μπορείς να δεις που θα τελειώσει για να πάρεις μια ένδειξη. Προς το παρόν έχει δύο bids για 4.20 λίρες. Το κακό με αυτά τα games που είναι μεν σπάνια αλλά δεν έχουν μεγάλη ζήτηση είναι ότι οι τιμές "παίζουν" τρελά ενίοτε. Αν τύχει και το θέλουν 2 μπορεί να γίνει μάχη και να ανέβει πολύ, αν δεν βρεθούν 2 ταυτόχρονα που να το κυνηγήσουν μπορεί να μείνει και πολύ χαμηλά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι ακριβότερο από το Αμερικάνικο.
 
Μπα ελεγα μηπως ειχα στα χερια μου κανα κελεπουρι και δεν το ηξερα αλλα που :D

Να σε ενοχλησω αλλη μια φορα (τελευταια :D ) μιας και δειχνεις να το κατεχεις το πραγμα.Εχω σε ΝINTENDO 64 το LEGEND OF ZELDA majora's mask (gold cartridge) (και δεν το εχω παιξει ποτε) πιανει τιποτα; :thumbup:
 
Εύγε Γιατρέ.

Ολόκληροι θησαυροί υπάρχουν καμιά φορά δίπλα μας και περιμένουν από εμάς να τα ξεθάψουμε.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις.
 
εγώ πάντως elx πάω πολύ συχνά και πετυχαίνω συνέχεια διαμαντια ..
 
Διαμάντια?????η elx πάντως δεν φημίζεται για καλά πράγματα!!!
 
Μπορει η κονσολες της να ειναι γ.τ.π αλλα απο software λεει πολλα και σε πολυ καλες τιμες, πραγματα που μονο νετ βρισκεις.
 
Όλο και κανένα τυχερό κάθεται, αρκεί να ξέρεις τα market prices του Ebay για να μην αγοράσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες. :)

Aardvark: Το Majora's Mask PAL πιάνει 6-8 λίρες συνήθως για cart only και μπορεί να φτάσει σχετικά εύκολα 15-20 λίρες για κομπλέ στο Ebay UK.

H Digital Press το κοστολογεί 20 δολλάρια.
 
akmakas είπε:
Διαμάντια?????η elx πάντως δεν φημίζεται για καλά πράγματα!!!
Διαμάντια βρίσκεις , αλλα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του εν λόγω μαγαζιού είναι οτι τα games είναι συνήθως σε άθλια κατάσταση (σκισμένα κουτιά κλπ ή cartridge only games)....

Το περίεργο είναι οτι φέρνουν αρκετά παιχνίδια για Genesis .... που τα βρίσκουν? :help:
 
Amigos είπε:
εγώ πάντως elx πάω πολύ συχνά και πετυχαίνω συνέχεια διαμαντια ..
Eγω πάλι γιατί βρίσκω μονίμως σκουπίδια σε αυτό το μαγαζί? Μια-δυο φορές πέτυχα κάτι καλό. :nervous:
 
theoritikos +1 Μία, δύο άντε τρείς να έχω βρει και εγω εκεί κάτι καλό. Καμιά φορά μπορεί να φέρνει και τίποτα της προκοπής αλλα πρέπει να είσαι μπάστακας να το πάρεις εκείνη τη στιγμή. Κατα τα άλλα, όπως έχω ξαναπεί, το μαγαζί είναι για τα μπάζα.
 
keeper7k είπε:
Το περίεργο είναι οτι φέρνουν αρκετά παιχνίδια για Genesis .... που τα βρίσκουν? :help:
Δεν νομίζω ότι το Genesis/Megadrive ήταν πολύ σπάνιο hardware στην Ελλάδα, οπότε μπορεί κάποιοι να τους τα πουλάνε.

Αλλά επίσης δεν υπάρχει καμμία απολύτως δυσκολία στο να αγοράσεις μερικά από τα φτηνά παιχνίδια από το Ebay και να τα μεταπωλήσεις εδώ με ένα μικρό "καπέλο" στην τιμή. Άμα θέλετε το κάνω και εγώ! ;)

Λ@λ@κία τους νομίζω που δεν το κάνουν με κάτι κασσέτες Spectrum/C64/Amstrad κλπ που τις αγοράζεις άνετα σε πολύ χαμηλές τιμές online, πιστεύω ότι θα είχαν αρκετή ζήτηση εδώ.

Πάντως αυτό το σφραγισμένο Keio ήταν πολύ κουφό και δεν έχω ιδέα που μπορεί να το βρήκανε.

Και κατά καιρούς έχω πάρει και μερικά ακόμα αξιόλογα πραγματάκια (είτε δυσεύρετα, είτε σε χαμηλότερη από την αναμενόμενη τιμή), πχ Karnov's Revenge για NeoGeo CD (17 ευρώ, πλήρες Western version με spinecard), Football Manager 2006 PC (14 ευρώ, ελάχιστα μετά την κυκλοφορία του), Advance Wars GBA κομπλέ (15 ευρώ) κλπ. και βαράω το κεφάλι μου που δεν πήρα το Deep Fear του Saturn όταν το είδα στα 18 ευρώ.

Αρκεί να ξέρεις τι περίπου παίζεται με τις τιμές online. :D

Προσωπικά σπάω πλάκα να περνάω μια φορά τον μήνα (όταν κατεβαίνω Παπασωτηρίου για το Retrogamer) και να ρίχνω μια ματιά. Όλο και κάτι καλό κάθεται ανάμεσα στα (όντως πολλά) σκουπίδια...
 
Maddog είπε:
Πάντως αυτό το σφραγισμένο Keio ήταν πολύ κουφό και δεν έχω ιδέα που μπορεί να το βρήκανε.
Και εμένα μου κάνει τρελή εντύπωση που βρήκες αυτό το σπάνιο παιχνίδι στο elx .

Εχω προσέξει πως πολλά απο τα παιχνίδια τους τα έχουν αγοράσει απο stock, απο καταστήματα που είτε κλείσαν είτε θελαν να αδειάσουν την αποθήκη τους. Θα έχετε προσέξει που τυχαίνει να έχουν πολλά αντίτυπα απο κάποιο παιχνίδι (κυρίως mega drive).
 
Maddog είπε:
Δεν νομίζω ότι το Genesis/Megadrive ήταν πολύ σπάνιο hardware στην Ελλάδα, οπότε μπορεί κάποιοι να τους τα πουλάνε.
Το Megadrive δεν ήταν σπάνιο... Για τα Genesis games μου έκανε εντύπωση που είναι καθαρά Αμερικάνικα ;)

Έχει κανείς Genesis.....?
 
Το elx λειτουργεί πιο πολύ με αγοροπολησίες ιδιοτών πλέον, για αυτό δεν έχει πολύ stock σε παλία παιχνίδια. Κατά καιρούς όλο και κάτι περνάει, αλλά δεν μένει για πολύ. Dragon force για Saturn στο 50 ευρώ, το έχασα για κλάσματα δευτερολέπτου. Το κακό είναι ότι αν πας να πουλήσεις δεν δίνουν πολλά-με σκοπό να πουλησουν φθηνό το παιχνίδι μετά- και έτσι οι περισσοτέροι προτιμάμε να κρατάμε το παιχνίδι σπίτι, παρά να το δώσουμε για 6-8 ευρώ. Που αλλού υπάρχουν καταστήματα που να έχουν ρετρό game;
 
console club στην λεωφόρο ηρακλείου 2102810019 αλλά είναι φαρμακείο προσοχή
 
Πίσω
Μπλουζα