Μόνο για γυναίκες

Νομιζω αυτο που εχεις πει κι εσυ για σενα: Με την Μισελ Γουιλιαμς.

Προβολή συνημμένου 291229
Αυτό μου το έλεγαν συνέχεια όταν παιζότανε η σειρά στο παρελθόν ντοσονς γκρικ , έσυ βλέπεις ομοιοτητα με την εν λόγω ηθοποιό με μενα; έχουμε τετράγωνο πρόσωπο

Αυτό μου το έλεγαν συνέχεια όταν παιζότανε η σειρά στο παρελθόν ντοσονς γκρικ , έσυ βλέπεις ομοιοτητα με την εν λόγω ηθοποιό με μενα; έχουμε τετράγωνο πρόσωπο

Υπαρχει αρκετη ομοιοτητα. Και στο προσωπο και στα χρωματα και στο στυλ.

Υπαρχει αρκετη ομοιοτητα. Και στο προσωπο και στα χρωματα και στο στυλ.
Αυτό μου έλεγαν τότε πολύ έντονα μπαμπι τότε που ήταν στα ντουζενια η σειρά πολύ συχνά

Με την σμαραγδα καρυδη δεν μοιαζω μου λέει έχει πλακα, ούτε με την ανιστον περισσότερη ομοιοτητα έχω πάντα με την μενεγακη κατά προσέγγιση

Τελευταία επεξεργασία:
Θα την ψωνίσω πως είμαι η μενεγακω του αγρινιου που θά βγω έξω και θα κληρωνω αιρ φραιερ

Δεύτερη επιτελους με μικρη διαφορα μου έδωσε την μισελ γουλιαμς, εδω μαλιστα licensed-image.webp

Όποιος έχει κροκ κι χ ας το κάνει παράκληση βγάζει και ρετρο ηθοποιούς σε μια κοπέλα έβγαλε την τζοαν κολλινς

Aυτη η ηθοποιος ντύνεται πολύ ρετρο πάντα έχει αυτή την αισθητικη

Δεκαετία του 1920.
Προσωπικα προτιμω ολοκληρη την δεκαετια του '50 και μεχρι το '64 - '65. Απο εκει και περα με τους χιπηδες το πραγμα χαλαει.

Δεκαετία του 1920.
Προσωπικα προτιμω ολοκληρη την δεκαετια του '50 και μεχρι το '64 - '65. Απο εκει και περα με τους χιπηδες το πραγμα χαλαει.
H συγκεκριμένη ηθοποιός έχει αυτό το στυλ το λανσαρει

Πίσω
Μπλουζα