Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνθρωπος - Il Εtait une fois... l'Homme (1978)

Το πρώτο τεύχος το πήραμε (2,99 ευρώ), το επόμενο λογικά θα ανέρχεται στα 6 ευρώ και μόλις είδα ότι από το τρίτο και μετά 9,99 ευρώ (αίσχος!!!).Πολύ ωραία έκδοση, ένα επεισόδιο τη φορά και κάπου 26 dvd στο σύνολο.Σίγουρα θα την πληρώσουμε ακριβά, αλλά είπαμε: τα όνειρα στοιχίζουν...

walkingcoinmn2.gif
 
candy είπε:
Σίγουρα θα την πληρώσουμε ακριβά, αλλά είπαμε: τα όνειρα στοιχίζουν...
That's not quite right dear... :)

Τα όνειρα είναι απο τα λίγα πράγματα που είναι τζάμπα ακόμα... Εξάλλου αφού κάποια επεισόδια τα έχω πετύχει στον τορεντόκοσμο γιατί δεν τα κατεβάζετε?
 
εχει κανεις αντιγραψει τα επεισοδεια απο την ψηφιακη ερτ, ωστε να δουμε εαν οι φωνες ειναι οι ιδιες με το 1 dvd?

25 dvd σημαινει οτι (και εαν εφοσον) σιγουρα θα εχουν ολη την 5λογια του συγκεκριμενου cartoon
 
Arduinna είπε:
Τα όνειρα είναι απο τα λίγα πράγματα που είναι τζάμπα ακόμα...

Τα όνειρα στοιχίζουν όταν τα ζεις και όχι όταν τα φαντάζεσαι...Πολλές φορές ακόμα και η πραγματοποίησή τους μπορεί να σου στοιχίσει την ίδια σου τη ζωή, ιδίως όταν δεν ξέρεις αν το ζεις ή αν απλά το ονειρεύεσαι...:rolleyes:
 
καλα τε λες candy!!!!

docue2.gif
 
candy είπε:
Τα όνειρα στοιχίζουν όταν τα ζεις και όχι όταν τα φαντάζεσαι...Πολλές φορές ακόμα και η πραγματοποίησή τους μπορεί να σου στοιχίσει την ίδια σου τη ζωή, ιδίως όταν δεν ξέρεις αν το ζεις ή αν απλά το ονειρεύεσαι...:rolleyes:
...κι αν αυτά δε στοιχίζουν σε υλική αξία, στοιχίζουν σε πόνο όταν δεν πραγματοποιούνται ποτέ...

.....και ξεπληρώνονται σε χαρά όταν πραγματοποιούνται....
 
Ακριβώς alucard... :thumbup:
 
Αγόρασα το πρώτο τεύχος της Deagostini.....για 2,99 είναι καλά.Άντε και 4-5 euro τα έδινα μόνο και μόνο για το βιβλιαράκι που συνοδεύει το dvd.Αλλά 10 euro είναι πολλάάάά..Αν εξαιρέσεις τα 2 πρώτα τεύχη που είναι προσφορά,για τα υπόλοιπα 24 θέλεις 24χ9,99=239,76.Κρίμα.

Όσο για τα torrents μια χαρά τα βλέπω αλλά έχω και ratio 1.35 :D .
 
Το πρόβλημα είναι οι υπότιτλοι..Αλλά έχουμε τον Vaszio που δουλεύει ακούραστα από πίσω...Εύγε Vaszio .... :thumbup:
 
[EDIT: αναφορα σε τορρεντ]Απογοητεύτηκα....Η μεταγλώτιση είναι καινούρια Τη φωνή του παππού αιμοσφαίριου που κάνει ξενάγηση στο σώμα στα παιδάκια και του επιστήμονα που είναι στον εγκέφαλο την κάνει 30άρης(το πολύ);Άσε που το τραγούδι των τίτλων είναι στα αγγλικά.ΑΙΣΧΟΣ. :icon_cry:

Ευτυχώς έχω τα δυο πρώτα επεισόδια από βιντεοκασέτα με την παλιά μεταγλώτιση και παρηγοριέμαι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι τους πείραξε και άλλαξαν την μεταγλώττιση...[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αυτο ηθελα να διαπυστωσω

δυστυχως χαθηκαν οι παλιες κοπιες :help:
 
Δεν θυμάμαι τόσο καλά το "Μια Φορά και ένα Καιρό Ήταν ο Άνθρωπος" αλλά θυμάμαι το Μια Φορά και ένα Καιρό στο Διάστημα και η μεταγλώτιση ήτανε άπαιχτη δεν θα θελα να το δω με άλλη.
 
απο οτι φαινεται ομως η dragostini θα βγαλει ολη τη σειρα

τα dvd που διαφημιζει ειναι γυρω στα 20...οποτε λογικα περιλαμβανει και τους 5 τομεις
 
Pepinos τα dvd είναι συνολικά 26 και είναι μόνο η σειρά Μια Φορά και ένα Καιρό Ήταν ο Άνθρωπος.Τις άλλες μάλλον θα τις βγάλει αργότερα αναλόγως της απήχησης που θα έχει αυτή.
 
"Για το μια φορά και έναν καιρό ήταν το ανθρώπινο σώμα" υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάτι? Είμαι μεγάλος fan της σειράς :)

Έχω αρκετά επεισόδια απο την ΕΡΤ τότε που τα έδειχνε, αλλά απο την πολυκαιρία θα έχουν γίνει χάλια (έχει χαλάσει και το βίντεο μου εδω και μερικά χρόνια..)
 
Τσεκάρετε αύριο το blog μου.Θα έχω τα δυο πρώτα επεισοδιάκια από το μια φορά και έναν καιρό ήταν η ζωή (αυτός ο σωστός τίτλος και όχι το ανθρώπινο σώμα theoritike :) ) Όσο για τις κασέτες κάντες μετατροπή σε dvd πριν διαύθούν τελείως.Είναι κειμήλεια πλέον γιατί τα καινούρια επεισόδια που δείχνει το plus είναι με άλλη μεταγλώτιση.

Και η τελευταία μου ελπίδα να βρώ παλιά cartoon στο πιο παλιό video club της πόλης μου εξανεμίστηκε προχτές που έψαξα και το τελευταίο ράφι του........Τζίφος.Μόνο τα εξώφυλλα του έχουν μείνει από τις περισσοτερες κασσέτες. :(
 
Πίσω
Μπλουζα