Το θυμαμαι ελαχιστα αλλα με αγαπη. Βρισκονταν στην κουνια μου και μου κρατουσε συντροφια με την γελαστη φατσουλα του και την μουσικη του.
Προβολή συνημμένου 132754
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σας επισυνάπτω φωτογραφία με το γαλάζιο γατάκι, παλιό και αγαπημένο παιχνίδι-πάνω από 30 ετών. Πράγματι κουνάει τα ματάκια του δεξιά-αριστερά και παίζει μουσικούλα όταν τραβήξεις το κορδονάκι.bibi-bo είπε:Artemis, πολύ γλυκό πραγματικά. Και εγώ το θυμάμαι αυτό, και όντως τα μάτια του κοινούντε. Τράβαγες ένα κορδόνι που είχε απο κάτω, νομίζω, και αυτό κουνούσε τα μάτια του δεξιά και αριστερά! Είχε ο αδερφός μου ένα γαλάζιο γατάκι σαν αυτό, αλλα το φοβότανε, και του ειχε χαλάσει τα μάτια, γιατι εβαζε τα δάχτυλα του για να τα σταματήσει απο το να πηγαίνουν δεξιά και αριστερά. χεχε
Σας επισυνάπτω φωτογραφία με το γαλάζιο γατάκι, παλιό και αγαπημένο παιχνίδι-πάνω από 30 ετών. Πράγματι, κουνάει τα ματάκια του δεξιά-αριστερά και παίζει μουσικούλα όταν τραβήξεις το κορδονάκι. Το κρεμούσαν, συνήθως, πάνω από την κούνια του μωρού.bibi-bo είπε:Artemis, πολύ γλυκό πραγματικά.Και εγώ το θυμάμαι αυτό, και όντως τα μάτια του κοινούντε.Τράβαγες ένα κορδόνι που είχε απο κάτω, νομίζω, και αυτό κουνούσε τα μάτια του δεξιά και αριστερά! Είχε ο αδερφός μου ένα γαλάζιο γατάκι σαν αυτό, αλλα το φοβότανε, και του ειχε χαλάσει τα μάτια, γιατι εβαζε τα δάχτυλα του για να τα σταματήσει απο το να πηγαίνουν δεξιά και αριστερά. χεχε