Θα τα δεις και αυτά σε ριμέικ τι ετσι θα τα αφησουνΜε ελάχιστες νέες ιδέες και προτάσεις (όπως το Gorge που ήταν μια ευχάριστη κάπως έκπληξη) το σινεμά έχει πάρει την κάτω βόλτα με τα απανωτά remake. Ειδικά αυτό το Nosferatu δεν κάταλαβα ποτέ γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Βασισμένο την ταινία του 1922 η ταινία θύμιζε σε σκηνές τον εξορκιστή με την γυναίκα να ουρλιάζει κα να έχει καταληφθεί από έναν δαίμονα. Το ότι της έλεγε πως την αγαπούσε και θα είναι για πάντα μαζί και στο τέλος την σκότωσε δεν το κατάλαβα. Γενικά remake στο remake και πάλι remake. Εδώ θα βγάλουν και remake τον Λαβύρινθο που ήταν με τον Bowie. Να δω remake Cobra, Commando και Rambo αυτά λείπουν.
Και εμένα μου άρεσε το The Gorge, είχε πολύ ωραία χημεία το ζευγάρι. Γενικότερα, συμφωνώ με την άποψή σου για τον κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ κυρίως σύγχρονες ανεξάρτητες παραγωγές, συχνά με μικρό ή και καθόλου προϋπολογισμό. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πώς ο σκηνοθέτης καταφέρνει να δημιουργήσει κάτι με περιορισμένα μέσα. Θέλω η δημιουργικότητα και οι ιδέες να υπερτερούν του οικονομικού μεγέθους της παραγωγής. Αν κάτι μου αρέσει και έχει κάτι ξεχωριστό, οφείλεται συνήθως στον σκηνοθέτη. Για παράδειγμα, ο Mike Cahill. Είδα το υπέροχο Another Earth, το οποίο μου άρεσε πολύ, και το σενάριο (που ήταν δικό του), και αργότερα είδα τα εξίσου ενδιαφέροντα (για τα δικά μου γούστα) Sound of My Voice και το υπέροχο I Origins. Ήξερα πως θα μου αρέσουν, πριν ακόμα τα δω. Δεν έπεσα έξω.Με ελάχιστες νέες ιδέες και προτάσεις (όπως το Gorge που ήταν μια ευχάριστη κάπως έκπληξη) το σινεμά έχει πάρει την κάτω βόλτα με τα απανωτά remake. Ειδικά αυτό το Nosferatu δεν κάταλαβα ποτέ γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Βασισμένο την ταινία του 1922 η ταινία θύμιζε σε σκηνές τον εξορκιστή με την γυναίκα να ουρλιάζει κα να έχει καταληφθεί από έναν δαίμονα. Το ότι της έλεγε πως την αγαπούσε και θα είναι για πάντα μαζί και στο τέλος την σκότωσε δεν το κατάλαβα. Γενικά remake στο remake και πάλι remake. Εδώ θα βγάλουν και remake τον Λαβύρινθο που ήταν με τον Bowie. Να δω remake Cobra, Commando και Rambo αυτά λείπουν.