Δεν νομίζω ότι το Genesis/Megadrive ήταν πολύ σπάνιο hardware στην Ελλάδα, οπότε μπορεί κάποιοι να τους τα πουλάνε.Αλλά επίσης δεν υπάρχει καμμία απολύτως δυσκολία στο να αγοράσεις μερικά από τα φτηνά παιχνίδια από το Ebay και να τα μεταπωλήσεις εδώ με ένα μικρό "καπέλο" στην τιμή. Άμα θέλετε το κάνω και εγώ!
Λ@λ@κία τους νομίζω που δεν το κάνουν με κάτι κασσέτες Spectrum/C64/Amstrad κλπ που τις αγοράζεις άνετα σε πολύ χαμηλές τιμές online, πιστεύω ότι θα είχαν αρκετή ζήτηση εδώ.
Πάντως αυτό το σφραγισμένο Keio ήταν πολύ κουφό και δεν έχω ιδέα που μπορεί να το βρήκανε.
Και κατά καιρούς έχω πάρει και μερικά ακόμα αξιόλογα πραγματάκια (είτε δυσεύρετα, είτε σε χαμηλότερη από την αναμενόμενη τιμή), πχ Karnov's Revenge για NeoGeo CD (17 ευρώ, πλήρες Western version με spinecard), Football Manager 2006 PC (14 ευρώ, ελάχιστα μετά την κυκλοφορία του), Advance Wars GBA κομπλέ (15 ευρώ) κλπ. και βαράω το κεφάλι μου που δεν πήρα το Deep Fear του Saturn όταν το είδα στα 18 ευρώ.
Αρκεί να ξέρεις τι περίπου παίζεται με τις τιμές online.
Προσωπικά σπάω πλάκα να περνάω μια φορά τον μήνα (όταν κατεβαίνω Παπασωτηρίου για το Retrogamer) και να ρίχνω μια ματιά. Όλο και κάτι καλό κάθεται ανάμεσα στα (όντως πολλά) σκουπίδια...