Μόνο για γυναίκες

Τι κάνει η μαριλιτα ρε παιδιά ούτε μποτοξ ούτε υλαουρεν και είναι έτσι ενώ οι άλλες πρησμενες. Φτου κοπέλα μου , σκορδα

Συνημμένα

• img_1_1764842183725.jpg
    img_1_1764842183725.jpg
    96,6 KB · Προβολές: 4
^^^
Ελα με την καραμελιτσα του ρατσισμου! Φυσικο ειναι να μην μας αρεσει που γεραζουμε, που ασχημαινουμε και σταφιδιαζουμε. Που γινομαστε ανημποροι και συχνα εξαρτημενοι απο τους αλλους.
Αν το γηρας ηταν ευχαριστο, τοτε τα ινστιτουτα καλλονης και οι κρεμες προσωπου δεν θα εταζαν νιατα. Θα ελεγαν "αγοραστε απο εμας και θα σας κανουμε να φαινεστε εικοσι χρονια μεγαλυτερες."
Παψτε λοιπον να φανταζεστε ρατσισμους οπου σταθειτε κι οπου βρεθειτε γιατι το μονο που πετυχαινετε ειναι να γελοιοποιειστε.

Όντως μπαμπι την κοπέλα την έχουν ξεχωφωνισει στα σοσιαλ πενηνταρα την ανεβάζουν, σιτιμενη την κατεβάζουν για τον νέο της ρόλο, τι να πει και αυτη

Αυτό το νέο φεις λίφτινγκ μπορεί να σου κόψει είκοσι χρόνια είναι θαυματουργό, οι ραφές πάνε στα μαλλιά , όχι στα αυτιά . Αν δεν πέσεις σε καλό όμως γιατρό τότε αλλοίμονο μπορεί να παραλύσει το πρόσωπο σου για παντα

Συνημμένα

• images - 2025-12-04T131015.279.jpeg
    images - 2025-12-04T131015.279.jpeg
    19,2 KB · Προβολές: 0
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τη δήλωση της Λαμπροπούλου. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει "ρατσισμός". Ας πρόσεχε! Το "Μια νύχτα μόνο" είναι πιστή αντιγραφή του τούρκικου "Χίλιες και μία νύχτες" που έκανε θραύση και στην Ελλάδα 15 χρόνια πριν. Η τότε πρωταγωνίστρια Berguzar Korel ήταν πολύ νέα. Νομίζω ότι ο κόσμος θυμάται εκείνο το έργο και συγκρίνει ασυναίσθητα εκείνη την ηθοποιό με την Λαμπροπούλου. Μια γυναίκα 20 χρονών είναι νέα, μια γυναίκα 50 χρονών είναι μεσόκοπη και μια γυναίκα 80 χρονών είναι ηλικιωμένη. Ποιο είναι το πρόβλημα? Στα λόγια κολλάμε δηλαδή? Λέτε ότι το πρόσωπό της διατηρείται. Ωραία, είμαι σίγουρη ότι έχει κάνει κάτι έξυπνο και δεν έχει αφήσει τον εαυτό της να παραμορφωθεί. Το σώμα της το έχετε παρατηρήσει πώς κυρτώνει? Φαίνεται ξεκάθαρα η ηλικία της από τη στάση που παίρνει το σώμα της. Δεν φαίνεται η ηλικία της όταν είναι ακίνητο το πρόσωπό της. Όταν όμως, μιλάει ή γελάει, φαίνεται πολύ καλά ότι δεν είναι μικρή. Το ίδιο έχει κάνει και μια φίλη μου και αν τη δείτε είναι πραγματικά πανέμορφη. Έχει κάνει τόσο έξυπνες επεμβάσεις που πραγματικά δεν φαίνεται τίποτα. Εγώ από την άλλη, δεν έχω κάνει καμιά επέμβαση ποτέ για αισθητικούς λόγους ούτε και πρόκειται ποτέ να κάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ που ζω και είμαι καλά. Βάζω στη μούρη μου ό,τι θέλετε από καλλυντικά. Κρέμα μέρας, νύχτας, ένα ωραίο serum, μια μάσκα κλπ. Αλλά botox, υαλουρονικό και τα τοιαύτα, δεν ξέρω καν τι είναι. Δεν με τρομάζουν τα γεράματα. Μου αρέσει η ιδέα να γεράσω και να φύγω πλήρης ημερών και έργων. Δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά μπορώ να το εύχομαι. Μακάρι να είμαι όρθια μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί οπωσδήποτε η ποιότητα ζωής παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και προσπαθώ πάρα πολύ γι' αυτό. Μια γνωστή μου που έχει αρχίσει τα botox από τα 38, μου είπε μια μέρα: "Μα δε βλέπεις το μέτωπό σου που κάνει ρυτίδες όταν μιλάς?" Άκου κουβέντα!! Ναι κυρία μου, μου αρέσει το πρόσωπό μου που έχει την φυσιολογική ρυτίδα και μακάρι οι ρυτίδες γύρω από τα χείλη μου που έχω από 18 χρονών, να είναι ρυτίδες γέλιου. Μου αρέσει να γελάω. Και αν είμαι υγιής και γεράσω, είναι λογικό να έχω ρυτίδες. Γιατί όχι?

