Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και εγω δεν μπορω να ξαναπαιξω παιχνιδαρες που λες οτι θα τις ξαναπαιξεις οπως το GTA και Uncharted kaι GOW,μαλλον επειδη ειναι καλογυρισμενες ταινιες και αμα τις δεις χανεις ενδιαφερον.Γιατί ρε παιδία δεν μπορώ να ξαναπαίξω καινούριο παιχνίδι που έχω τελειώσει;
Μήπως λοιπόν σε αυτή τη φράση κρύβεται η απάντηση; Μήπως η απόλαυση των σημερινών παιχνιδιών κρύβεται περισσότερο στο "να δω τι γίνεται παρακάτω" -επικουρούμενη από το ότι πρόκειται για οπτικοακουστικά αριστοτεχνήματα- και λιγότερο στο playability αυτό καθέ αυτό;Και εγω δεν μπορω να ξαναπαιξω παιχνιδαρες που λες οτι θα τις ξαναπαιξεις οπως το GTA και Uncharted kaι GOW,μαλλον επειδη ειναι καλογυρισμενες ταινιες και αμα τις δεις χανεις ενδιαφερον.
Σε Amiga παίζω σχεδόν τα πάντα, με προτίμηση στο Kick Off και τα παράγωγά του καθώς και adventures, platforms, shoot'em ups, οτιδήποτε εκτός από RPG, Strategy και Simulators. Σε PC παίζω MAME αλλά αποκλειστικά παλιά arcades, κυρίως από 80s.tantalos είπε:Να ρωτησω κατι... Δεν ανεφερε κανεις σας ποια παιχνιδια, συγκεκριμένα, προτιμαει. Με ποια παιχνιδια ασχολειστε ως επι το πλειστον;
alkis21 είπε:Μη μου πεις ότι δεν θυμάσαι απ' έξω την πρώτη πίστα του Rick Dangerous;
Υπάρχει σαφέστατα μεγάλη διαφοροποίηση. Τα περισσότερα παλιά παιχνίδια δεν ήταν φτιαγμένα για να νιώσεις την εμπειρία, αλλά για να τα νικήσεις, δεν μπορούσες καν να τα τελειώσεις (ή πολύ δύσκολα), απλά να κάνεις όσο το δυνατό μεγαλύτερο high score. Σκέψου ότι για τα text adventures (που έπρεπε να τα τελειώσεις) έφτυνες αίμα για να το κάνεις (δεν "άνοιγαν τα πόδια" όπως τα σημερινά, που είναι δεδομένο ότι θα τα τελειώσεις) και πάλι δεν θα έπιανες φουλ σκοπ, οπότε ξανά μανά να δεις τι έχασες.alkis21 είπε:Μήπως λοιπόν σε αυτή τη φράση κρύβεται η απάντηση; Μήπως η απόλαυση των σημερινών παιχνιδιών κρύβεται περισσότερο στο "να δω τι γίνεται παρακάτω" -επικουρούμενη από το ότι πρόκειται για οπτικοακουστικά αριστοτεχνήματα- και λιγότερο στο playability αυτό καθέ αυτό;
Με πρόλαβες Leon... Αυτή ήταν η μαγεία... Όταν ειδικά είχες και το Pixel με τη σελίδα με τα High Scores πάλευες μπας και δείς και συ το όνομα σου δημοσιευμένο χεχεχεχεLeon είπε:Τα περισσότερα παλιά παιχνίδια δεν ήταν φτιαγμένα για να νιώσεις την εμπειρία, αλλά για να τα νικήσεις, δεν μπορούσες καν να τα τελειώσεις (ή πολύ δύσκολα), απλά να κάνεις όσο το δυνατό μεγαλύτερο high score.