Μπερδέματα & ευτράπελα μεταξύ μελών

Όχι, έχω μικρότερα αυτιά από το avatar μου και δεν έχω χαυλιόδοντες και προβοσκίδα. Φέρνω περισσότερο προς ιπποπόταμο.
 
Aυτό με τον metalcandyman συμβαίνει στους περισσότερους,δε νομίζαμε όλοι ότι είναι αυτός,αλλά κάποιοι όπως ακούστηκε πολύ σωστά τον έχουμε συνδέσει με αυτή τη φωτογραφία επειδή δεν ξέρω του ταιριάζει και στο στυλ χωρίς να τον έχω δει !

Με συγχωρείς perlastar.σε νόμιζα στις αρχές για άντρα το ομολογώ :p

Το ίδιο και με την Kambia πιο πολύ μου θύμιζε τη Γκάμπια(την Αφρικάνικη χώρα όσοι είσαστε γεωγραφημένοι :p )και μετά συνειδητοποίησα ότι είναι "Κάμπια" ελληνικότατη λέξη.Καμιά φορά το μυαλό πηγαίνει σε απίθανους συνδυασμούς και δε βλέπει το προφανές!

Όταν θυμηθώ και άλλα θα επανέλθω!
 
Όταν άρχισα να πρωτοδιαβάζω το forum μπέρδευα τη domniki με την αριάδνη. Τις μπερδευα πολύ όμως! Μέχρι που έκανα κι εγώ εγγραφή και τότε τις ξεχώρισα (μετά απο 1,5 χρόνο!).


Το ίδιο και με την
D@redevil και την Αναστασία-πιγκουϊνάκια έχουν και οι δύο!


Νόμιζα ότι τον avatar της
bambinella 100 ήταν δική της φωτογραφία.

 




Εγώ πάντως ακόμα έχω συνδέσει το avatar του MetalCandyman με τον ίδιο και νομίζω ότι είναι εκείνος στην φωτογραφία.
 


Καί αυτό! Ταιριάζει η εικόνα με τον χαρακτήρα που δείχνει όταν γράφει!





H Kambia μου ζήτησε τρείς φορές ν' αλλάξω εικόνα υπογραφής. Κι εγώ την άλλαξα τρείς φορές, αλλά δεν καταλάβαινα ότι ήταν το κατακόρυφο μέγεθος που είχε σημασία. Στο τέλος μετά από ένα επεξηγηματικότατο μύνημα το κατάλαβα. :cool:


Επίσης τους πρώτους δύο μήνες που είχα βρεί το forum, νόμιζα ότι οι χαρακτηρισμοί κάτω απ' το όνομα (πχ. RetroActive) ήταν η δουλειά του καθενός μέσα στο forum και ότι επέλεγε ο καθένας για τον εαυτό του ό, τι ήθελε.



Moυ πήρε εβδομάδες να καταλάβω πώς αποδέχεσαι το αίτημα φιλίας. Κατάφερα ένα στην τύχη και μετα δεν μπορούσα να το ξαναβρώ!
:brick:


Μου πήρε κοντά ένα μήνα να καταλαβω πως ανεβάζεις εικόνα. Δεν έβρισκα το κουμπάκι για το upload.
:help:

 


 
spirtoulis είπε:
Μετά από 5 χρόνια στο ρετρομάνιαξ, αρχίζω να σκέφτομαι ότι το όνομα μέλους που διάλεξα , δεν είναι και τόσο πετυχημένο.:biglaugh::biglaugh:
Σπιρτουλι και γω για αγορακι σ ειχα τον πρωτο καιρο
 
αριαδνη είπε:
Σπιρτουλι και γω για αγορακι σ ειχα τον πρωτο καιρο
Ευτυχώς που δεν είναι το ρετρομάνιαξ κανένα σαιτ γνωριμιών, γιατί με την επιλογή που κάνω στα ψευδώνυμα θα έμενα στο ράφι. :p
 
spirtoulis είπε:
Ευτυχώς που δεν είναι το ρετρομάνιαξ κανένα σαιτ γνωριμιών, γιατί με την επιλογή που κάνω στα ψευδώνυμα θα έμενα στο ράφι. :p
Πως σου ρθε το σπιρτουλις; οχι πως δεν ειναι ομορφο και ανεμελο και ρετρο

Και γεματο αναμνησεις ενας σπιρτουλις στην ρετρο θα επρεπε να υπαρχει ουτως η αλλως
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εγώ παιδιά έχω μπερδευτεί με κάτι άλλο όχι τόσο με μέλη.Το iamretro είναι ενότητα του retromaniax ή εντελώς διαφορετικό site?
 
Και τα δύο sites έχουν τεράστια ιστορία στην ελληνική ρετρό κοινότητα!

Παλιότερα ήταν ξεχωριστά sites, το iamretro με συγκεκριμένη θεματολογία στο retro computing και το Retromaniax με γενική θεματολογία σε ότι έχει σχέση με το Ρετρό.

Τώρα όμως λειτουργούν μαζί και τα δύο φόρουμ sites μίας και οι Διαχειριστές/Συντονιστές είναι οι ίδιοι και στα δύο φόρουμ και μαζί τους είναι και η παλιά Διαχείριση.

Όλοι αγαπημένα πρόσωπα που γνωρίζω εδώ και 14 χρονια και που είναι στην Τωρινή αλλα και την παλιά Διαχείριση του Retromaniax όπως και στην Διαχείριση του iamretro!

Όταν έγινε εκείνο το κρασαρισμα και έπεσε ο γίγαντας retromaniax όλοι μαζί και απο τα δύο sites έβαλαν σκοπό μαζί με την παλιά Διαχείριση να διασώσουν το τεράστιο ιστορικό αλλά και σπάνιο αρχείο του retromaniax και τα κατάφεραν να διασώσουν ένα τεράστιο κομμάτι του φόρουμ.

Ένα τεράστιο κομμάτι έχει διασωθεί χάρη σε όλους τους μαζί!

Άλλωστε όλοι ήταν πρώτοι χρήστες του retromaniax απο τις αρχές του και πρωτεργάτες στο παλαιότερο Ρετρό φόρουμ στην Ελλάδα.

Υπάρχουν πολλά κοινά που ένωσαν τα δύο φόρουμ και κυρίως η τόσα χρόνια αγάπη τους για τον γίγαντα του Ρετρό, έτσι λοιπόν τό ένα έγινε κομμάτι του άλλου !

iamretromaniax:)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελικά δεν ήμουν η μόνη με τον metalcandyman!!! πάλι καλά! το ίδιο είχα πάθει και με την juanita
 
Πίσω
Μπλουζα