αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 20.196
Αυτό μου το έλεγαν συνέχεια όταν παιζότανε η σειρά στο παρελθόν ντοσονς γκρικ , έσυ βλέπεις ομοιοτητα με την εν λόγω ηθοποιό με μενα; έχουμε τετράγωνο πρόσωπο
Αυτό μου το έλεγαν συνέχεια όταν παιζότανε η σειρά στο παρελθόν ντοσονς γκρικ , έσυ βλέπεις ομοιοτητα με την εν λόγω ηθοποιό με μενα; έχουμε τετράγωνο πρόσωπο
Αυτό μου έλεγαν τότε πολύ έντονα μπαμπι τότε που ήταν στα ντουζενια η σειρά πολύ συχνάΥπαρχει αρκετη ομοιοτητα. Και στο προσωπο και στα χρωματα και στο στυλ.
Aυτη η ηθοποιος ντύνεται πολύ ρετρο πάντα έχει αυτή την αισθητικη
H συγκεκριμένη ηθοποιός έχει αυτό το στυλ το λανσαρειΔεκαετία του 1920.
Προσωπικα προτιμω ολοκληρη την δεκαετια του '50 και μεχρι το '64 - '65. Απο εκει και περα με τους χιπηδες το πραγμα χαλαει.
Retro σιλουέτα φοβερή την θελατε; πολύ κομψή.
Προβολή συνημμένου 291242
Πολύ αδύνατες ήταν τοτεΕμείς τη θέλαμε, αυτή δε θα μας ήθελε. Το συγκεκριμένο ρούχο δεν πάει καθόλου στο δικό μου σωματότυπο.
Πολύ αδύνατες ήταν τοτε
Γενικά ποιας ρετρο αισθητικής εισαι:Και πολύ αδύνατη όταν ήμουν, το ρούχο αυτό δεν πάει στο σώμα αχλάδι που έχω εγώ. Αυτό θέλει να έχεις πολύ στενούς γοφούς.