Sardanapalos
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Ρε παιδιά πως θυμίζει αυτό το game , monkey island εποχές??? εμένα Mario και sonic μου θυμίζει.....
Περίεργο, εμένα μου πήρε κάπου στο 20λεπτο.Wally είπε:Κατεβαινει ααααργααααα απο το Steam...
Όσον αφορά το χιούμορ.Sardanapalos είπε:Ρε παιδιά πως θυμίζει αυτό το game , monkey island εποχές??? εμένα Mario και sonic μου θυμίζει.....
αμα είναι από αυτό μόνο....σε στηρίζω!!franz είπε:Όσον αφορά το χιούμορ.
Θέλω να πάρω πίσω όσα είπα, και να ζητήσω συγγνώμη από όσους παραπλάνησα άθελά μου. Το παιχνίδι είναι ευχάριστο, αλλά σε καμία περίπτωση το "adventure που μόνο μοιάζει με platform" όπως διαφημίστηκε για μήνες. Όπως αναφέρθηκε, δεν είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα εξελιγμένο The Lost Vikings.alkis21 είπε:Παιδιά το παιχνίδι είναι 100% adventure. Σας το υπογράφω εγώ που ποτέ δεν χώνεψα τα cross-genres. Μόνο η οπτική του είναι platform. Δεν απαιτεί καθόλου hand eye coordination, ουσιαστικά δεν υπάρχει action. Μην σας ξεγελάει η εμφάνιση... Όπως πχ. το Under a Killing Moon είχε οπτική & κίνηση Doom αλλά δεν είχε καμία σχέση με FPS, ουσιαστικά αντίστοιχο πράγμα έχουμε κι εδώ.
Η αλήθεια είναι πως στην αρχή με μπέρδεψες λιγάκι και έλεγα ότι μάλλον εγώ δεν θα είχα καταλάβει καλά από τις περιγραφές και τα τρέιλερ όταν πρωτοανακοινώθηκε. Οπότε το άφησα για όταν θα ασχολιόμουν μαζί του. Τελικά δεν το ανέλαβα εγώ το review και δεν το έχω δει ακόμα, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα το δω σύντομα.alkis21 είπε:Θέλω να πάρω πίσω όσα είπα, και να ζητήσω συγγνώμη από όσους παραπλάνησα άθελά μου. Το παιχνίδι είναι ευχάριστο, αλλά σε καμία περίπτωση το "adventure που μόνο μοιάζει με platform" όπως διαφημίστηκε για μήνες. Όπως αναφέρθηκε, δεν είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα εξελιγμένο The Lost Vikings.
Αν έχεις δύο XBox controllers, νομίζω ότι θα είσαι ΟΚ. Εμείς επιχειρήσαμε να παίξουμε με δύο joysticks άλλου τύπου, κι ήταν ένας εφιάλτης. Κάθε φορά έπρεπε να κάνουμε το σετάρισμα από την αρχή και μας έπαιρνε ώρα μέχρι να καταφέρουμε να πάρουμε τους χαρακτήρες που θέλαμε. Τελικά τα παρατήσαμε κι επιλέξαμε τον συνδυασμό joystick + keyboard. Το σύστημα χειρισμού είναι απλά αντιγραμμένο από το XBox, κατά παραδοχή τους (έγραψα στο forum τους και ρώτησα) δεν δοκιμάστηκε με τίποτα άλλο. ΟΚ, δεκτό, αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον να μπορείς να φτιάχνεις users και να αποθηκεύει ο καθένας τα keys που τον εξυπηρετούν.Stormwatch είπε:Ρε παιδιά, 2 χειριστήρια στο PC μπορείς να χρησιμοποιήσεις; Για διπλό.
Remo και LeBreton έχουν πει επανειλημμένα ότι δεν είναι παραδοσιακό adventure, αλλά είναι adventure. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πείσουν ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τελικά, είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Χωρίς να είναι κακό παιχνίδι βεβαίως.Olorin είπε:Πάντως, δεν ξέρω κατά πόσο πράγματι διαφημίστηκε ως "adventure που μόνο μοιάζει με platform".