!!! μια τετοια νομιζω ειχε η αδερφη μου! νομιζω αν της σηκωνες το χερι, χασμουριοταν ή ηταν αλλη; αλλα για κακη της τυχη επεσε στα χερια της ξαδερφης μας και της εσπασε το χερι! απο τοτε την μισω... εκλαιγε 1 βδομαδα η αδερφη μου
Αυτή είναι η δικιά μου twinkle, νομίζω κυκλοφόρησε στην Ελλάδα αρχές δεκαετίας του 90. Κάτω στο ποδαράκι της γράφει twinkle, δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία. Το σώμα της είναι πάνινο και το κεφάλι πλαστικό. Εγώ την βρήκα πέρυσι σε ένα μαγαζί . Αν και μπήκε σε νερό, ο μηχανισμός δουλεύει ακόμα.
Στην τελευταία φωτογραφία που την έχεις βάλει στο πάτωμα φαίνεται πολύ μικρή σε σχέση με το σοβατεπί!!!! Τί ύψος έχει? Δεν την έχω δει ποτέ από κοντά...
Αν ξαναπεράσεις από το μαγαζί, που την πήρες, ρίξε μια ματιά μήπως έχει ξεμείνει καμιά και για μένα! lease:
'Οχι το άλλο το πήρε η αδερφή μου και μάλιστα το δικό μου ήταν πανβρώμικο και πλύθηκε στο πλυντήριο στους 90 και ο μηχανισμός δουλεύει ακόμα. Πάντως επειδή είναι παιχνίδι της δεκαετίας του 90 κάπου θα το βρεις.
Ετσι όπως ήταν χρειαζόταν κλίβανο . Η εξυπνάδα δεν ήταν εκεί oints: φαντάσου να μου χαλούσε το πλυντήριο και να έμενα χωρίς. Κούκλα κάπου θα έβρισκα και φαντάζομαι δεν θα κόστιζε όσο ένα νέο πλυντήριο . #)