κοντα ειμαστε οποτε μπορουμε να κανονισουμε καπου προς τα κει και να παμε μαζι και οποιος αλλος θελει βεβαιαImgema είπε:Ισως να μπορέσω να έρθω κι εγώ παιδιά αλλά αμα έχει πολύ φασαρία μπορεί να είμαι λίγο ο ξενέρωτος της παρέας γιατί θα πρέπει να έχω ωτοασπίδες μιας και έχω ένα θεματάκι με τα αυτιά μου τις τελευταίες 5-6 μέρες. Επίσης δεν έχω μέσο οπότε αν έχει κάποιο σταθμό τρένου/μετρό κοντά στο μέρος που θα μαζευτούμε θα βοηθούσε. Και ίσως αν μπορούσαμε να μαζευτούμε 2-3 άτομα προς το Μαρούσι μεριά και να πάμε παρέα θα ήταν τέλεια.
θανος είπε:κοντα ειμαστε οποτε μπορουμε να κανονισουμε καπου προς τα κει και να παμε μαζι και οποιος αλλος θελει βεβαια
Οκ, μέσα λοιπόν.mike είπε:@ Τασο: μπορουμε να κανονισουμε μια παρεα να ξεκινησουμε απο Μαρουσι, εαν μπορει και ο other_reality, να περασω να σας παρω με το αυτοκινητο.
Όταν μιλάμε για κούκλα για τι άλλο θα μιλάγαμε εδώ μέσα;mike είπε:Amiga δεν θα φερει κανεις?
Ετσι να γουσταρουμε, περιμενουμε νεοτερα.Wally είπε:2 Arcade USB sticks, ενα Sony CRT 19.
Θα σεταρω και ενα ΜΑΜE και ενα RetroArch σε USB stick, να παιξουμε σε οποιο PC θελουμε.
Θα κοπει και πιτα, αυριο οι ανακοινωσεις
Δεν ξέρω γιατί είπε και ο Θάνος ότι μπορεί να συναντηθούμε όταν ρώτησα για Μαρούσι οπότε βλέπουμε μέχρι τότε.mike είπε:Εαν δεν μπορει ο other_reality, εσυ μπορεις να ερθεις μαζι μου με το σκουτερακι?
Σκεφτόμουν κι εγώ να έφερνα κανα Hyperspin setup (μαζί με RetroArch) αλλά είναι πολλά τα GB και που να κόβω και να ράβω τώρα...Wally είπε:Θα σεταρω και ενα ΜΑΜE και ενα RetroArch σε USB stick, να παιξουμε σε οποιο PC θελουμε.