mytinyworld είπε:Τηλεοράσεις με εικόνες από παραμύθια!
Στην ίδια κατηγορία νομίζω υπάγονται και οι παρακάτω τηλεορασίτσες που ακριβώς όπως τα σπιτάκια, βλέπεις μέσα από αυτά σκηνές από παραμύθια!
Μπράβο που το είδες φίλτατε, εγώ δεν το είχα προσέξει. Ήταν το σήμα του Ευρωπαικού Κινήματος από το 1949, το οποίο αντικαταστάθηκε το 1955 από τη γνωστή πλέον σημαία της ΕΕ, μπλέ με κίτρινα άστρα. Το πράσινο Ε παρέμεινε ως σύμβολο της Union of European Federalists (UEF) που στοχεύει σε μία δημοκρατική Ευρώπη. Τώρα γιατί βάλανε το σήμα αυτό και όχι της ΕΕ....Το "Ε" κάτω από τη σημαία της Δανίας και αριστερά της σημαίας της Νορβηγίας στην 4η "τηλεόραση" τι συμβόλιζε άραγε;
Κατάλαβα ότι είχε να κάνει κάτι με την Ευρώπη και είπα να ρωτήσω. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Μπράβο που το είδες φίλτατε, εγώ δεν το είχα προσέξει. Ήταν το σήμα του Ευρωπαικού Κινήματος από το 1949, το οποίο αντικαταστάθηκε το 1955 από τη γνωστή πλέον σημαία της ΕΕ, μπλέ με κίτρινα άστρα. Το πράσινο Ε παρέμεινε ως σύμβολο της Union of European Federalists (UEF) που στοχεύει σε μία δημοκρατική Ευρώπη. Τώρα γιατί βάλανε το σήμα αυτό και όχι της ΕΕ....