Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.792
Διαβαζα σε ολα τα διαδυκτιακα μου χρονια για ανακαλυψεις,ρετροανασκαφες ,επεσα πανω σε παρατημενα ρετροαντικειμενα,βρηκα στην γωνια το ταδε και ελεγα εγω σε πηγαδι .....
Ε μια φορα επεσα και εγω πανω σε θησαυρο,τιποτα σημαντικο για τους πολλους,δεν ειναι κομικς,δεν ειναι παιχνιδια,δεν ειναι υπολογιστες,ειναι περιοδικα,σε συγγενικο παρατημενο σπιτι,ηξερα οτι κατι κυκλοφορει καλο εκει μεσα,καποιες προσπαθειες δεν απεδωσαν τα αναμενομενα αλλα δεν τα παρατησα,πηγα και ξαναπηγα και καποια στιγμη ας σηκωσω και αυτο το κουτι κατω απο ενα αλλο κουτι να δω τι εχει μεσα.
Και ιδου
Xμμ ,γαλατα βλεπω

Ρομαντσα βλεπω,χμμ χρονολογια τελη 80ς,οχι αρκετα παλια για μενα.

Ας ψαχουλεψουμε λιγο παρακατω να δουμε τι εχει

Και ναι αρχες 80ς!!
Καμμια 200αρια τευχη απο την πιο αγαπημενη δεκαετια.

Λιγα ινφο για τα συγκεκριμενα ,ειναι του παππου μου και πιτσιρικας τα αγοραζανε οι δικοι μου καθε βδομαδα (μαζι με τον Οικ. θησαυρο) τα διαβαζανε και τα πηγαινανε στους παππουδες οπου τα κραταγε ευλαβικα και τακτοποιημενα σε ραφι για επανελλημενες αναγνωσεις,εγω διαβαζα τις γελοιογραφιες αυτος τα αστυνομικα μυθιστορηματα.
Αnyway χαρηκα που σταθηκα και εγω τυχερος μια φορα και βρηκα κατι απο τα παιδιατα μου και το καλυτερο, τζαμπα.
Υ.Σ Οι Οικ. Θησαυροι υπαρχουνε και αυτοι κατα εκατονταδες .
Καλη μου αναγνωση.
Θα ξαναδιαβασω Σπαγγοραμενο μετα απο 25+ χρονια.
Ε μια φορα επεσα και εγω πανω σε θησαυρο,τιποτα σημαντικο για τους πολλους,δεν ειναι κομικς,δεν ειναι παιχνιδια,δεν ειναι υπολογιστες,ειναι περιοδικα,σε συγγενικο παρατημενο σπιτι,ηξερα οτι κατι κυκλοφορει καλο εκει μεσα,καποιες προσπαθειες δεν απεδωσαν τα αναμενομενα αλλα δεν τα παρατησα,πηγα και ξαναπηγα και καποια στιγμη ας σηκωσω και αυτο το κουτι κατω απο ενα αλλο κουτι να δω τι εχει μεσα.
Και ιδου
Xμμ ,γαλατα βλεπω

Ρομαντσα βλεπω,χμμ χρονολογια τελη 80ς,οχι αρκετα παλια για μενα.

Ας ψαχουλεψουμε λιγο παρακατω να δουμε τι εχει

Και ναι αρχες 80ς!!
Καμμια 200αρια τευχη απο την πιο αγαπημενη δεκαετια.

Λιγα ινφο για τα συγκεκριμενα ,ειναι του παππου μου και πιτσιρικας τα αγοραζανε οι δικοι μου καθε βδομαδα (μαζι με τον Οικ. θησαυρο) τα διαβαζανε και τα πηγαινανε στους παππουδες οπου τα κραταγε ευλαβικα και τακτοποιημενα σε ραφι για επανελλημενες αναγνωσεις,εγω διαβαζα τις γελοιογραφιες αυτος τα αστυνομικα μυθιστορηματα.
Αnyway χαρηκα που σταθηκα και εγω τυχερος μια φορα και βρηκα κατι απο τα παιδιατα μου και το καλυτερο, τζαμπα.

Υ.Σ Οι Οικ. Θησαυροι υπαρχουνε και αυτοι κατα εκατονταδες .
Καλη μου αναγνωση.
Θα ξαναδιαβασω Σπαγγοραμενο μετα απο 25+ χρονια.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: