...το τρίτο (review στο Sprite no 1) έδινε περισσότερη βαρύτητα στις "μάσκες" και τις δυνατότητές τους, ενώ το δεύτερο στα οχήματα.
To αστείο της υπόθεσης είναι ότι εμένα μου άρεσε περισσότερο απο όλα το πρώτο (review στο Pixel no 38), αν και μάλλον ήταν αυτό που εκθείαζε λιγότερο τις δυνατότητες που είχαν οι μάσκες και τα οχήματα, τα βασικά "συστατικά" δηλαδή, χάρη στα οποία είχε γνωρίσει επιτυχία το καρτούν αυτό !!
....μμμμ... δεν το είχα σκεφτεί υπό αυτή την "γωνία", αλλά έχει σίγουρα μία δόση αλήθειας αυτό που είπες περί Exolon.
Για τον "τεχνικό τομέα" πάντως είμαι απόλυτα σύμφωνος !! (απο τις περιπτώσεις που ωφελήθηκε και ο CPC "απο σπόντα", μιά και επρόκειτο για κλασσική περίπτωση Spectrum port).
Kαλά τα πρώτα δευτερόλεπτα της εισαγωγής με τα Vector graphics και την εκπληκτική electro-pop μουσική ήταν απιστευτα! Την έβλεπα αυτή την σειρά κάπου στα τέλη του '80 νομίζω. Οπως επίσης είχα παιξει και τα παιχνίδια (3 τον αριθμό!) στον amtrad!
Καταρχήν θα ήθελα να χαιρετίσω όλα τα μέλη του φόρουμ και να δώσω τα συγχαρητήρια μου για την ομολογουμένως πολύ καλή σελίδα . Μας θυμίζετε όλα αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσουμε.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα παιδικό του οποίου το όνομα μου διαφεύγει. Ήταν μια παρέα 5 (νομίζω) αγοριών οι οποίοι είχαν αντοίστοιχα αυτοκίνητα τα οποία πετούσαν και οι πόρτες ή άνοιγαν προς τα πάνω ή κανονικά.
Να είναι καλά το ebay και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι. Πραγματικά φοβερή σειρά και τρελαίνομαι να τη βλέπω ακόμα και σήμερα, κι ας φαίνεται πλέον τόσο απλοική. Γαλλική ήταν σωστά?
To pole position το είχα δει λίγο, αλλά το MASK ήταν από τα αγαπημένα μου, αφού το αμέσως επόμενο καλύτερο από το να μεταμορφώνονται οχήματα σε γιγαντιαία ραμπάτ (Τρανσφόρμερς) είναι το να μεταμορφώνονται οχήματα σε πιο τρελά οχήματα.