Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.360
Μεχρι πριν λιγα χρονια εδινα πολλα λεφτα για αναβαθμισεις μονο και μονο να εχω ετοιμο το PC σε περιπτωση που θελησω να παιξω καποιο παιχνιδι νεας γενιας.Τελικα η δεν επαιζα κανενα η επαιζα ελαχιστα που πολλες φορες τα παρατουσα κιολας οποτε ολο αυτο δεν δικαιολογουσε με τιποτα τα λεφτα που εριχνα στο PC.Ετσι λοιπον φτανουμε στο σημερα και εχω ενα συγχρονο και ακριβο PC να καθεται και να το τρωει η σκονη και γω να ασχολουμαι κυριως με indies,emulators και mame στο παλιο μου PC που ειναι σχεδον ολοιδιο με αυτο που ειχε ο Τασος μονο και μονο γιατι εχω τοσο πολυ πραμα εκει μεσα απο emulators,προγραμματα,φακελους με διαφορα και γενικα χιλια δυο πραγματα που ειναι εφιαλτης και μονο η σκεψη να βαλω ολα αυτα στο νεο PC αφου ουτε τον πολυ ελευθερο χρονο εχω και κυριως ουτε την ορεξη.Oταν φτασει σε σημειο να μην μπορει να παιζει ουτε καποια συγχρονα indie games τοτε μπορει να παρω την αποφαση και να φτιαξω το αλλο PC ακριβως οπως αυτο και να περασω τα παντα εκει.Μεχρι να ερθει ομως εκεινη η στιγμη θα το τρωει η σκονη το ρημαδι