Νέα μοντέλα 3DS

Ajax87

Human RetroDatabase
Joined
20 Φεβ 2011
Μηνύματα
3.565
Αντιδράσεις
465
Ανακοινωθηκαν νεα 3ds στην Ιαπωνια, με βελτιωμενο Hardware!! Με ημερομηνια κυκλοφορια Οκτωβρη!

extras :

Better 3D

Second stick

NFC built-in

Coloured buttons

More buttons

Better battery (up to 7h)

Now compatible with microSDCard

You can back up data on your PC via wireless.

Browser improved, now works with HTML5

CPU improved, makes browsing Miiverse / eShop much faster.

Can switch designs now (covers)

3ds_xl_new_model_1.png


3ds_new_back.png


new_3ds_models_small.png


Επισης ανακοινωθηκε port του Xenoblade Chronicles στο New 3ds (δεν θα παιζει στα παλια). Γενικα πιστευω καλυτερα θα ηταν το συγκεκριμενο παιχνιδι να το εβγαζαν για το Wii U σε HD παρα στο 3ds οπου στην μικρη οθονη θα χανει αρκετα.

[video=youtube;rBop-Dqp2ik]

Xenoblade Chronicles 3DS Reveal Trailer!

http://mynintendonews.com/2014/08/29/nintendo-japan-reveals-new-nintendo-3ds-model-and-new-nintendo-3ds-xl/

http://mynintendonews.com/2014/08/29/xenoblade-chronicles-announced-for-new-nintendo-3ds/

Προβολή συνημμένου 113231 Προβολή συνημμένου 113232Προβολή συνημμένου 113371
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα ZR ZL που δεν εχουμε εμεις θα δημιουργει καποιο προβλημα στα καινουρια παιχνιδια που θα τα χρησιμοποιουν?Τα κουμπια παντως κατι μου θυμιζουν :p ..Τουλαχιστον τους αλλαξανε το σχεδιο.Δλδ το πρασινο ειναι το Υ και οχι το Α.Φαινεται ομορφο παντως.
 
Ανακοινωθηκαν νεα μοντελα 3DS και 3DS XL

Ανακοινωθηκαν σημερα για την αγορα της ιαπωνιας δυο νεα μοντελα 3DS το 3DS και το 3DS LL με την αγορα της ευρωπης και της αμερικης να ακολουθουν λογικα μεσα στο 2015.

Τα νεα μοντελα θα εχουν καλητερη μπαταρια,η κατω οθονη θα εχει την τεχνολογια NFC,θα εχει εγχρωμα κουμπια,θα μπορει να δεχεται ΜicroSD Cards,Θα μπορουμε να κανουμε backup στο pc,θα υπαρχουν νεα πληκτρα ΖR,ZL και C-stick,η οθονη θα μας επιτρεπει να βλεπουμε 3D απο περισσοτερες γωνιες θεασης και ενα απο τα πιο σημαντικα ειναι πως αναβαθμιστηκε η CPU και ειναι πιο δυνατη και ο λογος που εγειναι αυτο ειναι ωστε να μπορει να παιξει καποια συγκεκριμενα παιχνιδια με ενα απο αυτα να ειναι το port στο 3DS του xenoblade chronicle του Wii το οποιο ανακοινωθηκε σημερα και μιλαμε για ενα απο τα κορυφαια RPG που εχουμε δει τα τελευταια χρονια.Επισης ο browser θα υποστηριζει HTML5.Eπισης θα εχει θυρα micro USB.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

 
Θα χει καινουργια παιχνιδια που θα υποστηριζουν σκανδαλες το νεο 3DS ,οπως και αποκλειστικα παιχνιδια με καλυτερα γραφικα λογω καλυτερης CPU που δεν θα παιζουν στα παλια.


Επισης και καλυτερο 3D ,NFC κτλ κτλ .



Ενα θετικο που δεν πηρα ακομη 3DS.
 
