ναι ναι ναι τα εχω φαει και οντως μοιαζουν πολυKambia είπε:Δεν θα το έλεγα οτι μοιάζουν στη γεύση τα φουντούνια. Έχει κάτι γαριδάκια στα Lidl που πλησιάζουν στη γεύση τα φοφικο
Είναι πραγματικά πολύ νόστιμα..Λοιπόν, παίρνεις την τεράστια κόκκινη σακκούλα παραμάσχαλα, στρογγυλοκάθεσαι στο DVD, αφήνεις το κρατσάνισμα του φρέσκου σνακ να κυριαρχεί στ' αυτιά σου, κλείνεις τα μάτια και ονειρεύεσαι ότι ξανακυκλοφόρησαν τα Fofiko.joe-ναι ναι ναι τα εχω φαει και οντως μοιαζουν πολυ
ειναι ευστοχο αυτό το σνακalkis21 είπε:Δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτό το χρυσό thread μέχρι που το είδα στην βιτρίνα! Απίστευτο! Ανακαλύψαμε επιτέλους τι έτρωγαν οι DINO & ChrisTOS μικροί και έγιναν έτσι!
Δεν τα βρήκα εγώ αλλά ο mitsakos στο 1ο post του παρόντος.bibi-bo είπε:Φοβερά, μα πού τα βρήκες alkis21?
mitsakos είπε:Καλημέρα και καλωσήρθες chrysanthi, χαίρομαι που θύμησα καλές αναμνήσεις,απο οτι κατάλαβα όμως είδες μόνο το πρώτο μέρος, αν έχεις χρόνο, διάβασε και τις επόμενες σελίδες για να βρείς το δεύτερο με την σειρά των 90' και αλλες 3 ακόμα που βρέθηκαν πρόσφατα.