Σαν ηθοποιός είναι καλύτερη η τζολι να τα λέμε και αυτά η Μόνικα κάνει πάντα την ωραία αλλά η Τζολι έχει δοκιμαστεί σε πολλά ειδηΚάποτε μου άρεσε η Ζουρλή (επί εποχής Tomb Raider) αλλά δεν συγκρίνεται με την.. αχχ.. Μόνικα.. μια ματιά της μόνο φτάνει για να λιώνεις!!![]()
Σαν ηθοποιός είναι καλύτερη η τζολι να τα λέμε και αυτά η Μόνικα κάνει πάντα την ωραία αλλά η Τζολι έχει δοκιμαστεί σε πολλά ειδη
Zoυρλη γιατί την λεςΝαι η Ζουρλη είναι καλύτερη ηθοποιός αλλά η Μόνικα σαν προσωπικότητα και ομορφιά υπερέχει για μένα.
Zoυρλη γιατί την λες![]()
![]()
Μόνο μια ψήφο την δικη μου θα πάρει στο τέλος, έχει όμως ωραίο γούστο στους ανδρεςΈχουν ακουστεί διάφορα για τον χαρακτήρα της..
Είσαι ο δεύτερος που ψήφισε τζολι;Προσωπικότητα;
I did my time...
Εγώ είπα και από θέμα υποκριτικής κτλ.εκει να δώσουμε τα πρωτεία στην αντζυ , από ομορφια πάντα θα ναι πρώτη, εδώ με την σαρλιζ θερον την συγκριναν και πάλι βγήκε κατά 80 τοις εκατό πρώτη.Τι ερώτημα είναι πάλι τούτο..? Δεν γίνεται σύγκριση..
Η Μόνικα ήταν είναι και θα είναι η μοναδική.
Πες τα @Always Somewhere είναι ντίβες και οι δυο τώρα από ομορφια είπαμε πάντα η μπελουτσι θα κερδίζει οποία βάλεις διπλα αλλά σαν cinema η αντζελινα έχει κάνει τα πάντα από την προβληματική έφηβη , την λαρα κροφτ , την κατάσκοπο, την αστυνομικό, το μοντέλο την gia καραντι, τα πάντα.Πιστεύω ότι είναι καλή η σύγκριση μιας και οι δύο είναι ντίβες και η κάθε μία για τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα έχει κατακτήσει συγκεκριμένο κοινό. Βλέπω ότι έχουμε ισοπαλία μέχρι στιγμής!![]()
Μα όλοι αυτό λένε ότι έσπασε ο Θεός το καλούπιΜόνικα forever! Εμένα η Τζολί δε με τρελαίνει. Η Σαρλίν Θερόν και η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι πολύ πιο ωραίες. Σας το είπα? Μόνικα forever! Όταν ο Θεός κάνει κάτι τόσο όμορφο μετά σπάει το καλούπι.
Εσύ και η μπαμπι μπορείτε σίγουρα να βάλετε μια τέτοια ψηφοφορία. @Bambinella τι λες να βάλουμε τιρνει με αβα και λανα ταρνερεΌντως δίκαιο γιατί είναι και οι δύο είναι κούκλαρες, πολύ γνωστές και εξίσου καταξιωμένες στο Χόλιγουντ!
@αριαδνη Είναι ωραία αυτές οι ψηφοφορίες!
Προτείνω να βάλεις και άλλη ψηφοφορία αλλά με διαχρονικές ηθοποιούς ( Ava Gardner, Gene Tierney, Lauren Bacall και άλλες εκείνης της εποχής) με τα ίδια παραπάνω με τα ίδια κριτήρια που έβαλες και για τις δύο παραπάνω ντίβες.
@all - Retromaniacs εσείς τι λέτε να γίνουν και άλλες τέτοιες ψηφοφορίες;
Kαι δε βαζετε; Τι χανουμε;Εσύ και η μπαμπι μπορείτε σίγουρα να βάλετε μια τέτοια ψηφοφορία. @Bambinella τι λες να βάλουμε τιρνει με αβα και λανα ταρνερε
Η Μπελουτσι υποδυθηκε και την Ανιτα Εκμπεργκ. Καμια σχεση ομως με την Σουδεζα σταρ.Τελικά μόνο η αντζυ μπορεί να αντιπαράθει, στην Μόνικα. Να δούμε ως καλλας πως θα τα πάει.