@kajwbtfe Ναι τα κουμπια ειναι Snes style στο ασπρο χρωμα. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πωπω μιλάμε χαστούκι από Nintendo για όσους αγόρασαν 3DS. Με λίγα λόγια θα έχουν πρόβλημα αφού τα games που θα κάνουν use την έξτρα δύναμη της CPU μπορεί να μην τρέχουν καν στο "παλιό"! Ασε που τώρα όλοι θα χρησιμοποιούν το έξτρα stick.

Eίναι χαστούκι γιατί δεν μιλάμε για το WiiU που δεν έχει πουλήσει καλά (οπότε πες ότι θα ήταν μια προσπάθεια βελτίωσης των πωλήσεων), μιλάμε για ένα σύστημα που έχει γίνει τρελή επιτυχία και 3 χρόνια αργότερα η Nintendo "χαντακώνει" όσους το πήραν (ως ένα βαθμό). Είναι παρόμοια περίπτωση με το Game Boy Color, αλλά τότε δεν πείραξε κανέναν που είχε games που δεν τρέχανε στο απλό BG, γιατί το απλό GB ήταν ήδη 10 ετών. Το 3DS όμως είναι μόλις 3 ετών....
 
Αν κοψουν την υποστηριξη στο απλο 3DS δεν γλιτωνουν τον πετροβολισμο!!

Stoned to Death!! :p

Monty Python's "Life of Brian" (Stoned to death...)
 
Ωραια νεα! Σχεδιαστικα φαινεται ακομα ομορφοτερο, και τα νεα πληκτρα σιγουρα θα αξιοποιηθουν καταλληλως. Πανεμορφος στο μεταξυ ο χρωματισμος τους οπως τα αντιστοιχα πληκτρα του Snes! Καλη τιμη να εχει και θα τιμηθει σιγουρα.
 
Άντε να τα πω και εδώ...

Imgema είπε:
Είναι παρόμοια περίπτωση με το Game Boy Color, αλλά τότε δεν πείραξε κανέναν που είχε games που δεν τρέχανε στο απλό BG, γιατί το απλό GB ήταν ήδη 10 ετών. Το 3DS όμως είναι μόλις 3 ετών....
Όχι... Είναι ακριβώς η περίπτωση του DSi.

Και τότε η αλλαγή έγινε στα 4 χρόνια (Τώρα γίνετε στα σχεδόν 4, παρά κάτι μήνες..), και ξανά η αναβάθμηση ήταν στην δύναμη, στην μνήμη, και στην προσθήκη κάποιον επιπλέον δυνατοτήτων, και ξανά κάποιοι τίτλοι ήταν σχεδιασμένοι αποκλειστικά για το νέο μοντέλο.
 
cloud είπε:
Όχι... Είναι ακριβώς η περίπτωση του DSi.Και τότε η αλλαγή έγινε στα 4 χρόνια (Τώρα γίνετε στα σχεδόν 4, παρά κάτι μήνες..), και ξανά η αναβάθμηση ήταν στην δύναμη, στην μνήμη, και στην προσθήκη κάποιον επιπλέον δυνατοτήτων, και ξανά κάποιοι τίτλοι ήταν σχεδιασμένοι αποκλειστικά για το νέο μοντέλο.
Nαι, έχεις δίκιο. Αν και είχα DS δεν θυμάμαι κάποιο game που να μην μου έπαιζε, από ότι βλέπω ήταν μόνο 4-5 games συνολικά. Οπότε λογικά το ίδιο θα συμβεί κι εδώ. Αν και η προσθήκη ενός δεύτερου stick είναι αυτό που λέμε "game changing" αλλαγή. Ισως η λίστα να είναι πιο μεγάλη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Imgema είπε:
Nαι, έχεις δίκιο. Αν και είχα DS δεν θυμάμαι κάποιο game που να μην μου έπαιζε, από ότι βλέπω ήταν μόνο 4-5 games συνολικά. Οπότε λογικά το ίδιο θα συμβεί κι εγώ. Αν και η προσθήκη ενός δεύτερου stick είναι αυτό που λέμε "game changing" αλλαγή. Ισως η λίστα να είναι πιο μεγάλη.
Σε 'κουτάτα" πρέπει να ήταν λίγα.. Όμως υπήρχαν και τα DSiWare που ήταν σχετικά πολλά.
 
