Μια επιτυχής retro βόλτα στο κέντρο

Μπορεί να είναι φαρμακείο, αλλά αυτό χρειάζεται σε τύπους σαν εμάς, άρρωστους με τις κονσόλες:biglaugh:
 
Α ωστε δινεις consoλοδανεια Kapamaru ?? :biglaugh::biglaugh:
 
Maddog είπε:
Tallman: δεν θα άξιζε να κάνω topic αν ήταν από το εξωτερικό (έχω βρει πολύ σπανιότερα πράγματα από εξωτερικό), τα βρήκα όλα στο κέντρο της Αθήνας όπως γράφω και στο topic.
Amigos: στο ELX και στο Game Center -από 2 στο καθένα. :)
Το Πηρες σφραγισμενο με 10 ευρω απο το ELX:eek:

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Π*****α ατυχια:eek::eek::eek::eek:

telonio είπε:
theoritikos +1 Μία, δύο άντε τρείς να έχω βρει και εγω εκεί κάτι καλό. Καμιά φορά μπορεί να φέρνει και τίποτα της προκοπής αλλα πρέπει να είσαι μπάστακας να το πάρεις εκείνη τη στιγμή. Κατα τα άλλα, όπως έχω ξαναπεί, το μαγαζί είναι για τα μπάζα.


Τελονιο θα σε σφαξω αν ξαναπεις κατι για το ELX!!!!!!:mad: :diablotin:

Ρε παιδια ετσι και σας γραψω τι εχω αγορασει εγω και ο βασικος μου αντιπαλος απο αυτο το μαγαζι θα παθετε ολοι εμφραγμα μπροστα στην οθονη :D

Maddog είπε:
Δεν νομίζω ότι το Genesis/Megadrive ήταν πολύ σπάνιο hardware στην Ελλάδα, οπότε μπορεί κάποιοι να τους τα πουλάνε.Αλλά επίσης δεν υπάρχει καμμία απολύτως δυσκολία στο να αγοράσεις μερικά από τα φτηνά παιχνίδια από το Ebay και να τα μεταπωλήσεις εδώ με ένα μικρό "καπέλο" στην τιμή. Άμα θέλετε το κάνω και εγώ! ;)

Λ@λ@κία τους νομίζω που δεν το κάνουν με κάτι κασσέτες Spectrum/C64/Amstrad κλπ που τις αγοράζεις άνετα σε πολύ χαμηλές τιμές online, πιστεύω ότι θα είχαν αρκετή ζήτηση εδώ.

Πάντως αυτό το σφραγισμένο Keio ήταν πολύ κουφό και δεν έχω ιδέα που μπορεί να το βρήκανε.

Και κατά καιρούς έχω πάρει και μερικά ακόμα αξιόλογα πραγματάκια (είτε δυσεύρετα, είτε σε χαμηλότερη από την αναμενόμενη τιμή), πχ Karnov's Revenge για NeoGeo CD (17 ευρώ, πλήρες Western version με spinecard), Football Manager 2006 PC (14 ευρώ, ελάχιστα μετά την κυκλοφορία του), Advance Wars GBA κομπλέ (15 ευρώ) κλπ. και βαράω το κεφάλι μου που δεν πήρα το Deep Fear του Saturn όταν το είδα στα 18 ευρώ.

Αρκεί να ξέρεις τι περίπου παίζεται με τις τιμές online. :D

Προσωπικά σπάω πλάκα να περνάω μια φορά τον μήνα (όταν κατεβαίνω Παπασωτηρίου για το Retrogamer) και να ρίχνω μια ματιά. Όλο και κάτι καλό κάθεται ανάμεσα στα (όντως πολλά) σκουπίδια...


Deep Fear σ τ α 1 8 ε υ ρ ω σ τ ο E L X !!!!!!!!!!!!

Kαι δεν το ηξερα :banghead: :behead::rip:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μην βριζετε, ακομα και με ****** ή με @#@$#@%^% δεν ειναι αποδεκτα εδω. Γραψτε τα διαφορετικα please :)
 
telamonas.stokos είπε:
Μην βριζετε, ακομα και με ****** ή με @#@$#@%^% δεν ειναι αποδεκτα εδω. Γραψτε τα διαφορετικα please :)

Συμφωνει ομως βρε τελαμονα πως αλλιως θα εκφρασουμε την οργη μας?
 
Ε ολο και καποιος τροπος θα υπαρχει φιλε μου SONIC :)
 
SONIC είπε:
Τελονιο θα σε σφαξω αν ξαναπεις κατι για το ELX!!!!!!:mad: :diablotin: Ρε παιδια ετσι και σας γραψω τι εχω αγορασει εγω και ο βασικος μου αντιπαλος απο αυτο το μαγαζι θα παθετε ολοι εμφραγμα μπροστα στην οθονη :D
Ok. Μιζωσέμε με ένα 360 (boxed παρακαλώ) και δεν ξαναλέω τίποτα κακό για το elx! Το υπόσχομαι! :D
 
Πίσω
Μπλουζα