BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 8.177
Κατά τη δεκαετία 80-90 ήταν πολύ της μόδας το καρτούν Fido Dido. Θυμάμαι μπλούζες με τη στάμπα του εν λόγω καρτούν. Το θυμάστε?
..συντροφε δεν το περιμενα απο σενα..exetlaios είπε:Υπήρξα φανατικός με Fido-Dido !Μπλούζες, καπέλα, τσάντες, μέχρι και ... αντιηλιακό !
.καλου κακου , να κοιταμε κ ημερομηνια ληξης..Olorin είπε:Όπως ειπώθηκε ήταν μασκότ της 7UP, όχι της Sprite και μάλιστα υπάρχει ακόμα και σήμερα σε ορισμένες συσκευασίες...
δικιο εχεις.της 7up ηταν,εγω μπερδευτηκα με το πρασινο χρωμα των μπουκαλιων και εγραψα spriteOlorin είπε:Όπως ειπώθηκε ήταν μασκότ της 7UP, όχι της Sprite και μάλιστα υπάρχει ακόμα και σήμερα σε ορισμένες συσκευασίες...
Χα χα ! Ουδείς αναμάρτητος ... πόσο μάλλον εγώ !don dokken είπε:..συντροφε δεν το περιμενα απο σενα..η πιο αηδιαστικη μοδα μετα το.. Λαμπαντα!
ΧΑΧΑΧΑ!!!don dokken είπε:.καλου κακου , να κοιταμε κ ημερομηνια ληξης..![]()
Καλά, πόσες διαφημίσεις Sprite/7UP έχω μπερδέψει μεταξύ τους, δεν λέγεται... Σίγουρα πολύ περισσότερο από ό,τι π.χ. μεταξύ Pepsi/Coca-Cola...thanos80 είπε:δικιο εχεις.της 7up ηταν,εγω μπερδευτηκα με το πρασινο χρωμα των μπουκαλιων και εγραψα sprite![]()
OMFD!!! Συγκλονίστηκα!!!stakovios είπε:Αλησμόνητος ο πιτσιρικάς που έμοιαζε με πολλούς από εμάς εκείνη την περίοδο, με τα σπάικι μαλλιά. Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή του το 1985, σύμφωνα με την αγγλική Wikipedia.