...είναι η γυναικεία φύση, οι ατελείωτες ώρες μπρστά στον καθρέπτη, η εικόνα που θέλουμε να έχουν οι άλλοι για εμάς...
Κυρίες και κορίτσια, τα πράγματα είναι πολύ απλά, και - τουλάχιστον για κάποιους άντρες σαν και του λόγου μου - η συνταγή είναι σχετικά απλή:
- αν καταφέρεις να αναδείξεις / να τονίσεις / να δώσεις έμφαση σε αυτό που είναι ΩΡΑΙΟ επάνω σου (χαμόγελο? μάτια? μαλλιά? στήθος? πόδια? Δεν μπορεί, το 95% των γυναικών έχουν αυτό το ένα_έστω κατιτίς. Το υπόλοιπο 5% είναι όντως ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ από τη φύση.)
- αν κρύψεις / καλύψεις / καμουφλάρεις αυτό που δεν είναι όμορφο επάνω σου, αυτό το άλλο κατιτίς που σε ΑΔΙΚΕΙ....
- αν φορέσεις και ένα ρούχο που να σε κάνει να νιώθεις άνετη και όμορφη (και όχι ότι βλακεία πασσάρουν τα περιοδικά που απευθύνονται σε μοντέλα ή στο 5% των γυναικών που είναι ΚΑΡΓΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ από τη φύση και που ίσως να μην έχουν καμία σχέση με σένα)
ε, θεωρώ ότι έχεις πετύχει ένα 70% και θεωρώ ότι δύσκολα θα σε πουν άσχημη ή ακόμα και αδιάφορη.
Φυσικά, αν ψάχνεις κατηγορία αντρών που δεν αρκείται σε γυναίκες / κοπέλες με τέτοια ποσοστά, αλλά θέλει το 100%, τότε καλή τύχη και μακάρι να τα καταφέρεις. Αλλά δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία των αντρών ψάχνει τέτοιες γυναίκες.
ΠΡΟΣΟΧΗ και μένα μου αρέσουν οι Ferrari και οι Lamborghini, αλλά ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ τέτοιο αυτοκίνητο. Μου αρέσει να το χαζεύω, ναι θα το ονειρευτώ κάποια βράδυα, ναι θα ζηλέψω αυτούς που μπορούν να το έχουν, θα σταθώ και θα γυρίσω να το κοιτάξω, αλλά μέχρι εκεί. Και το αυτοκίνητο που έχω μια χαρά μου είναι Και με το παραπάνω. Το επέλεξα, μου ταιριάζει, περνάω καλά μαζί του, με καλύπτει στο 80% των κριτηρίων που είχα θέσει και μπορώ να το συντηρώ και να το οδηγώ.....