theoritikos είπε:Ναι παιδιά δεν σας κάνω πλάκα! 199 ? το πήρα απο τα carefur! Δεν είναι όμως η έκδοση με την hdmi θύρα.Keeper, το cod4 το έχω για pc αυθεντικό, δεν παίζει να το ξαναγοράσω..
Κάρτες για το Live μπορώ να βρω ή θέλω αποκλειστικά πιστωτική κάρτα?
Η κωλοφαρδία όμως συνεχίζεται παρόλο που είναι Τρίτη και 13.
Βρήκα στο γνωστό και μη εξαιρετέο (κυριολεκτικά! ) elx, το Halo 3 σφραγισμένο 43?! Το βούτηξα αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί με το gears και το pgr 3.
Wally, αξίζει να αγοράσω το κιτ με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή να πάρω τυπικές επαναφορτιζόμενες AA? Έχω ήδη έναν φορτιστή.
Επίσης, δεν σκέφτομαι το hackαρώ (ακόμα).
EDIT
Ξέχασα να πώ πως επειδή δεν έχω αρκετό χώρο, αναγκαστικά έβαλα το 360 πάνω απο το παλιό μου xbox ( το πρώτο...). Υπάρχει περίπτωση να μου πετάξει rrod νωρίτερα? Το παλιό θα το χρησιμοποιώ πολύ λίγο πιά.
Επίσης, υπάρχει καμία πατέντα να μεταφέρω τα saves του 1 στον σκληρό του 360?
Ενημερωτικα, αν καει καποιο χκουτι360 (γνωστοποιημενο καθημερινο γεγονος) ηpooky είπε:Καλορίζικο. Από εχτές έχει κυκλοφορήσει διαφημιστικό. Πρόκειται για ξεστοκάρισμα του παλιού μοντέλου εν'όψει εοτρών, Δυστυχώς αν δεν έχει HDMI πρόκειται για το παλιό επίφοβο μοντέλο. Οπότε δεν με ενδιαφέρει και τόσο.
Μια συμβουλή. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα καλό USB laptop cooler και κότσαρέ το στο 360 σου. Μάλλον θα λύσεις το πρόβλημα της υπερθέρμανσης για κάποιο καιρό.
Δεν έχω HD τηλεόραση, μόνο το monitor του pc.Wally είπε:Αν εχεις HD τηλεοραση πρεπει να παρεις ενα απο τα HD καλωδια (Component,VGA)
Και πάλι όμως δεν χρειάζομαι κάποιον adaptor αφού είναι ασύρματο? Που θα βρω τους drivers?Wally είπε:Για το PC δεν θες adaptor.Υπαρχουν "ανεξαρτητοι" drivers για να παιζει με τη μια στο PC.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ !!!!!!!! Σωστόοοοοοος !!!!!!shock είπε:Πάλι σε βάζει σε έξοδα ο Wally. Εγώ λέω μια χαρά είσαι με το 7800, δεν κάνει και θόρυβο, δεν χρειάζεται να αγοράσεις άλλη τηλεόραση, μπαταρίες για το joystick, 35άρες για τα παιχνίδια, καλώδια για καλύτερη εικόνα, live για να παίζεις multiplayer, points για κάνα arcade, τηλεκοντρόλ και χίλια δυο άλλα πράγματα.Ου μπλέξεις
Είναι σίγουρο αυτό? Λίγο που το έχω ψάξει, monitor που κατασκευάστηκαν πριν απο δυο χρόνια (όπως το δικό μου), παίζει δεν παίζει να είναι ΗD, και στο site της Philips δεν λέει κάτι σχετικό.Wally είπε:Mα ολα τα monitor ειναι HD αφου υποστηριζουν αναλυσεις 720 και πανω...Οι τηλεορασεις δεν "τραβανε"