Τη Νάκη Αγάθου τη θυμάστε?? Ο αισθησιασμός που εξέπνεε αυτή η γυναίκα ήταν σκανδαλώδης και έμεινε στην ιστορία. Ο δε θύσανος των μαλλιών της ήταν διπλάσιος σε όγκο από αυτόν του κεφαλιού της. Θα τον ζήλευε ακόμα και η Bonnie Tyler.
Vospore,vosporos είπε:να προσθεσω ενα βιντεακι απο την παλια παρουσιαστρια της ερτ(νομιζω ειναι η νακυ αγαθου,το αντιπαλο δεος της κελλυς σακακου χα χα)το οποιο χρονολογικα ειναι του 1982.δεν ξερω αν την θυμουνται πολλοι καθως ειναι παλιο το βιντεο...http://rapidshare.com/files/133073643/AGATHOU_82.AVI
ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΩΡΑ! ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ....!!!tsalk είπε:δεν ήταν το eye in the sky ήταν το lucifer.
Νάκυ Αγάθου... "Και τωρα θα παρακολουθησετε ενα ντοκυμανταιαιαιρ...", με φωνη αισθησιακη και το "αι" τραβηγμενο και με προφορα!akmakas είπε:(Ίσως να είναι λίγο άσχετο)Θυμάστε μια παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης που παρουσίαζε το πρόγραμμα της ημέρας...?Ήταν ξανθιά με βάψιμο άστα να πάνε.. Τι να πρωτομιλήσω για το κραγιόν απίστευτο....για το σπάτουλο στο μαπίδι.....Για τι!!!!!
Το 1987 η Νάκυ Αγάθου έλεγε ακόμα το πρόγραμμα. Μακάρι να έσωσες τίποτε!tsalk είπε:Ευχαριστώ, για το δώρο που θα μου έπαιρνες τότε bernard.
To πρώτο βίντεο το αγοράσαμε τα Χριστούγεννα του 1986 (για να γλυτώσουμε το ΦΠΑ που έμπαινε από 1-1-1987).
Το συγκεκριμένο βίντεο τότε (όπως έχω ήδη πει σε άλλο θρέντ) από 175.000 δρχ που κόστιζε το είχαμε πάρει 150.000δρχ επειδή ειχαμε αγοράσει (όχι μόνοι μας) 3 συσκευές.
Πάντως και οι 150.000δρχ τέλη του 1986 ήταν σαφώς αρκετά χρήματα.
Κι εγώ έτσι νόμιζα. Η εκφώνηση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της EUROVISION τον Μάιο του 1988 πρέπει να είναι λογικά από τις τελευταίες της εκφωνήσεις στην ΕΡΤ. Το 1989 νομίζω είχε σταματήσει.stakovios είπε:... Ειλικρινά, η εικόνα αυτού του βίντεο μου έφερε στο νου φοβερές αναμνήσεις, ασπρόμαυρη, όπως την θυμόμαστε. Επιπλέον, είναι ιστορικό ντοκουμέντο, γιατί δείχνει ότι η Νάκυ συνέχισε να παρουσιάζει το πρόγραμμα και το 1988 (νόμιζα ως το 1987 ήταν παρουσιάστρια). Θυμίζω ότι τελευταία φορά που φέρεται να την είδαμε δημόσια ήταν στην ταινία "Made in Greece" του Χάρι Κλιν (1987)...
Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να τη βρω. Α, με την ευκαιρία να ευχαριστήσω κι εσένα και τον Νάσο για την υπέροχη και σπάνια φωτογραφία της Αγάθου.bernard.c είπε:Την ταινία την βρήκες τελικά που την έψαχνες? Δεν είναι σπάνια, υπήρχε (τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα) στα video-clubs και έχει κυκλοφορήσει και σε DVD.
stakovios είπε::thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:Καλώς όρισες! Χίλια ευχαριστώ! Έψαχνα ένα βίντεο με την ξανθιά Νάκι Αγάθου εδώ και πολύ καιρό. Αγαπημένη πολλών εδώ. Ειλικρινά, η εικόνα αυτού του βίντεο μου έφερε στο νου φοβερές αναμνήσεις, ασπρόμαυρη, όπως την θυμόμαστε. Επιπλέον, είναι ιστορικό ντοκουμέντο, γιατί δείχνει ότι η Νάκυ συνέχισε να παρουσιάζει το πρόγραμμα και το 1988 (νόμιζα ως το 1987 ήταν παρουσιάστρια). Θυμίζω ότι τελευταία φορά που φέρεται να την είδαμε δημόσια ήταν στην ταινία "Made in Greece" του Χάρι Κλιν (1987).
Και πάλι ευχαριστούμε.