Δε νομίζω ρε παιδιά να θέλουν να χάσουν εκατομμύρια πιθανούς αγοραστές. Όλα τα παιχνίδια θα παίζουν, θα είναι σαν να έχουν ένα μικρό backward compatibility
 
Δεν ημαστε ξυπνιοι οι 3,4 που γραφουμε σε ενα forum και χαζοι στην ΝΙΝΤΕΝDO για να μην καταλαβαινουν και να μην νοιωθουν ωστε να γραψουν στα παλια τους τα παπουτσια αυτα τα 45 εκαομμυρια που ηδη εχουν αγορασει 3DS και 3DS XL.Mια χαρα ειναι τα νεα μοντελα θα κυκλοφορησουν και μερικα παιχνιδια κραχτες γιαυτα και τελειωνει το παραμυθι.Ολα τα υπολοιπα παχνιδια θα κυκλοφορησουν κανονικα και στα ''Παλια'' 3DS και 3DS XL και ολα καλα.Στην τελικη ποιος απο ολους εμας που εγραψε 300+ ωρες στο Wii με το xenoblade chronicles θα κατσει να το αγορασει ξανα και μαλιστα να αγορασει και μια νεα κονσολα για να μπορεσει να το παιξει.Πολλοι λιγοι θα το κανουν αυτο λεω εγω και πιο πολλοι που θα αγορασουν το νεο 3DS θα ειναι αυτοι που δεν το εχουν ακομα στην κατοχη τους αλλα και δεν εχουν παιξει το Xenoblade chronicles.Oποιος μπορει να δει πισω απο της κουρτινες θα καταλαβει πως η κινηση της NINTENDO για ανασχεδιασμο του 3DS γεινεται μονο και μονο για να αυξηθει η διαρεκεια της ζωης του μεχρι την στιγμη που θα κυκλοφορησει ο αντικαταστατης του Wii U και ταυτοχρωνα ο αντικαταστατης του 3DS και να γιννουν τα σχεδια της NINTENDO πραγματικοτητα για δυο κονσολες με ιδιο λειτουργικο που θα μπορουν να συνεργαζονται στα παντα.Πολυ καλη κινηση το νεο 3DS και αν εχει και ιδια τιμη με αυτη που εχει τωρα οπως φημολογειται θα τα παει περιφημα.Εξαλου μονο του παιζει το 3DS το ανυπαρκτο και ηδη πεθαμενο psvita δεν ειναι καν αξιο αναφορας.
 
Κάτι ήξερα που περίμενα λοιπόν. Εμένα αυτό που με τράβηξε ήταν τα χρώματα των κουμπιών σαν το χειριστήριο του SNES. Θέλω να πιστεύω ότι θα μείνουν και στην έκδοση της κονσόλα για την Ευρώπη με τα ίδια χρώματα. Το LL αλήθεια που παραπέμπει;
 
Αν θυμαμαι καλα LL ονομάζουν το XL στην Ιαπωνία.
 
οχι ρε metal εμεις ειμαστε οι χαζοι,στη nintendo ειναι εξυπνοι.

παντως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,οπως με το advance,dsi.

εχει html 5 που ειναι σημαντικο,περισσοτερα κουμπια κ δευτερο analog.

και καλα τα παραπανω κουμπια,κατι θα κανουν για να μπορει να παιξει το παιχνιδι σε απλο 3ds .το δευτερο analog,βλεπω να θελει το εξτραδακι του,εκεινο το ασχημο πραγμα που φοριεται στο 3ds.

