Ελα ρε, τί έχει, μια χαρά είναι. Εκτός και αν εννοείς ότι θα μπορούσα να περιμένω π.χ. να πάρω μια Α4000.keropi είπε:ax ax, neolaia, den kserete na psonizete...![]()
me liga leuta parapano (~50-60eur) mporouses ontos na xtyphseis 4000arh me 040 kai karta grafikon+lan+...Rygar είπε:Ελα ρε, τί έχει, μια χαρά είναι. Εκτός και αν εννοείς ότι θα μπορούσα να περιμένω π.χ. να πάρω μια Α4000.
Ναι μόνο που η διαφορά μου με εσένα ειναι ότι εγώ είχα δει σε ξαδερφάκι μου το 93 να παίζει με την Α1200 του αλλά δε μπορούσα να την αποκτήσω. Εσύ αποκτάς ό,τι αμιγκάτο κινείται.keropi είπε:me liga leuta parapano (~50-60eur) mporouses ontos na xtyphseis 4000arh me 040 kai karta grafikon+lan+...toso phra ego tis dikes mou prin tis ftiakso... kai oi 2 me kartes grafikon kai lan, mia me standar 030 kai h allh me 040/40-128MB...
Rygar είπε:Κανω μια κανω δυο, το σκέφτομαι και λέω "Συμφέρει" και την ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Εχω μια spare A1200 και μια ολοκαίνουρια μέσα σε ολοκαίνουριο κουτί με όλα τα μανουαλ και τις δισκέτες, έχοντας γλυτώσει πάνω από 120-140 ευρώ μεταφορικών + επιπλέον κόστος από τα χτυπήματα των δημοπρασιών.
Και γλύτωσα και το ψάξιμο, και το άγχος εάν θα δουλεύει το Blizzard, έχω και το SCSI, ο τύπος μου έδωσε και το εξωτερικό καλώδιο SCSI D25. Είναι ηλεκτρονικός και τα Blizzard+Scsi τα έχει πολύ καλά ελεγμένα.
Α, ο τύπος μου έδωσε και ένα τροφοδοτικό 400W από PC τροποποιημένο ώστε να δίνει απλετο ρεύμα στο αμιγκάκι.![]()
![]()
@Keropi, όχι τόσο πήγε (το ξέρω ότι κάνεις πλάκα βέβαια). Ούτε που μπήκα στον κόπο να του κάνω παζάρια, γιατί μετά από σχεδόν 6 μήνες ψάξιμο, συνδύασα στο μυαλό τα κόστη όλων αυτών που είχε το Α1200 + μεταφορικά που ΘΑ είχα από ΕΒΑΥ + το αγχος "Δουλεύει-δε δουλεύει", οπότε δε με ένοιαξε.Anemos είπε:Να ρωτήσω αν επιτρέπεται.. ποσο πήγε το set αυτό της A1200?αν δε γίνετε δημόσιος με ένα pm ίσως?
Ρωτάω γιατί θέλω να αποκτήσω και πάλι την χαμένη μου A1200 με τα ίδια extra + CF 4GB ,και 8mb expansion, χωρίς τον co-prosesor.
Τι καθυστερημένες βρε!!! Α, Keeperάκο χαμένο στο διάστημα σε κόβωkeeper7k είπε:Μεγειές κι απο μένα (έστω και καθυστερημένες) ...
Πολύ καλή επιλογή. Εγώ δεν μπορώ να βρω με τίποτα. :icon_cry:ναι.. θα μπει στο πακετο και το scandoubler.