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τη δήλωση της Λαμπροπούλου. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει "ρατσισμός". Ας πρόσεχε! Το "Μια νύχτα μόνο" είναι πιστή αντιγραφή του τούρκικου "Χίλιες και μία νύχτες" που έκανε θραύση και στην Ελλάδα 15 χρόνια πριν. Η τότε πρωταγωνίστρια Berguzar Korel ήταν πολύ νέα. Νομίζω ότι ο κόσμος θυμάται εκείνο το έργο και συγκρίνει ασυναίσθητα εκείνη την ηθοποιό με την Λαμπροπούλου. Μια γυναίκα 20 χρονών είναι νέα, μια γυναίκα 50 χρονών είναι μεσόκοπη και μια γυναίκα 80 χρονών είναι ηλικιωμένη. Ποιο είναι το πρόβλημα? Στα λόγια κολλάμε δηλαδή? Λέτε ότι το πρόσωπό της διατηρείται. Ωραία, είμαι σίγουρη ότι έχει κάνει κάτι έξυπνο και δεν έχει αφήσει τον εαυτό της να παραμορφωθεί. Το σώμα της το έχετε παρατηρήσει πώς κυρτώνει? Φαίνεται ξεκάθαρα η ηλικία της από τη στάση που παίρνει το σώμα της. Δεν φαίνεται η ηλικία της όταν είναι ακίνητο το πρόσωπό της. Όταν όμως, μιλάει ή γελάει, φαίνεται πολύ καλά ότι δεν είναι μικρή. Το ίδιο έχει κάνει και μια φίλη μου και αν τη δείτε είναι πραγματικά πανέμορφη. Έχει κάνει τόσο έξυπνες επεμβάσεις που πραγματικά δεν φαίνεται τίποτα. Εγώ από την άλλη, δεν έχω κάνει καμιά επέμβαση ποτέ για αισθητικούς λόγους ούτε και πρόκειται ποτέ να κάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ που ζω και είμαι καλά. Βάζω στη μούρη μου ότι θέλετε από καλλυντικά. Κρέμα μέρας, νύχτας, ένα ωραίο serum, μια μάσκα κλπ. Αλλά botox, υαλουρονικό και τα τοιαύτα, δεν ξέρω καν τι είναι. Δεν με τρομάζουν τα γεράματα. Μου αρέσει η ιδέα να γεράσω και να φύγω πλήρης ημερών και έργων. Δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά μπορώ να το εύχομαι. Μακάρι να είμαι όρθια μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί οπωσδήποτε η ποιότητα ζωής παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και προσπαθώ πάρα πολύ γι' αυτό. Μια γνωστή μου που έχει αρχίσει τα botox από τα 38, μου είπε μια μέρα: "Μα δε βλέπεις το μέτωπό σου που κάνει ρυτίδες όταν μιλάς?" Άκου κουβέντα!! Ναι κυρία μου, μου αρέσει το πρόσωπό μου που έχει την φυσιολογική ρυτίδα και μακάρι οι ρυτίδες γύρω από τα χείλη μου που έχω από 18 χρονών, να είναι ρυτίδες γέλιου. Μου αρέσει να γελάω. Και αν είμαι υγιής και γεράσω, είναι λογικό να έχω ρυτίδες. Γιατί όχι?
Tzelaso μακάρι να τα εκατοστήσεις και να σαι και ντουρασελ, οι ρυτίδες μετώπου υπάρχουν ακόμα και στις 18 χρόνους. Όσο για την μαριλιτα δέχτηκε φοβερές λεκτικες επιθέσεις , σε ένα βαθμό έχει δίκιο στο κάτω κάτω μπορείς να μην το δεις το σήριαλ, μην της επιτιθεσαι. Το θέμα είναι τι έκανε και διατηρειται ετσι μόνο ένα κάνει θαύματα το pony lift που δεν παραμορφώνει αλλά πρέπει να είναι εξπερ ο γιατρός που θα την κάνει και κοστιζει πολυ. Η μαριλιτα δεν έχει κάνει μποτοξ πουθενά φαίνεται το μποτοξ μιλά από χιλιόμετρο πια.

