Πρώτη φορά έπαιξε σε παιδική εκπομπή του Alpha,αντιγραφή του disney club . Την παρουσίαζε ο Λυκούργος του Disney club, αλλά δεν κράτησε πάνω από δυο χρόνια αν θυμάμαι καλά.
Να ρωτήσω: η εκπομπή αυτή ήταν μιαμισης ώρας και έπαιζε κι άλλες σειρές του Nickelodeon; Παίχτηκε μεταξύ 2002 και 2003;
Από ότι βρήκα σε captures των ιστοσελίδων του Nickelodeon και της Alpha Digital (αποτυχημένου εγχειρήματος του Τσοτσορού να φτιάξει μια πλατφόρμα που θα ανταγωνιζόταν την Nova) στο Wayback Machine, παιδικά του Nickelodeon (συμπεριλαμβανομένου του Μπομπ) άρχισαν να προβάλλονται στο Alpha Cinema 1 (κανάλι της Alpha Digital) τον Δεκέμβριο του 2001. Την άνοιξη του 2002, εντάχθηκε ολόκληρο 12ωρο κανάλι στην πλατφόρμα, το οποίο αποτελούνταν από σειρές του Nick που αντικατέστησε το ένθετο αυτό.
Και σε τεύχη του Ριζοσπάστη το 2002 και 2003, η σειρά αναγράφεται στο πρόγραμμα του Alpha ως μέρος του Alpha Kids. Φήμες λένε ότι το 2003 άρχισαν να παίζουν παιδικά του Nick στον τότε αδελφό σταθμό Polis (τώρα Channel 9 - ο Θεός να το κάνει κανάλι, μόνο τηλεπωλήσεις παίζει).
Υποθέτω ότι μετά τα κατώτερα επεισόδια του Star και τους μεταγενέστερους κύκλους του Vincent Waller (Ren and Stimpy, Baby Huey Show; οι οποίοι αν και θεωρούνται μια επιστροφή στα κλασικά έχουν επικριθεί πολλές φορές για την χρήση άξεστου χιούμορ), δεν το βλέπουν και πολλοί Έλληνες τον Μπομπ, αν και εμένα μου αρέσει ακόμη σαν σειρά (έχω δει όλα τα επεισόδια των πρώτων 11 κύκλων).