Νάκυ Αγάθου

Αναγγελία προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ Νάκυ Αγάθου. Ο 33ος διαγωνισμός της Eurovision διοργανώθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας το Σάββατο 30 Απριλίου 1988. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας Radio Telefís Éireann (RTÉ) είχε την επιμέλεια της παραγωγής. Οι παρουσιαστές ήταν οι Πατ Κένι και Μικέλε Ρόκα. Νικήτρια χώρα η Ελβετία με το τραγούδι "Ne partez pas sans moi" που ερμήνευσε η Καναδέζα τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν.
 
Να πώ την αμαρτία μου ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη παρουσιάστρια,ούτε όμορφη,ούτε αισθησιακή,ούτε και σέξυ μου φαινόταν ποτέ,όπως στους περισσότερους ανθρώπους εκείνης της εποχής.Πιο αισθησιακή μου φαινόταν η Ρίτα Ασημακοπούλου που και πιο όμορφη ήταν και πιο εξωτική παρουσία,αλλά και πιο καλή άρθρωση είχε όταν διάβαζε το πρόγραμμα.
 
Αναγγελία προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ Νάκυ Αγάθου. Συγκεκριμένα προλογίζει την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού «Ζωντανό Σταυρόλεξο» με παρουσιάστρια τη γνωστή ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου. Μεταδόθηκε Κυριακή 06 Μαρτίου 1983.
 
Χωρίς το ξανθό υπερμαλλί είναι αγνώριστη (και ωραιότερη)
 
Πίσω
Μπλουζα