Μόνο για γυναίκες

Καλά που είμαι φτωχιά και άσημη..με λεφτά και δόξα ποιος ξέρει αν δε μου γύριζε και μένα το μυαλό,να καταλήξω έτσι..πάντως την αμαρτία μου θα την πω...ενα baby botox έχει περάσει απο το μυαλό μου στα 33..αλλα φοβάμαι για πολλούς και διαφορους λόγους,και κάθομαι στα αυγά μου..
Να κάτσεις στα αυγά σου στα 33 δεν έχει που να πάει το μποτοξ γιατί δεν υπάρχουν ρυτίδες η χαλάρωση του δέρματος να γεμίσει και έτσι θα καταλήξεις με το pillow face όπως παραπανω

Είμαι στα 46 και ακόμα δεν χρειάζομαι μποτοξ κτλ όπως βλέπετε στο αβαταρ, ιδια ηλικία έχω με την Κιμ καρντασιαν τι διαφορετικό έχει εκείνη φαινόμαστε συνομιληκες

Δείχνει μικρότερη μου η Κιμ, ομορφοτερη μου ναι , δεν το συζηταμε μικρότερη όμως οχι
1000034773.jpg

Καλά που είμαι φτωχιά και άσημη..με λεφτά και δόξα ποιος ξέρει αν δε μου γύριζε και μένα το μυαλό,να καταλήξω έτσι..πάντως την αμαρτία μου θα την πω...ενα baby botox έχει περάσει απο το μυαλό μου στα 33..αλλα φοβάμαι για πολλούς και διαφορους λόγους,και κάθομαι στα αυγά μου..
Koπελια μου και συμφορουμιτισα μου, απο το μυαλο σου ας περασει οτι θελει (οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα), κατω απο το δερμα σου, μην αφισεις ποτε να περασει κατι.

Είσαι πιπινακι ακόμα στα 33 και κάθε εξάμηνο πρέπει να ξανακάνεις μποτοξ εσσαει , οπότε θα αρχίζεις να μοιάζεις με τον ηρωα του saw1000034777.webp

Πίσω
Μπλουζα