Tzelaso μακάρι να τα εκατοστήσεις και να σαι και ντουρασελ, οι ρυτίδες μετώπου υπάρχουν ακόμα και στις 18 χρόνος. Όσο για την μαριλιτα δέχτηκε φοβερές λεκτικες επιθέσεις , σε ένα βαθμό έχει δίκιο στο κάτω κάτω μπορείς να μην το σήριαλ. Το θέμα είναι τι έκανε μόνο ένα κάνει θαύματα το pony lift που δεν παραμορφώνει αλλά πρέπει να είσαι εξπερ

Δεν ξέρω τι έχει κάνει! Ξέρω τι έχει κάνει η φίλη μου και αν σου έβαζα εδώ φωτογραφία θα πάθαινες την πλάκα σου. Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου ότι είναι 52 χρονών. Όσο για τις λεκτικές επιθέσεις, εκεί δεν θα το συζητήσω. Διαφωνώ πλήρως αν και το τίμημα της ηθοποιίας είναι η έκθεση στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να πει τα πάντα. Αν δε σου αρέσει κάτι ή κάποιος, απλά δεν το βλέπεις.

Δεν ξέρω τι έχει κάνει! Ξέρω τι έχει κάνει η φίλη μου και αν σου έβαζα εδώ φωτογραφία θα πάθαινες την πλάκα σου. Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου ότι είναι 52 χρονών. Όσο για τις λεκτικές επιθέσεις, εκεί δεν θα το συζητήσω. Διαφωνώ πλήρως. Αν δε σου αρέσει κάτι, απλά δεν το βλέπεις.
Ξέρεις τι έκανε η φίλη σου μποτοξ πάντως όχι, έχω δει εδώ μποτοξαρισμενες κυρίες να κυκλοφορούν και διόλου δεν τις κολακεύει

Αυτό είναι το εν λόγω νέο λίφτινγκ σου κόβει χρόνια πολλα

Συνημμένα

• images - 2025-12-04T133029.316.jpeg
    images - 2025-12-04T133029.316.jpeg
    29,9 KB · Προβολές: 0
Ξέρεις τι έκανε η φίλη σου μποτοξ πάντως όχι, έχω δει εδώ μποτοξαρισμενες κυρίες να κυκλοφορούν και διόλου δεν τις κολακεύει

Όχι, δεν ξέρω τι έχει κάνει ακριβώς. Αλλά σίγουρα δεν είναι μπότοξ. Την ξέρω από 14 χρονών και είναι πραγματικά σαν να βλέπω το ίδιο πρόσωπο κάθε χρόνο. Μέχρι κάποια ηλικία ήταν το κύτταρο. Μετά ήταν η πολύ έξυπνη βοήθεια που έλαβε από ειδικούς.

Όχι, δεν ξέρω τι έχει κάνει ακριβώς. Αλλά σίγουρα δεν είναι μπότοξ. Την ξέρω από 14 χρονών και είναι πραγματικά σαν να βλέπω το ίδιο πρόσωπο κάθε χρόνο. Μέχρι κάποια ηλικία ήταν το κύτταρο. Μετά ήταν η πολύ έξυπνη βοήθεια που έλαβε από ειδικούς.
Αν έχεις λεφτά ναι μπορείς να έχεις πρόσβαση στις καλύτερες θεραπείες, ξέρω ότι δεν είναι μποτοξ, με το μποτοξ δεν ξεγελας κανεναν

Αν έχεις λεφτά ναι μπορείς να έχεις πρόσβαση στις καλύτερες θεραπείες, ξέρω ότι δεν είναι μποτοξ, με το μποτοξ δεν ξεγελας κανεναν

Λεφτά και γνωριμίες εις τον ιατρικόν κλάδον!!!!!

Το pony lift κάνει καλή δουλειά γιατί πια οι ραφές πάνε στα μαλλιά και το προσωπο τεντωνει πιο πολύ από το παραδοσιακό που πήγαινε μέχρι τα αυτιά. Οι μέρες ανάρρωσης είναι περισσότερες όμως και πρέπει να σε αναλάβει κορυφη, όχι γιατρουδακος

Συγκρίνεται την πενηνταχρονη μαριλιτα με την πενηνταχρονη αλικη

Συνημμένα

• images - 2025-12-04T143454.170.jpeg
    images - 2025-12-04T143454.170.jpeg
    21 KB · Προβολές: 2
  • images - 2025-12-04T143415.755.jpeg
    images - 2025-12-04T143415.755.jpeg
    34,3 KB · Προβολές: 2
57 ετών στην δεύτερη φωτο

Συνημμένα

• G7U9FD5XoAAbpuf.jpeg
    G7U9FD5XoAAbpuf.jpeg