:bash: :bash:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To ειπα ξανα και δεν θα λεμε συνεχεια τα ιδια.Αν η NINTENDO κυκλοφορησει στο νεο 3DS 5-10 παιχνιδια το πολυ που δεν γεινεται να κυκλοφορησουν στο παλιο μοντελο τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Οποιος γουσταρει το περνει για να παιξει αυτα τα παιχνιδια και απο πισω να εχει την υπολοιποι τεραστια βιβλιοθηκη του 3DS και ολα καλα.Αν ομως σταδιακα αρχισει και παραταει το παλιο μοντελο και ολα τα παιχνιδια που θα βγαινουν θα χρειαζονται το νεο 3DS τοτε υπαρχει προβλημα και σοβαρο γιατι δεν γεινεται να γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι ολα αυτα τα 45 εκατομμυρια που εχουν αγορασει το 3DS.Ναι στον ανασχεδιασμο και στην μικρη αναβαθμηση που γεινεται οχι ομως να παραμεληση το παλιο 3DS αν τυχον και γιννει αυτο εγω προσωπικα δεν αγοραζω ποτε ξανα φορητο της NINTENDO.
 
Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτό που θα πω αλλά και η Sony με μόλις 5 χρόνια κυκλοφορίας του PSX όταν το 2000 έβγαλε το PS2 και είχε ανακοινώσει για backwards compatibility κάποιοι τίτλοι δεν έπαιζαν. Ακόμα χειρότερα όταν βγήκε το PS2 Slim που δεν έτρεχε τίτλους του πρώτου PS2. Παρόλαυτα όμως μιλάμε για λίγους τίτλους που δεν κρέμασε τους αγοραστές του 1ου PS2 και παράλληλα στην 1η περίπτωση το PSX συνέχιζε να είναι σε παραγωγή και όχι μόνο αυτό αλλά έβγαλε το PS One και κράτησε και μέχρι το 2007.
 
ναι αλλα μην ξεχνας οτι το ps2 ηταν αλλη γενια τοτε,και παλι καλα που ειχε και compability mode.

αυτο που λεσ για το ps2 με το slim δεν το ξερω,αλλα και παλι οι πρωτοι κατοχοι του ps2fat δεν αισθανονταν "κορο'ιδα" γιατι το πλερωσαν παραπανω και γουσταραν!!

σε αυτο μαλιστα ειμαστε συνηθυσμενοι.θες πιο φτηνο ps2 πχ. ναι οκ ,αλλα παρε πιο σαπιο hardware +καποια μειονεκτηματα που θυσιαστηκαν στο βωμο της φτηνιας κ αντε στο καλο.

με την ιδεα κ μονο οτι δεν θα μπορω να παιξω καποιο παιχνιδι εχοντας ιδιας γενιας κονσολακι βγαζω καντυλες.

φαντασου εγω να εχω το ps3 superslim και να μπορω να παιξω το gt6 και συ με το φατ οχι.εκει τι λες?

εγω διαφωνω με τον metal στο οτι η nintendo προσπαθει να τραβηξει νεους πελατες.οχι εγω προσωπικα πιστευω οτι προσπαθει να αρμεξει τους fanboys της!

οσοι το πηραν,το πηραν 3-4 χρονια με τιμη που δεν πεφτει αλλο, με 3 εκδοσεις... 3ds-xl-2ds τι αλλο να πω..οσοι το ηθελαν το πηραν!
 
mob είπε:
φαντασου εγω να εχω το ps3 superslim και να μπορω να παιξω το gt6 και συ με το φατ οχι.εκει τι λες?
Αυτος με το φατ δεν θα μπορει ετσι και αλλιως να παιξει κανενα παιχνιδι γιατι θα του εχει καει εδω και χρονια :p .

ps. Αστειακι :D
 
Πίσω
Μπλουζα