Μουσείο Παιδικών Αναμνήσεων - Ι. Βαβάτσης

Juanita είπε:
 

 

Πάντως... αν υπάρχει πρόβλημα χώρου, είμαι διατεθειμένη να παραχωρήσω περί τα 60 τετραγωνικά (καλά... λίγα λιγότερα... :p ) ώστε να υπάρξει παράρτημα στην Αθήνα...:biglaugh:
Και αλλα 45 τετραγωνικα και απο μενα....:biglaugh:

Αλλα μονο για τα Playmobil!!!:tongue:
 
:sweet_kiss: Συγχαρητηρια στις 2 φιλες για τη σπουδαια δουλεια. Πετυχαν διανα!!

Εχω επισκεφτει αρκετες φορες το παλαιοπωλειο Βαβατση και εκτιμησα απο την πρωτη στιγμη τη συλλογη του. Προ τριμηνου επισκεφτηκα και την εκθεση παιδικου παιχνιδιου στο Βαφοπουλειο. Θα ψαξω να βρω φωτογραφιες απο κεινη την εκθεση.
 
Και μερικές φωτογραφίες απο την έκθεση Βαβατση στο Βαφοπούλειο τον περασμένο Οκτώβριο.

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Η συνεντευξη!

Ευχαριστουμε απο καρδιας...
 
Προσπαθούσαμε να το προγραμματίσουμε, ώστε να πηγαίναμε, αλλά δυστυχώς από μεριάς μου, οι επαγγελματικές μου οι υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά!

Πρέπει να ήταν πολύ όμορφη έκθεση! :)
 
Τέλειο θέμα ! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !
 
Μπράβο D@redevil κ Kambia! Καταπληκτική Συνέντευξη :thumbup: Προσωπικά δεν είχα ιδέα γι' αυτό το μουσείο κ πρέπει κάποια στιγμή να το επισκεφθώ οπωσδήποτε. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ όμως κ στον Κύριο Βαβάτση για τον Τεράστιο Θυσαυρό που διαθέτει κ για την Μεγάλη αυτή Προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να τον συγκεντρώσει κ να φτιάξει αυτό το μουσείο. Θερμά Συγχαρητήρια :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
 
Χίλια μπράβο παιδιά και από εμένα...πολύ γλυκιά συνέντευξη και μακάρι σύντομα να φτιαχτεί το μουσείο έτσι όπως θα το ήθελε ο κος Βαβάτσης και φυσικά όλοι μας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπράβο στα κορίτσια, Kambia και daredevil, για την εξαιρετική δουλειά τους που μας γύρισε όμορφα και νοσταλγικά στα παιδικά μας χρόνια!! :bow:
 
bernard.c είπε:
Μπράβο στα κορίτσια, Kambia και daredevil, για την εξαιρετική δουλειά τους που μας γύρισε όμορφα και νοσταλγικά στα παιδικά μας χρόνια!! :bow:
Nα σαι καλά Bernard :)

playmofreak είπε:
Που να δεις εμάς όταν ακούγαμε τις ιστορίες.
 
συγχαρητήρια παιδιά, πραγματικά μπράβο. Ειδικά το κομμάτι με τα λευκώματα μου θύμισε πολλά. Καλή συνέχεια!
 
Πολύ ωραία προσπάθεια, μακάρι να κάλυπτε και τη δικιά μου γενιά (του 85) με τέλη el greco, Lyra, Hasbro, Mattel & Playmates...
 
Τί όμορφη συνέντευξη.. Τώρα την ανακάλυψα και μάλιστα τυχαία από ένα άλλο τόπικ..!! Μα είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρονται να προσφέρουν χώρους να γίνονται τέτοιες εκθέσεις?

Μπράβο στην Kambia και στην Daredevil για την τόσο νοσταλγική συνέντευξη... Ειδικά η αφήγηση για την ιστορία με την 50χρονη κυρία. συγκλονιστική!
 
Kambia κ Daredevil καταπληκτικό άρθρο έμεινα άφωνος :sealed: , σας αξίζουν πολλά μπράβο, :clap: κάθε πρόταση κ ένα ταξίδι στο παρελθόν

(τρομερό συναίσθημα) :bow:

Τα βίντεο επίσης πολύ καλά , όταν εμφανίστηκαν τα παιχνίδια εκεί κάπου έχασα τον έλεγχο κ φόρεσα το γυαλί για να μην μου ξεφύγει το παραμικρό κ για προστασία, γιατί τον οφθαλμό λίγο έλειψε να τον χάναμε μ' αυτά που έβλεπε :dribble::dribble::dribble::dribble:

Mακάρι να μπορούσα να βρεθώ εκεί έστω και για λίγο!!!

Πολύ σημαντικό έπεισες είναι ότι φέρνετε στην επιφάνεια ανθρωπους που έχουν το μεράκι κ την αγάπη για αυτό που κάνουν. Της περισσότερες φορές χωρίς καμία βοήθεια αλλά αυτό δεν τους σταματά,!!!

Απολαυστικότατο θέμα και πάλι μπράβο σας :bow: :thanx2:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστούμε :)

Και η συλλογή του μουσείου ολοένα ανανεώνεται. Κάποια στιγμή θα κανονίσουμε να πάμε να αποθανατίσουμε και το "νεο υλικό"
 
Τώρα αξιώθηκα και διάβασα την καταπληκτική αυτή συνέντευξη και παρακολούθησα τα βίντεο. Συγχαρητήρια στην kambia και την Daredevil. Κρίμα τέτοιος θησαυρός να μένει ανεκμετάλλευτος σε ένα υπόγειο 70 τ.μ. Ωραία θα ήταν να γίνει μπορούσες να τα δεις όλα και μέσω του ίντερνετ, γιατί πολύ κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει.
 
[edit] Μπορεί να το ρωτάς σοβαρά αλλά δεν έχει καμία σχέση η ερώτησή σου με το εν λόγο θέμα. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιατί σβήσατε το μήνυμά μου ρε παιδιά ?? Δεν είπα κάτι κακό,ούτε κοροϊδεύω,σοβαρά ρωτάω
 
Πίσω
Μπλουζα