Νάκυ Αγάθου

Αναγγελία προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ Νάκυ Αγάθου. Μεταδόθηκε 27 Δεκεμβρίου 1983.
Και εγώ την προτιμώ ξανθιά και φαίνεται πως εκείνη τη σαιζόν (83-84) έκανε δραστική αλλαγή στο μαλλί της. Ενώ σε άλλο βίντεο του Ford από το Σεπτέμβριο του 83 την βλέπουμε καστανή, εδώ (Δεκέμβριος 83) είναι ξανθιά. Επίσης να πω πως λύθηκα στα γέλια με το συγκεκριμένο βίντεο. Ξεκινάει χαμογελώντας λαγνα "Η ΕΡΤ1 συνεχίζει το εορταστικό της πρόγραμμα". Και αμέσως μετά προλογίζει τις Ειδήσεις και το Λουστρακο της Μαρίας Πλυτα!!!☺. Μιλάμε για τρελά κεφάτο πρόγραμμα ☺. Θεότητα πάντως η Νακυ:p:p:D
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αναγγελία προγράμματος για την ταινία Rififi (1955) του Ζιλ Ντασέν από την τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ Νάκυ Αγάθου. Μεταδόθηκε το 1986.
 
Καλέ τι λέτε, εδώ τη δεκαετία του ΄80 "παίζαμε" Νάκυ Αγάθου, παίρναμε τη ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και παρουσιάζαμε πρόγραμμα τηλεόρασης κανονικά μιμούμενές την.
 
Πιστεύω πως η Νάκυ και η Ολύνα Ξενοπούλου είναι οι πιο ερωτεύσιμες παρουσιάστριες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Φυσικά δεν μπαίνω στον κόπο να κάνω σύγκριση με τις παρουσιάστριες των τελευταίων ετών γιατί θα προβώ σε βάναυση ιεροσυλία. Ο αισθησιασμός της Νάκυ κυριολεκτικά σε ισοπέδωνε. Η προσωποποίηση του ερωτισμού, τρομερά σεξυ παρουσία άψογο μακιγιάζ και κόμμωση αλλά και προσωπικότητα και χροιά φωνής που δεν μπορείς να μείνεις με τίποτα ασυγκίνητος και αποστασιοποιημένος όταν την βλέπεις. Απλά τέλεια.
 
Ενα μικρό απόσπασμα αναγγελίας προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ Νακυ Αγαθου. Μεταδόθηκε Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 1985.
Δηλαδη σαν χθες πριν απο 38 χρονια.
 
Ενα μικρό απόσπασμα αναγγελίας προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ Νακυ Αγαθου. Μεταδόθηκε Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 1985.
Η γυναίκα χαλαρά τα σπάει. Ο αισθησιασμός της χτυπάει κόκκινο από τα πρώτα δευτερόλεπτα που παρουσιάζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Όσες προσπαθούν διαχρονικά, ειδικά τα τελευταία χρόνια με σιλικόνες και ενισχυτικά ντεκολτέ, χείλη και δεν ξέρω γω τι άλλο να τραβήξουν οι καημένες την προσοχή των αρσενικών, χαλαρά τρώνε την σκόνη της ασύγκριτης Νάκυς. Τζάμπα ο κόπος σας κορίτσια. Όπως και τα έξοδα σας βέβαια. Είστε ψεύτικες . Για αυτόν τον λόγο άκρως αντιερωτικές. Η πιο ερωτική ομορφιά είναι η φυσική και αυθεντική.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αναγγελία προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ Νάκυ Αγάθου. Μεταδόθηκε Σάββατο 12 Μαΐου 1984.
Μέσα στην ίδια σεζόν το ξανασκούρινε βλέπω το μαλλί! Και διαφορετικό χτένισμα...Από το Σεπτέμβριο του 83 μέχρι το Μάιο του 84 με 3 διαφορετικά look και 3 διαφορετικές κουπ είδαμε τη Νάκυ. Θυμίζω ότι σε βίντεο από τα Χριστούγεννα του 83 φαίνεται κατάξανθη, ενώ το Σεπτέμβριο του 83 πιο σκούρα καστανή και από αυτό το βίντεο (ταλαιπωρία μεγάλη για το ίδιο το μαλλί)!:wacko: Το χτένισμα και χρώμα που έχει στο συγκεκριμένο βίντεο νομίζω πως είναι το κάπως λιγότερο κολακευτικό της. Αν και φυσικά η γοητεία και ο αισθησιασμός ποτέ δεν χανόταν από αυτή τη γυναίκα...
 
Πίσω
Μπλουζα