Μουσείο Παιδικών Αναμνήσεων - Ι. Βαβάτσης

Καλά,τόση αυστηρότητα ρε παιδιά ?? Μέλος είμαι κι'εγώ..έλεος...
 
@islandos

Αν καθε Παπαδοπουλο που γνωριζα, τον ρωταγα αν εχει συγγενεια με τον μπισκοτά ή τον δικτατορα...θα γινομουν στην καλυτερη ενοχλητικος
 
Σώπα καλέ που σ'ενοχλώ κιόλας ! Αν σ'ενοχλώ διέγραψέ με από μέλλος,αν δεν προλάβω να σβηστώ από μόνος μου γιατί δεν γουστάρω καθόλου τουπέ και ιστορία !
 
Γεννηθήτω το θέλημά σου.
 
Το πήρα χαμπάρι αργά το συγκεκριμένο θέμα. Φανταστική η συνέντευξη από τις admins του forum. Πολλά μπράβο και εις άλλα με υγεία! Δυστυχώς έχασα και την έκθεση :( . Δοθήσεις ευκαιρίας όμως θα επισκεφθώ το χώρο οσονούπω!
 
Ευτυχώς που ανέστησες το θέμα Johnny. Ήταν από αυτά που σκόπευα να διαβάσω όταν θα έβρισκα χρόνο και το ξέχασα! Απίθανη συλλογή, πολλές αναμνήσεις και πολύ ωραία συνέντευξη. Μπράβο σας κορίτσια! Και ζηλεύω πραγματικά τον γιό του κυρίου Βαβάτση που έχει τέτοιον πατέρα, σύγκρινε τώρα με γονείς που δεν έδειξαν καμία ευαισθησία για τα πράγματά μας και τα πετούσαν με το έτσι θέλω. Επίσης, με αυτό γέλασα πολύ:

Πως, πως, πως.... Η συλλογή μου με τα μολυβένια στρατιωτάκια, τα κουρδιστά τανκς και γενικά τα πολεμικά παιχνίδια έχουν εντολή να κινηθούνε αμέσως και να ανοίξουνε πυρ μόλις αντιληφθούν επίσκεψη από δημοτικούς ή πολιτικούς άρχοντες.
Όταν ξαναπάω Θεσσαλονίκη, θα φροντίσω να περάσω από κει, εύχομαι να υπάρχει ακόμα.
 
Άσε και το πήρα πολύ αργά μυρωδιά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ βέβαια.
 
H έκθεση υπάρχει και έχουν προστεθεί νέα κομμάτια ;)
 
Ωραία! Με την 1η ευκαιρία θα επισκεφθώ το Βαφοπούλειο.
 
johnny19818 είπε:
Ωραία! Με την 1η ευκαιρία θα επισκεφθώ το Βαφοπούλειο.
Όχι το Βαφοπούλειο. Εκείνη έχει τελειώσει. Κατάλαβα λάθος. Νόμιζα εννοούσες την έκθεση που υπάρχει στο παλαιοπωλείο.
 
Kambia είπε:
Όχι το Βαφοπούλειο. Εκείνη έχει τελειώσει. Κατάλαβα λάθος. Νόμιζα εννοούσες την έκθεση που υπάρχει στο παλαιοπωλείο.
Εντάξει. Στη Βενιζέλου λοιπόν...
 
Ωραία, κι εγώ χαίρομαι πολύ που υπάρχει ακόμα. Τα πήρα τα στοιχεία που αναφέρει η Dare. Όταν πάω θα πρέπει να κρατηθώ για να μη του ζητήσω κι εγώ να μου πουλήσει τίποτα :)
 
Πίσω
Μπλουζα