Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
NINTENDO Fanboy ειμαι και γω αλλα δεν προκυται να αγορασω το νεο 3DS γιατι δεν με ενδιαφερει.Το σκεπτικο σου ειναι λαθος γιατι fanboy με fanboy εχει διαφορα δεν ημαστε ολοι το ιδιο.Επειδη ειμαι fanboy δεν ειμαι και προβατο ωστε να αγοραζω οτι με πασαρουν λες και εχω παροπηδες μονο και μονο επειδη την φορητη κονσολα που ηδη εχω θα την κυκλοφορησουν ξανα με καποια μικρη αναβαθμηση και ουτε θα την παρω για να παιξω ενα παιχνιδι οπως το xenoblade chronicles που εχω γραψει σαυτο πανω απο 300 ωρες στο Wii και μπορω να το απολαμβανω οποτε γουσταρω στην τηλεοραση μου.Υπαρχουν ομως και fanboys που θα το παρουν αλλα τα fanboys αυτα ειναι fanboys της NINTENDO αλλα σε συγκεκριμενα παιχνιδια.Για παραδειγμα αν ριξουν το δολωμα ενος νεου pokemon πχ που θα παιζει μονο στο νεο 3DS τοτε να εισαι σιγουρος οτι εκατομμυρια θα αγορασουν το νεο 3DS οπως θα το επερνα και γω αν πχ κυκλοφορουσαν ενα Zelda αποκλειστικα για το νεο 3DS.Eτσι ομως που ειναι τα παραγματα και με αυτα που παρουσιασαν κυνηγανε αυτους που δεν εχουν 3DS και οχι αυτους που εχουν και το ξαναλεω πως αν αλαξει ο τροχος και αφοσιωθουν στο νεο 3DS και ξεχασουν το παλιο τοτε απο μενα προσωπικα εχουν φαει κοκκινη καρτα και δεν προκυται να ασχοληθω ξανα με φορητο της NINTENDO.Αν ομως κυκλοφορησουν ολο κι'ολο καμια δεκαρια παιχνιδια στο νεο 3DS τοτε απο την μερια μου δεν εχω κανενα προβλημα.mob είπε:εγω διαφωνω με τον metal στο οτι η nintendo προσπαθει να τραβηξει νεους πελατες.οχι εγω προσωπικα πιστευω οτι προσπαθει να αρμεξει τους fanboys της!
οσοι το πηραν,το πηραν 3-4 χρονια με τιμη που δεν πεφτει αλλο, με 3 εκδοσεις... 3ds-xl-2ds τι αλλο να πω..οσοι το ηθελαν το πηραν!
@ Ajax87 Γιαννη εμενα παντως και τα δυο fat ps2 που εχω (τσιπαρισμενα) λειτουργουν αψογα